Studentarbete – Lager och Logistik

Studentarbete/Deltidsarbete inom Lager och Logistik

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Nu finns möjligheten att samla på dig en mängd med olika erfarenhet genom att arbeta som konsult på deltid ute hos våra kunder i Mälardalen!

Om tjänsten

Nu söker vi kandidater som vill arbeta deltid främst inom produktion och lager. Vi söker dig som har en annan sysselsättning på minst 50% i form av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.

Som deltidsanställd hos oss får du möjligheten att arbete på flera av våra kundföretag där extrapersonal behövs. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och flexibel som person. Du vill utvecklas inom lager/produktion och har en hög arbetsmoral.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på uppdragen är varierande och kan komma att bestå av:

  • Truckkörning
  • Packning
  • In-/ och utleverans
  • Orderplock
  • Godsmottagning

Det kan förekomma eventuella tunga arbetsuppgifter och vi vill att du som person ska vara flexibel i dina tider då det kan förekomma arbetspass på helger och kvällar.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och flexibel som person. Du vill utvecklas inom lager/produktion och har en hög arbetsmoral. Till dessa uppdrag söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning – t ex studier eller annat arbete med en omfattning på minst 51%.

 

 

 

 

Ansök här

Tipsa någon om denna sida:

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2020-10-14

Ansök här!
Anställningsform
Deltid

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Deltid

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2020/34

Publicerat
2020-09-14

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2020-10-14