fbpx

Teknisk projektledare sökes till ett globalt bolag

Teknisk Projektledare sökes till ett globalt bolag.

Är du driven, noggrann, gillar varierade arbetsuppgifter och har ett genuint tekniskt intresse? Just nu söker Jobzone en teknisk projektledare för anställning hos vår kund belägen i Norrtälje.

 

Om kunden

Vår kund är en ledande nordeuropeisk tillverkningspartner med en internationell plattform för tillverkning av elektronikbaserade produkter som kräver högteknisk kompetens och flexibilitet under produktens livscykel. Bolaget tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. Bolaget finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Antalet anställda i koncernen är ca 1100 och bolaget är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

 

Om tjänsten

Vår kund erbjuder en inspirerande högteknologisk miljö med mycket kompetenta kollegor.

Som Teknisk Projektledare kommer du leda projekt och vara ansvarig mot våra kunder och interna projektägare i avancerade utvecklingsprojekt. Du kommer vara involverad i tekniska frågeställningar o ha ansvar för att driva projekten framåt.

 

Arbetsuppgifter

– Delta aktivt i framtagning av kunders övergripande projektplan

– Planera, analysera, genomföra och följa upp utvecklingsprojekt enl. plan

– Hantera o ge feedback till projektets inköp, logistik, kontrakt, leverans, resurser och kvalitet

– Driva/och eller delta i interna förbättringsprojekt

 

Vem söker vi till denna tjänst?

Som person ser vi att du är självständig, tekniskt intresse, noggrann, analytisk med väldigt starkt driv och kommunikativ förmåga.

 

Krav

Du har lägst gått Tekniskt gymnasium, Civilingenjör eller motsvarande är meriterande, gärna med inriktning mot Teknisk Fysik.

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom processindustri, gärna inom elektronikproduktion eller motsvarande.

Du talar svenska flytande med mycket goda engelska kunskaper i tal o skrift, då många av våra kunder är internationella. Du har intresse av att utveckla ditt ledarskap och värdesätter ett professionellt agerande som skapar förtroende.

 

Villkor och förmåner

Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Ort: Norrtälje

Lön: Enligt kollektivavtal, företagshälsovård och friskvårdsbidrag ges. 

 

Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-05-08

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Norrtälje

Land
Sverige

Referensnummer
2021/129

Publicerat
2021-04-08

Sista ansökningsdag
2021-05-08

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?