fbpx

Trafikledare med administrativ ådra sökes till kund i södra Stockholm

Trafikledare med administrativ ådra sökes till kund i södra Stockholm

Vår kund söker utöka sin verksamhet med en trafikledare för sina fjärrtransporter. Denna kund är högst ansvarstagande vad avser dess miljöarbete och är ledande på denna front. Vidare är företaget en modern organisation med anrik erfarenhet och unika logistiklösningar mot en bransch de varit verksamma i sedan tidigt 1900-tal. Kunden hållbarhetsarbete speglar av sig i dess behandlande av sina anställda där samma omtanke och utvecklingstänk återfinns. Söker du ett roligt och spännande jobb med varierade arbetsuppgifter och ett högt tempo? Då är detta något för dig.

Om tjänsten

Tjänsten som trafikledare innebär att ingen dag är den andra lik, vidare är det en tjänst som kräver att du är skicklig administrativt. Du kommer i denna tjänst bland mycket annat hantera fakturering, reklamationer och felsöka gods. Vidare kommer du arbeta i affärssystemet Mobilast.

Några återkommande arbetsuppgifter är att granska återrapportering från depåerna runt om i landet och därefter åtgärda eventuella felaktigheter, daglig kontakt med åkare, kunder och återrapportera internt till chef. Således krävs goda kommunikativa förmågor givet att du kommer kommunicera med alla involverade i transportprocessen.

Ansvarsområden som åligger tjänsten är bland annat att se till att bokningar görs i god tid till kundens åkerier, rapportera avvikelser till produktionschef. Handha och ta beslut om reklamationer.

Vem söker vi till denna tjänst?

Du är en strukturerad och välplanerad individ som förstår innebörden av att vara tydlig i ditt sätt att kommunicera, oavsett om det är via mejl eller telefon. Vidare är du lättlärd och nyfiken som person och är social samt utåtriktad. Vi ser gärna att du har god datavana och det är meriterande med en god geografisk koll.

Denna tjänst tillsätts omgående genom anställning hos oss och uthyrning till kund, är du rätt kandidat kommer du anställas direkt av vår kund när hyrtiden är över.

Krav

  • B-körkort
  • Meriterande är tidigare erfarenhet av transportbranschen och arbete med mobilast
  • God geografisk koll är också meriterande

Villkor och förmåner

  • Möjlighet att jobba i en trygg och utvecklande organisation
  • Du kommer berikas med nyttig och värdefull erfarenhet
  • Arbetstid är måndag – fredag, dagtid.

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-09

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/244

Publicerat
2021-06-09

Sista ansökningsdag
2021-07-09

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?