fbpx

Trafikledare till Kista

Trafikledare till Kista 

Vår kund växer och behöver tillsätta en trafikledare för att fortsätta hålla hög service till deras kunder och åkerier. Vi på Jobzone hjälper till med rekryteringen men du kommer bli anställd av vår kund.

Om tjänsten och arbetsuppgifter

I rollen som trafikledare hjälper du till att ta hand om kontakten med kunder och åkerier. Tillsammans med dina trafik-kollegor kommer du att godsplanera och leda chaufförer från kontoret i Kista. Du kommer att ansvara för kontakt och support till kunder, chaufförer och kollegor. Du kommer även att se till att transporterna löper på så smidigt som möjligt. Dina huvuduppgifter är att ha ett helikopterperspektiv över rutter, lösa problem och frågor som uppstår under transportens gång.

För att trivas i rollen föredrar du ett omväxlande arbete där du får hitta lösningar på problem. Företaget som vi rekryterar till är i en expansiv fas där du själv kommer kunna få vara med och påverka utformandet av din roll.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som tycker om att ta i, engagerar dig i kunders behov och levererar med en suverän service.  Du är trevlig och duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt. Vi ser även att du har en positiv inställning, då detta kommer kunna ta dig långt i rollen. 

Krav

– Du har bakgrund från likande tjänster eller erfarenhet från kundservice
– God datavana då dina främsta arbetsredskap är dator och telefon
– Tidigare erfarenhet av trafikledning och/eller transport är meriterande

Villkor och förmåner

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där 6 månaders provanställning tillämpas. 

Arbetstider: 8.00- 17.00

Vi jobbar med löpande rekrytering, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Gå in och sök redan idag! 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-13

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/384

Publicerat
2021-09-13

Sista ansökningsdag
2021-10-13

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?