fbpx

Transportledare med skinn på näsan sökes till kund i södra Stockholm

Strukturerad transportledare med skinn på näsan sökes till kund i södra Stockholm

Vår kund är ett väletablerat företag med enorm kompetens inom sitt verksamhetsområde, vår kunds affärsidé bygger på bland annat ett organisatorisk lärande, konkurrenskraftiga avtal och aktiv utveckling för dess medarbetare. Företaget finns över hela Sverige och är verksamma inom byggbranschen. Företaget bedriver sin verksamhet i enlighet med devisen att värna om miljö och kvalité, detta gör de genom att utbilda sin personal och prioritera miljöcertifierade leverantörer. Vidare är en företagsvision att uppnå en hög personaltillfredsställelse genom att investera i medarbetares humankapital. Detta är en kund som satsar på sina medarbetare.

Om tjänsten

Tjänsten är en traditionell transportledarroll som innefattar bland annat trafikplanering, planering av gods på lastbilarna och kontroll av leveranser. Vidare ingår en del fakturering, kommunicera med chaufförer och kunder samt säkerställa att allt går enligt plan samt åtgärda eventuella felaktigheter som dykt upp längs med vägen. Det finns mycket att göra och arbetsuppgifterna varierar, ofta är tempot högt men det finns emellertid lugna stunder där du förväntas inventera och planera inför nästa tempoökning.

Du kommer jobba på en brädgård där ni är nischade mot professionell verksamhet, men ni hjälper privatpersoner också om det krävs. Du kommer jobba med säljare varpå en viktig egenskap är förståelse för vad som får plats i bilarna och kunna ge reella bedömningar över vad som är möjligt att göra och vad som är orealistiskt. Du arbetar i systemet Ifenix som hela koncernen använder och andra vanligt förekommande system för avvikelserapportering.  

Ledarskapet som tillhandahålls är mycket modernt och stämningen på arbetsplatsen är otrolig, många har varit där länge och brädgården genomsyras av en låg personalomsättning. Således är detta en möjlighet att erhålla ovärderlig kompetens.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker nu dig som är strukturerad i ditt sätt att arbeta och kan säga nej till orealistiska förfrågningar. Arbetstempot varierar, stundvis kan det vara ett högt tempo och du bör vara en stresstålig individ. Du är en glad, positiv och social person som är duktig på att kommunicera via telefon och mejl.

Vidare har du lite erfarenhet av administrativa uppgifter, är lättlärd och nyfiken i ditt arbetssätt. Det är ett krav att du har erfarenhet som transportledare. Det är meriterande om du har arbetat på brädgård eller med lastplanering/trafiksamordning inom byggbranschen tidigare. Det är också meriterande om du har truckkörkort för motviktstruckar.

Krav

  • B-körkort
  • Erfarenhet som transportledare
  • Stresstålig och skinn på näsan
  • Meriterande är om du arbetat på brädgård tidigare
  • Meriterande om du har truckkörkort

Villkor och förmåner

  • Du får en möjlighet att jobba i ett företag som har en ambition om att växa samt med en trygg stor koncern i ryggen
  • Modernt ledarskap som värdesätter din kompetens och söker utveckla dig som person
  • Måndag – fredag 05–15 alternativt 08–17
  • God arbetsmiljö och härliga kollegor

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-10

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Tyresö

Land
Sverige

Referensnummer
2021/246

Publicerat
2021-06-10

Sista ansökningsdag
2021-07-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?