fbpx

Transportplanerare till kund i södra Stockholm

Beskrivning

Till vår kunds kontor beläget i Söderort söker vi nu en transportplanerare för att täcka upp ett längre vikariat. Du kommer inledningsvis bli anställd av Jobzone och uthyrd till vår kund. Möjlighet finns även till fortsatt anställning efter vikariatets slut.  

Arbetsbeskrivning

Du kommer jobba med dirigering och planering av bilar i den dagliga verksamheten. En god lokalkännedom över Stockholm är ett krav för att lyckas i detta arbete. 

Arbetet innefattar såväl telefonkontakt med chaufförer och kunder som ansvar för inkommande e-mail. Det kräver att du har ett organiserat sinnelag och håller en hög servicenivå. Du måste ha lätt för att kommunicera via telefon och mail på både svenska och engelska. 

En del av arbetet är administrativt och då du kommer jobba i flera olika affärssystem krävs det att du har mycket god datavana. 

Arbetet sker ofta i ett högt tempo och du måste kunna fatta snabba beslut. Då man arbetar i en grupp måste du gilla och ha lätt för att arbeta i team för att passa in. 

Kvalifikationer

– Mycket god lokalkännedom över Stockholmsområdet
– Dokumenterad erfarenhet av transportplanering
– Datavana från affärssystem och Officepaketet
– Bra svenska och engelska i tal & skrift. 

Villkor
Tjänsten är på heltid. Du kommer bli anställd av Jobzone och uthyrd till vår kund. 

#transportplanerare #transportledare #jobbjustnu

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-05-16

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/150

Publicerat
2021-04-16

Sista ansökningsdag
2021-05-16

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?