fbpx

Travers- och Truckförare Västerås

Vill du stå bakom spakarna och plocka stora kolli med travers och hantera gods med motviktstruck!? 

Vi har ett antal arbetsamma medarbetare som kör travers som de varierar med en och annan kring-uppgift. Ett kul jobb med trevliga kollegor och en arbetsplats med en bra kultur.
Låter det intressant? Läs mer, sök tjänsten och anslut dig till gänget!

Om tjänsten

Arbetsplatsen är centralt belägen i Västerås och huserar många trevliga kollegor. Tillsammans ser vi till att logistiken med de stora objekten i hallen flyter på bra.

Arbetsuppgifter

Du kommer att köra truck och travers över stora ytor i syfte att förflytta stora objekt mellan olika platser. Du kommer således att spela en viktig roll i logistikkedjan som ska leda till leverans hos slutkund. Du kommer få jobba både på egen bana och även få möjligheten att utvecklas på många flera områden. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Här söker vi en person som kan jobba på en egen bana men som även har känsla och förståelse för att man även befinner sig i ett arbetslag. Det krävs därför både en stark vilja att själv göra ett bra jobb men också att hitta lösningar tillsammans med andra personer omkring sig. För att lyckas med det är det bra med en stor portion social kompetens och förmåga att se vad som behöver göras. Du skall vara driven och ha viljan att skapa förbättringar och se lösningar för att kunna få dessa igenom med närmsta chef på platsen. 

Krav

Travers-kort
Truckkort, B1

Meriterande

Vana med hantering av Travers

Vana med Truckkörning, motviktstruck

Arbetstider

07:00 – 16:00 

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-06-04

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
3

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/184

Publicerat
2021-05-04

Sista ansökningsdag
2021-06-04

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?