fbpx

Utvecklingssökande logistikkoordinator till bolag i södra Stockholm

Utvecklingssökande logistikkoordinator sökes till bolag i södra Stockholm

Är du en ambitiös och erfaren logistikkoordinator med erfarenhet från konsumentbranschen? Vår kund söker nu en pålitlig och kunnig logistikkoordinator till sin verksamhet. Företagets vision är att vara en ledande leverantör inom transport och logistik av produkter som behöver särskilt omhändertagande. De strävar mot att erbjuda förstklassig service i alla ärenden. Företagets värderingar återfinns i dess sätt att arbeta: proaktivt, effektivt, innovationsrikt med passion i varje steg. Speglar dessa värderingar dig? Vill vara med på resan mot att bli en global ledare? Ansök nedan.

Om tjänsten

Huvudsakliga uppdraget är att bidra till god lönsamhet genom att ha en hög produktionssäkerhet gentemot distributionens kunder och underleverantörer vid utgående transporter.

Ansvarsområden

Du kommer registrera indata från kunder och underleverantörer till produktionssystemet, kontrollera att all nödvändiga data mottagits från kund enligt företagets rutiner. Vidare kommer du agera Back-line till planeringen, det vill säga analysera eller undersöka ärenden som kräver det och därefter återkoppla till berörd funktion.

Daglig kontakt med kunder och underleverantörer är en naturlig del av arbetet, du ska vara proaktiv och behjälplig vid systemfrågor och eventuella produktionsstörningar. Du kommer ansvara för att samtliga arbetsuppgifter inom det operativa teamet blir utförda med kvalitet och enligt tidsplan.

Vidare följer ett ansvar för din egen kunskap avseende samtliga arbetsuppgifter inom det operativa teamet och dela med dig av kompetenser samt kunskaper till dina kollegor. Du förväntas hålla dig uppdaterat inom processer, affärs- och IT-system för att kunna utföra arbetet med ett effektivt tillvägagångssätt.

Arbetsuppgifter

 • Administrerar förfrågningar från kund och underleverantör och återkopplar.
 • Administration av returer.
 • Administration och planering av specifika event.
 • Fjärr- och distributionsplanering
 • Orderhantering/Registrering av indata i våra system
 • Ständiga förbättringar av rutiner/processer och framtagande av arbetsinstruktioner
 • Incidenter – uppföljning och åtgärd
 • Delaktig i uppstarter av nya terminaler/underleverantörer
 • Säkerställa masterdata i IT-system kring kund och underleverantör
 • Ekonomisk uppföljning av beslutade kostnader och se till att de faktureras till kund.
 • Super-user för IT-ärenden
 • Back-up för samtliga i operativa teamet och vid behov vara behjälplig för övriga funktioner

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som är en erfaren logistikkoordinator med bakgrund inom konsumentbranschen med en utvecklande ambition. Du behöver ha en förmåga till att se helheten och individuella arbetsmoment för att kunna utveckla befintliga processer och rutiner. Du behöver god systemvana och ha ett genomgående ekonomiskt tänk i ditt sätt att arbeta.

Vidare ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och frodas på en arbetsplats där högt tempo föreligger. Du är lyhörd och tar till dig information enkelt, du har en prestigelös framtoning och ser teamet och inte individen.

Krav

 • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Väldigt god systemvana
 • Ekonomiskt tänk

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-27

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/371

Publicerat
2021-08-27

Sista ansökningsdag
2021-09-27

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?