fbpx

Vi söker dig med CE-behörighet till långvarigt kvällsjobb inom industri!

Har du tröttnat på vägarnas brus och sus?! Kolla då in denna tjänst!

Vi letar just nu efter flertalet lastare som älskar jobbet med att köra travers på kvällar och nätter.
Låter det intressant? Läs mer, sök tjänsten och anslut dig till gänget!

Om tjänsten

Arbetsplatsen är centralt belägen i Västerås och huserar många trevliga kollegor. Tillsammans ser vi till att ekipagen lastas på rätt sätt och i rätt tid, för redan tidigt på morgonen startar leveranserna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att köra CE/C-ekipage och lasta dem med travers i syfte att det ska finnas färdiglastade ekipage för leverans på morgonen.
Här kommer du att få använda din tankekraft både gällande lastordning och lastsäkring. Självklart får du en bra upplärning för att så snabbt som möjligt bli självgående. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Eftersom att du säkert är en “chaffis” i grunden så är du van vid att jobba självständigt. Här söker vi en person som kan göra det precis lika mycket som man kan befinna sig i ett arbetslag. Det krävs därför både en stark vilja att själv göra ett bra jobb men också viljan att hitta lösningar tillsammans med andra personer omkring sig. För att lyckas med det är det bra med en stor portion social kompetens och förmåga att se “hela bilden”.

Krav

CE-Körkort
YKB

Meriterande

Travers-kort
Truckkort

Arbetstider

Ca 16:00 – 00:00 = Heltid med arbetstidsförkortning mm

Låter det fortfarande intressant? Varför då inte söka?? 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/367

Publicerat
2021-08-26

Sista ansökningsdag
2021-09-26

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?