fbpx

Vi söker studenter till halvtidstjänst inom reception och kundtjänst

Studenter till deltidsarbete inom Reception och Kundtjänst

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Nu finns möjligheten att samla på dig en mängd med olika erfarenhet genom att arbeta som konsult på deltid ute hos våra kunder i Mälardalen!

Om tjänsten

Nu söker vi kandidater som vill arbeta deltid främst inom reception och kundtjänst. Vi söker dig som har en annan sysselsättning på minst 50% i form av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.

Som deltidsanställd hos oss får du möjligheten att arbete på flera av våra kundföretag där extrapersonal behövs. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och flexibel som person. Du vill utvecklas inom reception och kundtjänst området och har en hög arbetsmoral.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på uppdragen är varierande och kan komma att bestå av:

  • Ta emot bokningar till konferensrum
  • Stå i reception och ta emot kunderna.
  • Plocka fram bord/stolar enligt kundens önskemål
  • Vara mångsysslare till kundera 
  • Se till att allt är helt och rent efter kunder.
  • Jobba delvis med administrativa arbetsuppgifter

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och flexibel som person. Du vill utvecklas inom reception och kundtänst området och har en hög arbetsmoral. Till dessa uppdrag söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning – t ex studier eller annat arbete med en omfattning på minst 51%.

Arbetstider:

Måndag till Fredag kl 10:00-14:00

Krav:

Inga formella krav ställs

Plus i kanten:

Önskvärt är att du som söker har erfarenhet av liknande uppdrag eller jobbat i form av reception eller administration sedan tidigare. alternativt studerar till liknande arbete. 

 

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-21

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Deltid

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
49%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/401

Publicerat
2021-09-21

Sista ansökningsdag
2021-10-21

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?