Jobzone först i Sverige med: VR-rekrytering av säljare! – Läs mer

Seniorer/Pensionärer till korta uppdrag inom industri

Seniorer/Pensionärer till korta uppdrag inom industri
juli 22, 2019

 

Söker du en extra sysselsättning men föredrar att själv bestämma när och hur mycket du ska arbeta? Har du dessutom erfarenhet inom industri och kan tänka dig att prova på flera arbetsplatser och arbetsuppgifter? Då har vi jobbet för dig. Bli en del av Jobzone´s bemanningspool för industri!

Om tjänsten

Du kommer vara en viktig del i ett härligt gäng konsulter, där ni alla har bred erfarenhet av industriarbete. Anställningen innebär arbete på korta uppdrag på olika arbetsplatser. Du kommer få en förfrågan om ett arbetspass, som du sedan tackar ja eller nej till. Därigenom bestämmer du själv över din egen arbetsbelastning.

Arbetsuppgifter

Allmänt förekommande Arbetsuppgifter inom tillverkande industrier främst inom metall (plockning, kapning, bockning, packning, mätning, montering etc.). Kan variera från uppdrag till uppdrag.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som är pensionär och vill arbeta extra inom industri. Du har en god inställning till arbete och kan tänka dig att hoppa in och arbeta med kort varsel på olika arbetsplatser. 

Krav

  • Erfarenhet från industribranschen
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Att du kan arbeta ca 1–2 pass i månaden.
  • Grundläggande kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik

Vi rekryterar flytande och uppmanar dig därför att söka direkt om du känner för att vara en del av vårt starka industriteam!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*