fbpx

Ospecificerad arbetsort

  Rensa alla
 • Elektriker sökes till spännande projekt

  Elektriker sökes till spännande projekt 

  Riksdagen har beslutat att alla elmätare ska ha nya smarta funktioner, vilket innebär att nya smarta elmätare ska installeras i alla hushåll och företag runt om i Sverige. Detta syftar till att tillhandahålla större kontroll och förståelse för sin elanvändning. Dessutom möjliggör detta en enklare process för att ansluta egenproducerad el (sol- och vindkraft) till elnäten och sälja tillbaka överskottet till nätbolagen. Dessa nya smarta mätare ska bidra till utvecklingen mot ett fossilfritt Sverige.

  Om tjänsten

  Är du elektriker och söker en spännande utmaning? Nu söker vi en elektriker till ett stort och långsiktigt projekt som kommer pågå under en 5 årig period. I detta projekt har du en chans att få hela Svearike som din arbetsplats i olika etapper. Du arbetar endast måndag till torsdag och under dessa dagar erbjuds du mat, boende- och resekostnader av vår kund. Projektet kommer starta i västra Götaland och vi söker nu dig som vill följa med på resan mot ett miljömedvetet och smartare Sverige.

  Arbetsuppgifter

  Dina arbetsuppgifter kommer bestå av utbyte och dokumentation av elmätare mot kommersiella fastigheter och industrier, dessa är placerade såväl inomhus som utomhus. Du kommer bli en viktig ambassadör för vår kund och i ett kundmöte är det av vikt att vara service-minded och trevlig. Mestadels innebär jobbet ensamarbete med stöttning av ledande montör. Du kommer att arbeta med en surfplatta eller en PC i samband med montering av nya mätinstrumentet, således är god datavana meriterande. ESA-14 elsäkerhetskurs och HLR utbildning tillhandahålls såvida att du inte genomgått utbildningarna nyligen. För allas trygghet på arbetsplatsen används ID06, för att enkelt kunna identifiera anställd mot arbetsgivare.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  För att veta om du är lämpad för denna tjänst bör du ställa dig själv några essentiella frågor.

  • – Trivs jag att jobba på egen hand?
  • – Vad motiveras jag av?
  • – Är jag en uthållig person?
  • – Tycker jag om att arbeta utomhus?
  • – Motiveras jag av att kunna få en bonus som är direkt kopplad till min effektivitet?
  • – Värderar jag ansvar och säkerhetsrutiner?

  Vi söker elektriker med ECY-certifikat och/eller minst B-behörighet. Du besitter god svenska i tal och skrift, samt ska du kunna göra dig förstådd och förstå engelska. Det är även viktigt att ha en god fysik för att kunna utföra och klara av dina arbetsuppgifter. Du ska ha möjlighet att resa över hela Sverige i olika etapper, du bör ha ett liv som passar att din arbetsplats varierar från ort till ort. Du kommer arbeta med PDA/PC och en god datorvana är meriterande, B-körkort är kravbelagt.  

  Det är meriterande med erfarenhet av liknande uppdrag.

  Villkor och förmåner

  Bil, arbetsverktyg och handdator tillhandahålls av vår kund.  

  Du kommer bli anställd direkt av vår kund, tillsvidareanställning med en 6 månaders provanställning.
  Arbetstiden är förlagd måndag – torsdag.
  Placering varierar projektvis, du reser till projektet och vår kund står för rese- och boendekostnader.

  Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.

  Vid frågor om tjänsten som inte besvaras i annonsen kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Ljungar, fredrik.ljungar@jobzone.se 070-167 85 03