fbpx

Västmanlands län

  Rensa alla
 • Skiftgående truck och traversförare till industri i Hallstahammar

  För kunds räkning söker vi nu en skiftgående och flexibel truck- och traversförare till Hallstahammar

  Nu söker vi dig som vill jobba inom stålindustrin. Har du tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning och arbete inom industrin så tveka inte att sök.

  Arbetstiderna är förlagda till 2-skift och behovet är omgående.

  Anställningen kommer ske hos oss på Jobzone och du kommer bli uthyrd på långtid till vår kund.

  Arbetsuppgifter

  • Maskinoperatör
  • Syna, mäta, väga och avrapportera arbetsordrar.
  • Truck- och traverskörning

  Vem söker vi till denna tjänst?

  En person som tar stort eget ansvar och inte har några hinder för att jobba 2-skift. Vi söker dig som tar initiativ och gärna gör det lilla extra på arbetsplatsen. Du behöver vara noggrann, stresstålig och en bra teamplayer.

  Krav

  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Truckkort (A+B)
  • Giltigt traverskort
  • Har möjlighet att jobba skift
  • Behärskar svenska i tal och skrift

  Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning
  • Viss mekanisk kunskap

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansök redan nu!

  Självklart har vi adekvata försäkringar och kollektivavtal så du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

 • Maskinoperatörer på 2-skift till stålindustrin i Köping

  För kunds räkning söker vi nu ett antal skiftgående maskinoperatörer till stålindustrin i Köping.

  Nu söker vi dig som vill jobba inom stålindustrin. Har du tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning så är det inte ett krav men meriterande.

  Arbetstiderna är förlagda till 2-skift måndag till fredag.

  Anställningen kommer ske hos oss på Jobzone och du kommer bli uthyrd på långtid till vår kund.

  Arbetsuppgifter

  • Ställa in och köra maskiner
  • Truck- och traverskörning

  Vem söker vi till denna tjänst?

  En person som tar stort eget ansvar och inte har några hinder för att jobba 2-skift. Vi söker dig som tar initiativ och gärna gör det lilla extra på arbetsplatsen. Du ska ha ett starkt driv och vilja utvecklas. Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt på din personlighet.

  Krav

  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Har möjlighet att jobba skift
  • Behärskar svenska i tal och skrift

  Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning
  • Truck- och traverskort
  • Viss mekanisk kunskap

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansök redan nu!

 • Driven rekryterare till Jobzone Västerås

  Vill du bli en av oss?

  Jobzone är faktiskt världens bästa företag att jobba på. Ja, enligt oss iallafall. 
  Vi som jobbar här gillar varandra, vi gillar våra kunder, våra konsulter, våra värderingar. Men framförallt har vi kul tillsammans på resan mot våra mål. Inte alltid utan ansträngning, men alltid med vetskapen om att vi gör det som ett team: Team Jobzone!

  Vi erbjuder dig en dynamisk roll i ett värderingsstyrt företag som präglas av en stark kultur, där vår vision om att vara ”branschens bästa arbetsgivare” genomsyrar allt vi gör. Som del av en av Nordens största koncerner inom bemanning och rekrytering ingår vi i ett större sammanhang och har ett starkt varumärke, samtidigt som Jobzone Sverige präglas av entreprenörskap och laganda där vi hjälper varandra till framgång.

  Nu letar vi efter fler att gilla!

  Till vårt team i affärsområdet Västerås/ Mälardalen söker vi en driven rekryterare som i huvudsak kommer att rekrytera nya konsulter in i vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att ha en viktig roll i vårt team där vi hjälper varandra att bli framgångsrika.

  Rekryterare

  Du kommer att jobba med rekrytering inom många olika branscher och på många olika nivåer. Arbetsvardagen och tempot kommer att vara omväxlande där vissa perioder är rekryteringsintensiva, medan andra innehåller mer introduktion och personaladministration. Kandidaterna anställs oftast av Jobzone och hyrs sedan ut till våra kunder medan vi även i viss utsträckning genomför tillsättningar direkt till våra kundföretag.

  Hos oss kommer du få jobba med hela rekryteringsprocessen; annonsering enligt kravprofil, search och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer att arbeta nära konsultchefer i teamet och avlasta med personaladministrativa uppgifter som t.ex. tidrapportering, introduktioner av nya medarbetare, hantera milersättning, traktamenten mm.

  Vem är du?
  För att passa för denna tjänst ser vi gärna att du redan nu har några års erfarenhet av bemanningsbranschen eller annan rekryteringsintensiv verksamhet. Som person är du aktiv, nyfiken och samtidigt mogen och tar ansvar för att alltid hålla hög kvalitet i de processer du jobbar med. Du förstår vikten av att leverera på utsatt tid och hålla en god dialog med både kund, konsulter och kandidater.

  För att lyckas i rollen tror vi att det allra viktigaste är din vilja och ditt engagemang. Din drivkraft att alltid göra det lilla extra. Vi uppmuntrar kreativa idéer och vill ständigt förbättra oss i det vi gör. Därför tror vi att du är en person som uppskattar en dynamisk vardag och blomstrar lite extra i ett entreprenöriellt tillväxtföretag.

  God kommunikation i tal och skrift är en förutsättning i tjänsten. Särskilt viktigt är att du kan formulera dig på ett bra sätt skriftligen vid exempelvis annonsskrivning och kommunikation med kunder. Du har även god datavana och har förmågan att strukturera ditt arbete.

  Körkort B krävs då resor i tjänsten förekommer. 

  Teamet
  Vi, dina nya kollegor, har tillsammans många års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom olika yrkesområden, vi gillar att jobba tillsammans.
  Vi kommer ge dig bra introduktion så du får en bra start på en förhoppningsvis lång resa tillsammans med oss.

  Jobzone befinner sig i en mycket expansiv fas och här har du möjlighet att utveckla dig i den riktning du är intresserad av inom företaget när det kommer till rekrytering och bemanning.


  Praktisk information

  Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från vårt kontor beläget på Sjöhagsvägen i Västerås. Resor för att introducera och följa upp uthyrda medarbetare förekommer. Som anställd får du friskvårdsbidrag, möjlighet till träning på arbetstid, pensionsavsättning och självklart är du försäkrad. Här jobbar vi även under devisen frihet efter ansvar.

  Välkommen med din ansökan! För rekryteringen ansvarar Alexander Ehnborg. Eventuella frågor om tjänsten besvaras per mail eller direkt i Varbi.

  alexander.ehnborg@jobzone.se

  Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Varmt välkommen till Jobzone!

   

   

 • Däckskiftare Höst-säsong Västerås

  Däckskiftare till arbete under säsong i Västerås

  Gillar du fysiskt arbete och att hela tiden ha något att göra? Är du intresserad att arbeta under högsäsongen med däckskifte? Har du dessutom erfarenhet av att skruva bilar sedan tidigare – ja, men då är detta tjänsten för dig!

  Om tjänsten

  Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta däck.
  Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor och kanske även viss hantering av däckhotellet.

  Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Däckbyte
  • Lagerhantering
  • Kundkontakt

  Du kommer givetvis att få en introduktion i arbetet så att du ska känna dig trygg i din anställning.

  Arbetstiderna är varierande mellan 07.00 – 17.00

  Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Jobzone men arbeta ute hos vår kund.

  Tjänsten passar dig som har ett gediget intresse för verkstad och fordon och vill komma till en ansvarsfylld tjänst där du får arbeta fysiskt.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som har skiftat däck tidigare. Du har god fysik, är positiv, flexibel, arbetsam och en serviceminded person som trivs med att jobba i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

  Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift

  Villkor och förmåner

  Uppdrag: Start – mitten och pågår heltid under däckskiftarsäsongen.

  Självklart har vi adekvata försäkringar och kollektivavtal.

 • Gasoperatör i Köping

  Arbetsuppgifter 
  Du kommer att arbeta inom en industri hanterar gasflaskor med bl.a. Co2 och Argon. Du kommer ha uppgifter som sortering, påfyllning och truckkörning.

  Du kommer att jobba i ett team som skapar framgång för varandra. På arbetsplatsen är det därför viktigt att honorera att jämlikhet, lojalitet, ärlighet och respekt skall genomsyra vårt förhållningssätt gentemot varandra. 

  Ordning, reda och säkerhet genomsyrar denna arbetsplats och det är otroligt viktigt att du har dom värderingarna.

  Arbetstider

  • Dagtid mellan 7-16 måndag-fredag

  Krav

  • B-körkort
  • Truckkort (A2 och B1)
  • Truckvana
  • Behärskar svenska i tal och skrift

  Tillsättning 
  Tillsättning kommer att ske omgående.

  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

  Om Jobzone Västerås 
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med ett genuint intresse för verksamheten vilket skapar en god dynamik mellan medarbetare och ledning. 

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

 • Skiftgående fastighetsskötare i Västerås

  För kunds räkning söker vi nu en serviceminded och flexibel fastighetsskötare.

  Vi söker en fastighetsskötare för omgående anställning till vår kund i Västerås.

  Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare/fastighetsskötare. I jobbet ingår, förutom inre- och yttre skötsel, mycket kundkontakt samt kontakt med utövare och besökare på de olika anläggningarna.
  För att trivas tror vi att du har ett stort intresse för din tjänst och gillar att ge utmärkt service.
  Det är inte ett krav på tidigare erfarenhet men det är viktigt att du inte är rädd för att använda olika maskiner då viss maskinhantering förekommer.

  Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

  Anställningen kommer ske hos oss på Jobzone och du kommer bli uthyrd på långtid till vår kund.

  Arbetsuppgifter

  • Inre och yttre skötsel
  • Underhåll av maskiner
  • Ge god service till besökare och arbetare på anläggningarna

  Vem söker vi till denna tjänst?

  En person som tar stort eget ansvar och har goda förmågor att planera och prioritera arbete. Du är noggrann och du har kvalitet i fokus. Du är flexibel med dina arbetstider och älskar att ge god service.

  Krav

  • B-körkort
  • Har möjlighet att jobba skift

  Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel
  • Viss mekanisk kunskap

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansök redan nu!

 • Truckförare med C-körkort och YKB

  Om jobbet
  Du kommer jobba på ett plocklager i trevliga fräscha miljöer i Västerås. Artiklar som plockas kommer vara hygienartiklar som sorteras och skickas ut till kunder till bl.a. Västerås och Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara plock och truckkörning med plocktruck. I arbetsuppgifterna så ingår det även distribution av varorna med lätt lastbil och lastbil.

  Arbetstider
  Mån – fre 07.00 – 16.00

  Krav
  – Lagervana från plocklager
  – C-körkort
  – YKB
  – Truckkort (B4)
  – Färdskrivarkort
  – Bakgavellyftutbildning
  – Behärskar det svenska språket i tal och skrift

  Meriterande
  – Du har tidigare kört distribution med antingen lastbil eller lätt lastbil

  Tillsättning
  Vi skriver anställningsavtal omgående.

  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

  Om Jobzone Västerås
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med erfarenhet från branschen vilket skapar en god dynamik mellan chef och medarbetare.

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

 • Truck och traversförare till stålindustrin i Köping

  För kunds räkning söker vi nu en skiftgående och flexibel traversförare till stålindustrin i Köping.

  Nu söker vi dig som vill jobba inom stålindustrin. Har du tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning så tveka inte att sök.

  Arbetstiderna är förlagda till 3-skift.

  Anställningen kommer ske hos oss på Jobzone och du kommer bli uthyrd på långtid till vår kund.

  Arbetsuppgifter

  • Truck- och traverskörning

  Vem söker vi till denna tjänst?

  En person som tar stort eget ansvar och inte har några hinder för att jobba 3-skift. Vi söker dig som tar initiativ och gärna gör det lilla extra på arbetsplatsen

  Krav

  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Traverskort
  • Har möjlighet att jobba skift
  • Behärskar svenska i tal och skrift

  Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning
  • Viss mekanisk kunskap

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansök redan nu!

 • Elektriker till Lassila & Tikanoja i Västerås

  Flexibel och serviceinriktad elektriker med styr & reglerkunskaper till Lassila & Tikanoja FM AB.

  Vi söker en problemlösare som jobbar lika bra självständigt som med kollegor.

  Är du den elektrikern som kollegorna vänder sig till för att få rådgivning? Känner du dig fullt förtrogen med styr och reglerteknik? Då har du nu möjligheten att ta en tjänst som ger frihet under ansvar tillsammans med kollegor i ett företag som växer och får utökade förtroenden av dess kunder.

  Vår kund Lassila & Tikanoja

  Lassila & Tikanoja gör den cirkulära ekonomin till verklighet genom att arbeta tillsammans med våra kunder för att förlänga fastigheternas livslängd samtidigt som vi skapar ett optimalt inomhusklimat och minskar miljöpåverkan. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar inom fastighetsteknik, hygienservice och lokalvård som hjälper våra kunder att nå sina mål, samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

  L&T i Sverige bedriver en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB, som jobbar med fastighetsförvaltning och L&T Service AB, som jobbar med servicetjänster och lokalvård. Totalt arbetar ca 1 000 medarbetare på L&T i Sverige.
  Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland och Sverige, med totalt cirka 8 200 anställda. L&T är noterat på Nasdaq Helsingfors.

  Om tjänsten

  Du blir direktanställd på L&T på en enhet i Västerås med nio tekniker som ansvarar för egna objekt. Du kommer att planera dina dagar självständigt samt i samråd med dina kollegor. Din roll blir i stora drag att med din upparbetade kunskap och kompetens bidra till att enhetens kunder och kollegor lyckas med sina mål. Denna roll kräver stor flexibilitet från dig som elektriker då du även kommer vara behjälplig teknikerna med akuta ärenden. 

  Arbetsuppgifter

  Du startar dina dagar hemifrån med en tydlig plan av vad som ska göras för dagen på olika objekt. För dig är det inga konstigheter att det dyker upp oförutsedda ärenden som gör att du behöver prioritera om, även arbeten som inte innefattar rena elarbeten förväntas du genomföra. Väl ute på objekten samverkar du med tekniker och beställare för att hitta lösningar.
  Självklart är du noggrann med att administrera dina utförda arbeten i anvisade IT-system.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som vill bidra till att personer i din omgivning ska lyckas i sin vardag och att varje dag ska handla om att hitta lösningar för kunder och kollegor. För att klara av jobbet behöver du ha relevant kunskap, en hjälpsam inställning och hög flexibilitet. Du behöver även vara en entusiastisk problemlösare och tycka att det är kul med kluriga utmaningar. Eftersom att du ofta jobbar tillsammans med andra ser vi att det är viktigt med både en stark kommunikationsförmåga och god social kompetens. Har du tidigare jobbat med fastighetsteknik/fastighetsskötsel förut så är det meriterande.

  Krav

  – Utbildad elektriker
  – Förtrogen och kunskapsrik inom styr och reglerteknik med minst tre års dokumenterad erfarenhet
  – B-körkort
  – Flytande svenska i tal och skrift

  Villkor och förmåner

  – Tillgång till en egen servicebil som mot en mycket låg beskattning kan omvandlas till en förmånsbil.
  – Edenred Mastercard/ Lunchförmån
  – 2400 :- i friskvårdsbidrag
  – Benify 

  Självklart finns adekvata kollektivavtal och försäkringar mm.

 • Driven och Erfaren Travers- och Truckförare i Västerås

  Vill du stå bakom spakarna och plocka stora kolli med travers och hantera gods med motviktstruck!? 

  Vi har ett antal arbetsamma medarbetare som kör travers som de varierar med en och annan kring-uppgift. Ett kul jobb med trevliga kollegor och en arbetsplats med en bra kultur.
  Låter det intressant? Läs mer, sök tjänsten och anslut dig till gänget!

  Om tjänsten

  Arbetsplatsen är centralt belägen i Västerås och huserar många trevliga kollegor. Tillsammans ser vi till att logistiken med de stora objekten i hallen flyter på bra.

  Arbetsuppgifter

  Du kommer att köra travers och en del truck över stora ytor i syfte att förflytta stora objekt mellan olika platser. Du kommer således att spela en viktig roll i logistikkedjan som ska leda till leverans hos slutkund. Du kommer få jobba både på egen bana och även få möjligheten att utvecklas på många flera områden. Tjänsten kommer vara inomhus, man kommer även jobba med många olika områden inom industri.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Här söker vi en person som kan jobba på en egen bana men som även har känsla och förståelse för att man även befinner sig i ett arbetslag. Det krävs därför både en stark vilja att själv göra ett bra jobb men också att hitta lösningar tillsammans med andra personer omkring sig. För att lyckas med det är det bra med en stor portion social kompetens och förmåga att se vad som behöver göras. Du skall vara driven och ha viljan att skapa förbättringar och se lösningar för att kunna få dessa igenom med närmsta chef på platsen. Viktigt är också att du har en vana inom Travers-och Truckkörning.

  Krav

  Traverskort

  Vana med Traverskörning

  Truckkort, minimum B1

  Vana med Truckkörning

  Meriterande

  D2 behörighet (terminaltruck)

  Vana inom Inudstri

  Vana att arbeta med maskiner

  Ha en förståelse för hela kedjan i bolaget

  Arbetstider

  07:00 – 16:00  Måndag-Fredag

  (andra tider kan föerkomma)

  Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!