Jobzone först i Sverige med: VR-rekrytering av säljare! – Läs mer

Säljjobbet ditt framtida jag kommer tacka dig för

Säljjobbet ditt framtida jag kommer tacka dig för
juli 22, 2019

Drömmer du om att bli en riktigt vass säljare och vill ge dig själv den träning och de förutsättningar som är nödvändiga för att lyckas långsiktigt?

Alla topsäljare minns sin första tid med en särskilld känsla i magen. Vi minns vårt första säljjobb och hur det formade oss till de vi är idag. Vi har alla vår egen ”plantskola” att tacka för den möjlighet och det engagemang som vi fått från ledare och coacher när vi många gånger gått från helt oerfarna säljare till att plötsligt ha ”knäckt koden” i hur man når fram till alla sorters kunder och får de att verkligen vilja bli just vår kund.

Glädjen och stoltheten i att hjälpa företag att nå framgång genom skräddarsydda lösningar är något medarbetarna på UMG har gemensamt.

Känner du på dig att du är en person som människor lyssnar på, har förtroende för och mår du som bäst när det som gynnar dig själv kommer andra till glädje? Då tycker jag att du ska söka den här tjänsten.

Om tjänsten

Anställningen startar med 4 veckors utbildning. Arbetet är heltid, dagtid. Lönemodellen består av en fast grundlön med provision. Du arbetar i en modern och stimulerande miljö centralt i Eskilstuna med stadens puls utanför dörren, med kollegor och ledare som ständigt stöttar varandra samt bidrar till utveckling. Arbetsmiljön präglas av högt tempo, glädje och en stor portion av humor.

Arbetsuppgifter

Arbetet går ut på att via telefon kontakta företag inom alla branscher och erbjuda skräddarsydda lösningar för marknadsföring på universitet runt om i landet.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har som långsiktigt mål att arbeta med försäljning i någon form. Du vill lära dig grunderna inom försäljning, förstår att uthållighet och långsiktighet är nyckeln för att lyckas. Du värdesätter coachning, stöttning och anser att feedback är en naturlig del i arbetet för att kunna lära dig utnyttja din fulla potential samt växa som säljare.

Du längtar efter att prata med nya människor. Du är ”snabb i tanken” samt har hjärtat på rätt ställe vilket är en grundförutsättning för att lyckas i tjänsten. Att snabbt komma tillbaka efter tillfälliga bakslag och att kunna motivera sig själv på ett bra sätt är egenskaper som är gemensamma för framgångsrika säljare. Du förstår att bakom framgång ligger hårt arbete men att belöningen alltid är i paritetet med ditt eget engagemang.

Krav

Fullständiga gymnasiebetyg

Kunna tala och skriva svenska flytande

Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller telefonförsäljning är meriterande

Villkor och förmåner

Arbetet är på heltid

Lönen består av en del grundlön och en del provision

 

 

 

Ansök här

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*