Jobzone först i Sverige med: VR-rekrytering av säljare! – Läs mer

C-chaufför för omgående start

C-chaufför för omgående start
juni 16, 2019

C-chaufför till kund för dagtidskörning i Östergötland.

Jobzone Norrköping – Framtidens arbetsgivare! 

Tempot på arbetsmarknaden tenderar att öka i takt med utveckling och förbättrade kommunikationer. Det viktiga för oss är inte vem du har varit och vad du har gjort, utan vem du vill bli och vad du skulle vilja göra. Som framtidens arbetsgivare ser vi till att matcha just dina drömmar och utvecklingsmål med vad våra kunder söker.

I vår värld är allt dynamiskt och vi anpassar oss efter dina behov precis som våra kunders. Detta vet vi leder till långvariga samarbeten, en hög trivsel och en stor trygghet. Våra medarbetare är det viktigaste vi har, därför gör vi alltid allt för att säkerställa kvalitet och trygghet i alla led!

Om jobbet:

Som chaufför hos Jobzone kör du lastbil för välkänd kunds räkning. Hos den här kunden levererar paket runt om i Norrköping.

Ditt team:

Du kommer ha en dedikerad chef som engagerar sig i dig, och som finns tillgänglig för dig. Vi ser till att alla chaufförer får det de behöver i form av rätt arbetskläder, information, tillräcklig vila, relevanta utbildningar mm.

Arbetstider:

Dagtid måndag-fredag

Krav:

  • C-körkort 
  • YKB

Meriterande:

  • Du har tidigare arbetat med distributionskörning
  • Truckkort A
  • ADR

Tillsättning:

Omgående start av upplärning.

Ett arbete för dig? Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss. Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i din anställning.

 

 

Ansök här

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*