Serveringspersonal under hösten och vintern i Västeråsområdet

Serveringspersonal under hösten och vintern i Västeråsområdet
oktober 23, 2019

Har du erfaranhet av servering och söker extrajobb i Västeråsområdet? Då har vi uppdraget för dig! 

Om tjänsten

Till vår kund söker vi serveringspersonal under hösten och vintern i första hand. Arbetsuppgifterna innebär servering vid luncher, middagar, julbord och dylikt.
Kunden sätter stort värde på ett personligt tilltal och glad utstrålning.

Vår kund finns i en fantastisk kulturhistorisk miljö.

Arbetstillfällena är varierade men kommer infalla under hösten och vintern.

Vem söker vi till denna tjänst?

Du som söker har pigga ben, ett härligt humör och är duktig på att se vad som behöver göras. Att ge god service med ett leende på läpparna är för dig en självklarhet.

Du som är flexibel och brinner för att ge god service kommer att trivas bra hos vår kund. Vana från servering är ett plus. Vi tror att du är lyhörd, positiv och noggrann som person. Är du dessutom prestigelös och gillar att hugga i och hjälpa dina kollegor när det behövs kommer du att lyckas bra i denna roll!

Krav

  • Körkort och tillgång till bil

Villkor och förmåner

Tjänsten som serveringspersonal är ett konsultuppdrag som sker främst under hösten och vintern 2019. Du får kontrakt hos oss på Jobzone Västerås.
Timlönen är alltid enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

För att kunna söka denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning till exempel studier eller deltidsarbete. Samt att du har serveringsvana.

 

 

 

Tipsa någon om denna sida:

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2019-11-08

Ansök här!
Anställningsform
Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Deltid

Tillträde
snarast

Löneform
enligt ök

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Deltid

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2019/319

Kontakt
Cecilia Vallin
0724027200

Publicerat
2019-10-08

Sista ansökningsdag
2019-11-08

Om Jobzone:  


Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!


Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.


Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!


Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?