fbpx

Bygg/Anläggning/Infrastruktur - Lediga jobb

Sverige växer så det knakar och du som jobbar inom bygg- och anläggning är en viktig del av detta! Det du gör på jobbet varje dag ger stor glädje till andra och finns kvar i åratal. Jobzone Bygg & Anläggning är ett väletablerat, auktoriserat bemanningsföretag som har kunskapen och kontakterna till jobben.

Genom oss kan du bland annat arbeta som träarbetare, betongarbetare, rivningsarbetare eller väg- och anläggningsarbetare.

  Rensa alla
 • Anläggare till Jönköping med omnejd

  Anläggare till Jönköping med omnejd

   

  Om tjänsten

  Vi söker en erfaren anläggare till ett företag i Jönköping.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker en erfaren anläggare åt vår kund som finns i Jönköping. Kunden är specialister inom markanläggningarna som erbjuder skräddarsydda lösningar inom alla typer av markarbeten.

  Krav

  Du som söker är självgående anläggare och behärskar ritläsning, rörläggning, stensättning samt liknande arbetsuppgifter på egen hand. Du är driven och tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du gillar det sociala och är kommunikativ på både svenska/engelska

   

   

   

   

 • Betongarbetare till Jönköping med omnejd

   

  Betongarbetare till Jönköping med omnejd

  Om tjänsten

  Som betongarbetare får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av betongarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, driven och ansvarsfull. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ofta uppstår oplanerade händelser gäller det att kunna vara flexibel och gilla problemlösning.

  Krav

  • God fysik
  • God förståelse i svenska eller engelska språket
  • Körkort
  • Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande

 • Betongarbetare till Prefabfabrik i Jönköping

  Betongarbetare till Prefabfabrik i Jönköping

   

  Vår Kund
  Vår kund är en privatägd modern Prefabindustri. Bolaget har ca 50 anställda uppdelade på 2 fabriker. I Jönköping har de funnits sedan 2017 och här tillverkar de bjälklagsplattor.

  Arbetstider
  7-16

  Dina arbetsuppgifter
  Arbetet består av allt ifrån att läsa ritningar, travers, in/utlastning, lägga ut armering och gjuta betongen.

  Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp och är en bra lagspelare. Du är punktlig, noggrann och flexibel. Som person är du nyfiken, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du är kommunikativ, driven och har viljan att lära dig.

  Krav

  • travers kort, in/utlastning
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av ritningar
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom betong eller byggbranschen
  • Behärska svenska i tal & skrift

   

   

 • Snickare och ny på arbetsmarknaden?

  Har du gått bygglinje med inriktning snickare och söker jobb? Välkommen med din jobbansökan!

  Som anställd hos oss hyrs du ut till spännande projekt hos väletablerade byggföretag i Linköping med omnejd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir vanligt förekommande snickararbetsuppgifter såsom gipsa, regla, dörr- och fönstermontage med mera.

  Att jobba på ett bemanningsföretag är en bra start i yrkeslivet. Du får prova att jobba på olika byggföretag med varierande projekt vilket ger dig en bra möjlighet att bredda dina färdigheter och få erfarenhet. Att få jobba på flera företag ger dig dessutom en ypperlig möjlighet att marknadsföra dig som nybliven snickare och skaffa nya branschkontakter. Inte sällan leder en anställning hos oss till rekrytering hos kund.

  Vi söker dig som tar första steget i ditt nya yrke som snickare. Du är nyfiken, lyhörd och öppen att lära dig mer av de mer erfarna kollegor som vill hjälpa dig i din yrkesmässiga utveckling.

  Vi är medlemmar i Byggföretagen och tillämpar Byggavtalet för din anställning. Saknar du lärlingstimmar så går det bra att tillgodoräkna anställningstiden hos oss till din lärlingstid.

  Välkommen med din ansökan!

   

   

   

   

 • Betongarbetare till välrenommerat byggföretag i Stockholm

  Till en av våra kunder söker vi nu en betongarbetare för arbete i södra och västra Stockholm. Uppdraget startar omgående och är på obestämd tid.

  Du kommer att arbeta i vår kunds fabriker med lite blandade saker, bland annat:

  • Provtagning
  • Tillverkning av betong
  • Underhåll

  Du kommer att manövrera olika system därför är det också viktigt att du känner dig trygg med datasystem.

  Vem söker vi?

  Vi söker dig som har ett bra öga för både detaljer och den övergripande helheten i ett byggprojekt. Du har en hög arbetsmoral och gillar att ha ett fysiskt arbete. Du har lätt att samarbeta med andra och är bra på att bygga relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du är mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Du har inget som hindrar dig från att ha olika arbetstider och vid behov jobba övertid.

  Vi ser gärna kvinnliga sökande för jämnare könsfördelning, men självklart är det rätt person på rätt plats som går först.

  Du har:

  • God fysisk form
  • Strukturerat och Analytiskt arbetssätt
  • God datavana
  • B-körkort, då det förekommer en del resor i arbetet

  Du är en glad, aktiv och handlingskraftig person! Det är viktigt att du är flexibel både med tider och var du jobbar då du kommer att jobba på olika platser.

  Meriterande

  • Utbildning inom bygg och anläggning
  • Tidigare erfarenhet som betongarbetare
  • Hjullastarkort samt erfarenhet av att köra hjullastare

  Du kommer varierat jobba på följande ställen: Bromsten, Kungens Kurva, Farsta och har dagtid tillgång till en företagsbil.

  Arbetstiden varierar beroende på vilket arbetslag du tillhör, normalt sett 8 timmar mellan tidsspannet 05.30 – 16.00. Övertid förekommer.

  Du kommer att vara anställd av Jobzone och uthyrd till kund men med stora möjligheter till att få en fot in hos vår kund.

 • Construction workers to the project in Eslöv

  Construction workers to the project in Eslöv

  Right now we are looking for overall construction workers with experience.

  Tasks

  Your responsibilities will vary between the different areas such as light construction works, some carpentry, small casting jobs, moving and assembling the building fence, etc.

  Who are we looking for in this position?

  We are looking for you who is responsible, thorough and looking a job where you can grow in your role. You are used to working independently and can take your own initiatives.

  Requirements

  • Hot work course
  • truck / telescopic truck and lift certificate 
  • You must be fluent in Swedish or English in speech and writing.
  • Documented experience in construction / carpentry / etc.

 • Träarbetare med bred kunskap och erfarenhet sökes!

  Säsongen hos oss på Jobzone Bygg och Anläggning är i full gång! Vi behöver utöka vår arbetsstyrka med ytterligare medarbetare. Vi söker nu flera engagerade och yrkesskickliga träarbetare till våra kunder i Norrköping med omnejd. 

  Våra kunder är väletablerade byggföretag som arbetar med stora och komplexa projekt. Vi söker därför dig som har bred kunskap och erfarenhet av storbygge. Det är starkt meriterande om du har yrkesbevis. Brist på yrkesbevis kan dock vägas upp av gedigen erfarenhet.

  Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där du bör vara öppen, driven, social och ansvarsfull. Alla uppdrag som våra kunder åtar sig är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

  Krav

  – Yrkesbevis eller motsvarande dokumenterad erfarenhet

  – Minst 3 års branscherfarenhet

  – Körkort och tillgång till egen bil

  – Behärska svenska i tal och i skrift

  – Minst 2 referenser

   

  Meriterande

  – Branschkurser såsom: Liftutbildning, Säkra lyft, Fallskyddsutbildning m m.

  – Engelska i tal

   

  Övrig information

  Du kommer att bli anställd på Jobzone och arbeta på uppdrag hos vår kund. Vi är medlem i Byggföretagen och tillämpar Byggavtalet på din anställning.

 • Rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm sökes

  Rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm sökes till ett framgångsrikt larmföretag i norra Stockholm. 

  Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet för att varje dag bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som Servicetekniker hos vår kund nedan!

  Om tjänsten

  Vår kund har framgångsrikt varit verksamma inom larmbranschen i över 20 år. Idag är man ett starkt team bestående av ett 30-tal anställda. För att möta kunders efterfrågan så behöver man nu förstärka teamet ytterligare och söker nu en rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm och passersystem. Du kommer arbeta med service-/ och underhållsuppdrag med mycket kundkontakt,  men tjänsten kommer även initialt innefatta installation och driftsättning av inbrottslarm och passersystem. 

  I rollen kommer du bli en rådgivare/vägledare för kunderna kring hur de bäst tar hand om-/ och uppgraderar sitt skydd som en naturlig del av kundkontakten.

  Om kunden

  Vårt kundföretag är en arbetsplats där man trivs att jobba på. Bra support från inhouse-funktioner och trevliga kollegor ute på fält. Med närvarande ledarskap är alla medarbetare delaktiga och uppfyller kunderna förväntningar och krav med förtroende och god kommunikation. Ett företag som ger sina anställda möjlighet att växa inom företaget. Detta är en arbetsplats som man blir kvar i över tid!

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Om du som person är självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och besitter en stor social kompetens kommer du passa bra på företaget och i rollen som larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo med stort driv, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas. Om du även har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång i rollen som Servicetekniker.

  Kundens huvudkontor ligger i Kista, men då du till stor del planerar upp dina dagar självständigt och utgår ifrån ditt hem spelar det mindre roll vart i Stockholm du bor. Möjlighet till tjänstebil eller servicebil finns så snart man visat sig vara en långsiktig kollega som är med och bidrar till företagets goda anseende och fortsatta utveckling. 

  Eftersom det finns många leverantörer av inbrottslarm på marknaden ser vi att du har erfarenhet av flera fabrikat. Specificera gärna vilka i din ansökan vilka system du har erfarenhet av.

  Målsättning är att start sker i augusti månad efter semesterperioden, men möjlighet finns till omgående start för rätt kandidat.  

  Krav

  • El-certifikat (är du certifierad inom inbrott är det mycket meriterande)
  • minst 4-5 års erfarenhet med inbrottslarm
  • B-körkort
  • Ostraffad, prövning görs före anställning

  Villkor och förmåner

  Vi erbjuder dig:

  • Tjänstebil eller Servicebil
  • En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus
  • Trevliga kollegor som arbetar professionellt med att lösa kundfrågor och serviceuppdrag

  Du kommer under en inledande period vara anställd hos oss på Jobzone för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Innan anställningen kommer ett utdrag ur belastningsregistret att göras. 

   

 • Byggarbetare till Eslöv

  Byggarbetare

  Just nu söker vi okvalificerad byggarbetare med erfarenhet till kund i Eslöv.

  Arbetsuppgifter

  Ditt ansvar kommer variera mellan de olika områden som lätta byggnadsarbeten, en del snickeri, små gjutjobb, flyttning och montering av byggstaket osv.  

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och vill ha ett arbete där du kan växa i din roll. Du har vana av att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.

  Krav

  • Heta arbeten, truck / teleskoptruck och lift certifikat.
  • Du ska behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
  • Dokumenterad erfarenhet inom bygg/snickeri/mm

   

   

   

   

 • Rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm sökes

  Rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm sökes.

  Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet för att varje dag bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larmtekniker hos vår kund!

  Om kunden

  Vårt kundföretag växter snabbt och söker därför utöka sin verksamhet till inbrottslarms- och passersystemsmarknaden. Kunden söker en person med driv, självständighet och lösningsfokusering. Kunden står för ett närvarande ledarskap där alla medarbetare är delaktiga och uppfyller kundernas förväntningar och krav med förtroende och god kommunikation.

  Om tjänsten

  Vår kund håller på att utöka sin verksamhet och söker en erfaren larmtekniker som vill vara med och bygga upp den nya enheten. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper avseende inbrottslarm och passersystem. Vidare innebär denna arbetsmöjlighet en kombination av montering, driftsättning och service vilket innebär daglig kontakt med kunder.  

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Om du som person är självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och besitter en stor social kompetens kommer du passa i rollen som larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo med stort driv, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas. Om du även har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång i rollen som larmtekniker.

  Kundens huvudkontor ligger i Kista, men som larmtekniker har du möjligheten att utgå ifrån ditt hem – det spelar därför mindre roll vart i Stockholm du bor. Eftersom det finns fler aktörer av inbrottslarm och passersystem på marknaden ser vi att du har erfarenhet av flera.

  Det är mycket meriterande om du har certifikat för inbrottslarm, dock inget krav.

  Krav

  • Mycket goda kunskaper och erfarenhet inom inbrottslarm och passersystem
  • B-körkort
  • Flerårig erfarenhet som larmtekniker
  • Meriterande om du har tillgång till egen bil

  Villkor och förmåner

  Möjlighet till Tjänste- eller Servicebil En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag Intressanta och varierande uppdrag
  Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus
  Trevliga kollegor som arbetar professionellt med att lösa kundfrågor och serviceuppdrag