fbpx

Bygg/Anläggning/Infrastruktur - Lediga jobb

Sverige växer så det knakar och du som jobbar inom bygg- och anläggning är en viktig del av detta! Det du gör på jobbet varje dag ger stor glädje till andra och finns kvar i åratal. Jobzone Bygg & Anläggning är ett väletablerat, auktoriserat bemanningsföretag som har kunskapen och kontakterna till jobben.

Genom oss kan du bland annat arbeta som träarbetare, betongarbetare, rivningsarbetare eller väg- och anläggningsarbetare.

  Rensa alla
 • Mark- och anläggningsarbetare till Linköping

  För kunds räkning söker vi ett antal duktiga och självgående mark- och anläggningsarbetare. Kunden är ett väletablerat anläggningsföretag med kontoret i Linköping. Arbeten utförs i hela Östergötland. 

  Vi söker dig som kan bidra med olika kompetenser inom området mark och anläggning. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan grundläggning, schaktarbete, rörläggning och anläggning av park- och grönområden. Vi ser gärna att du är utbildad anläggare med yrkesbevis. Brist på yrkesbevis kan dock vägas upp av gedigen erfarenhet.

  Som person är du noggrann och ordningsam i ditt arbete. Alla uppdrag som våra kunder åtar sig är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

  Krav

  – Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet

  – B-körkort samt egen bil

  – Goda kunskaper i svenska

   

  Meriterande erfarenheter

  – Ritningsläsning

  – Kunskap inom V/A

  – Utsättning

   

 • Carpenter to Norrköping

  Welcome to Jobzone Construction!

  Our Construction-team in Norrköping is growing fast and we need to hire more employee! We are looking for a qualified Carpenter to cut, fabricate and install wooden and other structures according to specifications. Your job will entail working in diverse settings to produce steady and functional infrastructure and products.

  A carpenter is an individual with great hand dexterity and an eye for detail. The ideal candidate will also have good knowledge of wood properties and other carpentry materials. Working with little supervision while following all health and safety standards is essential. The goal is to contribute to the construction and maintenance of strong and long-lasting buildings and products.

  Your responsibilities as Carpenter:

  • Read blueprints, drawings and sketches to fully grasp requirements
  • Take measurements and calculate the size and amount of material needed
  • Cut, shape and smooth lumber and other material (e.g. fiberglass) according to measurements
  • Build window frames, doors, staircases and frame buildings by using raw materials or pre-constructed items
  • Lay out floorings, roofings or drywalls ensuring they are leveled and compatible
  • Carve and assemble furniture, cabinets, shelves and other items and install them where designated
  • Inspect places and conduct repairs or maintenance

  Requirements

  • At least 3 years proven experience as carpenter
  • Hands-on experience in working with carpentry materials
  • Excellent understanding of carpentry techniques and methods of installation and construction
  • Ability to read technical documents and drawings
  • Willingness to follow safety guidelines at all times
  • Good knowledge of English

  We are looking forward to receiving your application! 

 • Erfaren elkonstruktör sökes till bolag i centrala Stockholm

  Elkonstruktör till El & Ljusdesign

  El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.
  Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

  Om tjänsten

  Som elkonstruktör på El & Ljusdesign får du vara med i våra projekt från början till slut. Vi projekterar endast uppdrag för våra egna arbeten vilket gör att du får ett nära samarbete och djup inblick i hur projektet fortlöper, hela vägen från ritbord till driftsättning. 

  Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag, butiker och köpcenter. Du kommer i din roll se till att projekteringsarbetet utförs inom tids-, tekniska- och kostnadsramarna som dikterats. Du kommer fungera som ett tekniskt stöd till företagets installatörer och projektledare. Arbetet planeras självständigt utifrån den rådande resursplanering som stipulerats av uppdragansvarig, du kommer även säkerställa att projekteringsarbetet fortlöper på ett korrekt och tillfredställande sätt.

  Tjänsten möjliggör en konstant utveckling för dig som elkonstruktör inom många olika områden givet premissen att du är med från start till slut. El & Ljusdesign erbjuder goda möjligheter till fortbildning dels vad avser din roll men även om du söker utveckla någon speciell färdighet, på eget bevåg, genom extern utbildning. Arbetet innebär mycket varierade arbetsuppgifter, således söker vi någon som trivs i en flexibel roll. 

  Förutom en utvecklande roll får du ett härligt gäng nya kollegor. Du kommer arbeta i riktigt fräscha och inspirerande kontorslokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg.

  Vem är du?

  För att lyckas bra i rollen ser vi att du har relevant teknisk utbildning och du bör minst ha 4-5 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Vidare behärskar du AutoCad, MagicCad eller annat CAD-program.

  Denna tjänst kräver mycket självständigt arbete således krävs att du är självgående, du har kollegor men inom andra yrkesområden.

  Du är en flexibel person som gillar att arbetsuppgifterna varierar i stor utsträckning. Vidare ser vi att du är en kompetent och utvecklingssökande individ som arbetar på ett strukturerat och ordningsamt vis. Du gillar att arbeta under parollen ”frihet under ansvar” och trivs i en gemenskap som sträcker sig längre än bara arbetet. 

  Krav

  • 4-5 års erfarenhet av elkonstruktörsyrket
  • Goda kunskaper inom:
   • o AutoCAD/MagicCAD eller liknande
   • o Belysningsplanering
   • o Kraftsystem

  Villkor och förmåner såsom

  • – Kollektivanslutet företag
  • – Tjänstepension ITP
  • – Lön enl överenskommelse
  • – 6 veckor semester
  • – ATF
  • – Friskvårdsbidrag
  • – Sjukvårdsförsäkring
  • – Hälsoundersökning

 • Positiv snickare till Jönköping

   

  Snickare med eller utan yrkesbevis

  Just nu söker vi för kundsräkning en engagerad och yrkesskicklig snickare/träarbetare. Vi söker i första hand dig som är lojal mot din arbetsgivare, noggrann, pålitlig, social samt har viljan att lära dig mer och är lösningsorienterad.

  Du bör också ha god fysik då arbetet kräver en del tunga lyft. Arbetsuppgifterna är varierande, så vi söker dig som har breda kunskaper i branschen.

  Krav:

  • Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Däremot ställer vi krav på utbildning eller tidigare erfarenhet (Träarbetare/Snickare)
  • Språk: Svenska (meriterande)
  • körkort B

   

   

 • Erfaren serviceelektriker sökes till organisation i centrala Stockholm

  Erfaren serviceelektriker sökes till modern organisation i centrala Stockholm

  Serviceelektriker till El & Ljusdesign

  El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.
  Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

  Om tjänsten
  Som serviceelektriker på El & Ljusdesign kommer du ingå i ett duktigt serviceteam. Vi utför service, felsökning och kontroller under parollen ”Proffsigt, snabbt och lösningsorienterat”. Våra områden är bla inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet.
  Det råder en god gemenskap inom teamet och vi är ett prestigelöst gäng som inte har några problem att ta hjälp av en kollega när behov uppstår. Även om vi bokar in och utför våra servicejobb på egen hand så träffas vi ofta upp på kontoret för gemensam lunch eller möts upp på stan.  
  Vi behöver bli fler och söker därför en likasinnad person som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Har du erfarenhet av styrsystem är det givetvis meriterande.

  El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

  Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns.  

  Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av våra kunder är belägna i de centrala delarna av Stockholm.


  Vem är du?

  För att lyckas hos oss tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service.  
  Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

  Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

  Krav

  • 5 års erfarenhet som elektriker
  • B-körkort
  • Bakgrundskontroll genomförs före anställning

   

  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder vi bla:

  • Lön enl överenskommelse
  • Kollektivanslutna
  • Tjänstepension
  • Avtalsförsäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Sjukförsäkring
  • ATF

   

 • Erfaren installationselektriker sökes till företag i centrala Stockholm

  Installationselektriker sökes till modern organisation i centrala Stockholm

  Installationselektriker till El & Ljusdesign

  El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.
  Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

  Om tjänsten
  Är du en duktig installationselektriker som värdesätter god gemenskap med familjär stämning på din arbetsplats. Där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter. Där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga. Då ska du läsa vidare.

  El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

  Till vårt team söker vi nu ytterligare lagspelare som vill vara med på vår fortsatta resa.  

  Som installationselektriker på El & Ljusdesign blir du en del av vårt team bestående av ett 30-tal kollegor. Våra områden är bla inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Bland våra kunder är annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag, butiker och köpcenter.

  Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns. 

  Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av våra kunder är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

   

  Vem är du?

  Du som söker är utbildad och certifierad elektriker med ett par års erfarenhet som installationselektriker där du haft en variation i dina arbetsuppgifter.

  Har du erfarenhet att hålla i egna projekt är detta en merit. Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

  Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

  Krav

  • 4 års yrkeserfarenhet som elektriker
  • B-körkort är meriterande
  • Bakgrundskontroll genomförs före anställning

   

  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder vi bla:

  • Lön enl överenskommelse
  • Kollektivanslutna
  • Tjänstepension
  • Avtalsförsäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Sjukförsäkring
  • ATF

   

 • Snickare med yrkesbevis

  Välkommen till Jobzone, ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag!

  Affärsområdet Bygg och Anläggning i Östergötland har fått ett ärande uppdrag att hjälpa och rekrytera ett antal nya medarbetare till ett av de mest framgångsrika byggföretag i regionen. Kunden jobbar inom såväl nyproduktion, ombyggnation, renoveringar som byggservice.

  Vem söker vi?

  För denna rekrytering söker vi träarbetare med yrkesbevis. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap. Du som söker är självständig snickare med bred kompetens inom yrket. Projekten varierar i längd och omfattning. Det är därför viktigt att du är van vid att bedriva jobbet självständigt både i små och stora arbetslag samt att du trivs med omväxlande miljöer och arbetsuppgifter. Du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du är mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt där din och dina kollegors säkerhet står i centrum.

  Krav
  – Yrkesbevis 
  – Körkort och tillgång till egen bil
  – Behärskar svenska i tal och i skrift
  – Minst 2 referenser

  Meriterande
  – Branschkurser såsom: Liftutbildning, Säkra lyft, Fallskyddsutbildning m m.
  – Engelska i tal

  Övrig information
  Vi är medlem i Byggföretagen och tillämpar Byggavtalet på din anställning.

 • Rutinerad tekniker inom inbrottslarm och passersystem

  Rutinerad tekniker inom inbrottslarm och passersystem sökes till ett framgångsrikt larmföretag i norra Stockholm. 

  Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet för att varje dag bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som Servicetekniker hos vår kund nedan!

  Om tjänsten

  Vår kund har framgångsrikt varit verksamma inom larmbranschen i över 20 år. Idag är man ett starkt team bestående av ett 30-tal anställda. För att möta kunders efterfrågan så behöver man nu förstärka teamet ytterligare och söker nu en rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm och passersystem. Du kommer arbeta med service-/ och underhållsuppdrag med mycket kundkontakt,  men tjänsten kommer även initialt innefatta installation och driftsättning av inbrottslarm och passersystem. 

  I rollen kommer du bli en rådgivare/vägledare för kunderna kring hur de bäst tar hand om-/ och uppgraderar sitt skydd som en naturlig del av kundkontakten.

  Om kunden

  Vårt kundföretag är en arbetsplats där man trivs att jobba på. Bra support från inhouse-funktioner och trevliga kollegor ute på fält. Med närvarande ledarskap är alla medarbetare delaktiga och uppfyller kunderna förväntningar och krav med förtroende och god kommunikation. Ett företag som ger sina anställda möjlighet att växa inom företaget. Detta är en arbetsplats som man blir kvar i över tid!

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Om du som person är självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och besitter en stor social kompetens kommer du passa bra på företaget och i rollen som larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo med stort driv, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas. Om du även har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång i rollen som Servicetekniker.

  Kundens huvudkontor ligger i Kista, men då du till stor del planerar upp dina dagar självständigt och utgår ifrån ditt hem spelar det mindre roll vart i Stockholm du bor. Möjlighet till tjänstebil eller servicebil finns så snart man visat sig vara en långsiktig kollega som är med och bidrar till företagets goda anseende och fortsatta utveckling. 

  Eftersom det finns många leverantörer av inbrottslarm på marknaden ser vi att du har erfarenhet av flera fabrikat. Specificera gärna vilka i din ansökan vilka system du har erfarenhet av.

  Målsättning är att start sker i augusti månad efter semesterperioden, men möjlighet finns till omgående start för rätt kandidat.  

  Krav

  • El-certifikat (är du certifierad inom inbrott är det mycket meriterande)
  • minst 4-5 års erfarenhet med inbrottslarm
  • B-körkort
  • Ostraffad, prövning görs före anställning

  Villkor och förmåner

  Vi erbjuder dig:

  • Tjänstebil eller Servicebil
  • En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus
  • Trevliga kollegor som arbetar professionellt med att lösa kundfrågor och serviceuppdrag

   

   

 • Snickare till Kalmar med omnejd

  Nu söker vi flera snickare för uppdrag i Kalmar.

  Är du en självgående och snabb snickare med god samarbetsförmåga? Ser du dig själv som noggrann och engagerad? Då skulle du passa hos oss på Jobzone. Ett av de största byggföretagen är vår kund och just nu har de flera projekt de söker personal till.

   

  Arbetsuppgifter

  Arbetsuppgifterna är varierande för olika projekt. Det kan vara utfackningsväggar, gips, isolering, lister och fasadskivor.

   

  Villkor

  Minst 3 års erfarenhet

  Kunna svenska eller engelska

   

 • Concrete workers, Jönköping

  Concrete workers to Jönköping and the surrounding area

  About the job:

  As a concrete worker, you get a varied job. The projects vary in size, which means that the work can be conducted both independently as well as in smaller or larger work teams.

  Who are we looking for?

  We are happy to see that you who are applying have a few years’ experience of concrete work. We attach great importance to your personal qualities and are looking for you who are committed, driven and responsible. You like working in team but can also work independently when required. As unplanned events often occur, it is important to be able to be flexible and like problem solving.

  Requirements:

  • Good physics
  • Minimum 5 years experience as a concrete worker 
  • Good understanding of the Swedish or English language
  • Driver’s license