Data/IT - Lediga Jobb

IT – ett yrkesområde som knappt går att sammanfatta. IT finns överallt med oändligt många inriktningar och specialistområden du kan fördjupa dig inom. Men ett är säkert, behovet av just dig är stort och du som jobbar inom IT har enorma utvecklings- och karriärmöjligheter.

Oavsett om du gillar att knacka kod eller jobba med sociala medier kan du ta nästa steg i karriären genom Jobzone. IT-support, systemadministratör, RPA-utvecklare, Systemutvecklare, UX-designer, testare eller projektledare är ett litet urval av tjänster vi jobbar med.

  Rensa alla
 • Firstline support med förståelse för Danska

  Vår Kund
  Vår kund är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Företaget levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar och finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.


  För kunds räkning söker vi nu en självgående firstline support. Detta är ett konsultuppdrag via Jobzone med start så snart som möjligt där du kommer att arbeta hos kunden under en längre period. Efter avslutat uppdrag finns eventuellt möjlighet till förlängning. Vår kund sitter i fina lokaler i södra Stockholm.

  Om tjänsten
  Arbetet i firstline innebär att du kommer att hantera många olika kontakter i verksamheten via telefon, mejl och personliga möten. Du kommer att arbeta verksamhetsnära med huvuduppdraget att hjälpa interna användare med frågor kring IT-administration och IT-system med tillhörande tjänster. Tillsammans med ditt team skapar ni en trygghet för användarna.

  Vem söker vi till denna tjänst
  För att trivas i den här rollen gillar du att ge support och stöd till den interna organisationen. Då avdelningen har en hög lägsta nivå ställer det krav på att du har arbetat i rollen tidigare och har erfarenhet av arbete i Windowsmiljö, Active Directory, Office 365 samt Exchange. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som att du är pedagogisk, serviceminded och noggrann.

  Arbetstider
  Arbetstiden är belagd vardagar mellan 07-16

  Dina arbetsuppgifter
  Du kommer bland annat att:
  • Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar från användare via telefon och e-post
  • Analysera problem och felsöka incidenter

  Krav
  Två års erfarenhet av firstline support
  Flytande Svenska i tal och skrift
  God förståelse för Danska

  Tillsättning
  Vi går igenom ansökningarna löpande. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall.

  Om Jobzone Sverige
  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

  Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen. Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

  Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge – vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?

  Jobzone
 • En driven .net utvecklare sökes till ett spännande företag.

  Vår Kund
  Vår kund startade bolaget år 2000 av konsulter med lång erfarenhet inom systemutveckling och arkitektur kring Microsoft’s serverprodukter och utvecklingsverktyg.

  Deras affärside är att erbjuda konsulttjänster i form av arkitektur och systemutveckling kring Microsofts plattformar med tonvikt på den modernaste tekniken. Med spetskompetens och stort personligt engagemang hjälper vi våra kunder att uppnå optimal affärsnytta.

  Vår kunds grundfilosofi är att genom vår tydliga inriktning och erbjudande ska bli en självklar aktör på marknaden inom deras område.

  Vår kund jobbar med större bank och försäkringsbolag bland annat Folksam, Länsförsäkringar och DNB m.m.


  Du tycker om det varierande arbetet som konsult och känner dig bekväm i mötet med nya människor. Du är teknikintresserad och gillar att uppdatera dig med den senaste tekniken.

  Om tjänsten
  Som systemutvecklare kommer du vara den som implementerar lösningsarkitektens vision. Som systemutvecklare i våra uppdrag jobbar vi med granska design och lösningsförslag, programmering i något .Net språk och programmering i SQL. Vi tar även fram batchlösningar och enhetstester samt sätter upp utvecklingsmiljö, konfigurera och utför test. Varje konsultuppdrag är minst 6 månader lång då är man mesta dels ute hos kunden och jobbar.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Du har naturligtvis mycket goda kunskaper inom Microsoft teknik men det är även meriterande med någon form av verksamhetskunskap, gärna inom bank & försäkring.

  Vi söker dig som har en drivkraft att utveckla sin kompetens för att företaget ska kunna ta nya uppdrag som kräver kunnande om moderna tekniker och arbetssätt. Vårda sitt personliga nätverk för att bidra med kontakter vid rekrytering av nya konsulter och nya uppdrag.

  Krav
  Kandidatexamen inom data/systemvetenskap som lägst

  Minst 3 års erfarenhet inom .net utveckling

  Flytande Svenska i tal och skrift

  Flytande Engelska i tal och skrift

  Meriterande
  Verksamhetskunskap inom bank och försäkring

  Erfarenhet inom fler programeringsspråk

  Tillsättning
  Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

  Placeringsort: Centrala Stockholm

  Omfattning: 100%

  Lön: Enligt kollektivavtal

  Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

  Jobzone
 • Hårdvaruansvarig sökes till ett spännande IT-Säkerhetsbolag

  Vår Kund
  Vår kund är ett framgångsrikt företag som grundades 1992. Företaget utvecklar krypto- och IT-säkerhetsprodukter till kunder med höga krav på säkerhet och assurans. Företaget är ledande på produkter för säkerhetsnivån Restricted och levererar lösningar till organisationer och företag i Sverige och utomlands. Vår kund är den enda leverantör som av svenska försvaret fått certifierade och evaluerade mjukvarulösningar godkända som krypto för att skydda rikets säkerhet. De utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten, MUST och Regeringskansliet.

  Deras kunder kräver säkerhetslösningar av första graden. De arbetar med den senaste tekniken i en snabbväxande, innovativ och spännande bransch. De är ett personligt företag där teknik och säkerhet är ledord.

  De expanderar nu och söker en hårdvaruansvarig.

  Om tjänsten
  Som hårdvaruansvarig har du en nyckelroll i att ta fram hårdvaruplattformar för företagets olika produkter. Du agerar projektledare under hela livscykeln, allt från kravställning, utprovning, inköp och verifiering till support, garanti och avveckling. Deras produkter innefattar allt från mobila personliga enheter till rackmonterade serverinstallationer för både kontor och ruggade tillämpningar. Du kommer att ha kontakt med såväl interna utvecklare och kravställare, hårdvaruleverantörer samt kunder och slutanvändare.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Vi söker någon med teknisk bakgrund och som har kunskap och förståelse för moderna Intel- och ARM-baserade arkitekturer. Du har erfarenhet av sourcing / supply-chain / OEM och har jobbat med kravställning och inköp av hårdvara eller komponenter i större volymer. Du är analytisk, noggrann men har också insikt i kommersiella villkor och förutsättningar. Du är van med att arbeta i självständigt och med stort ansvar

  Krav
  För denna tjänst begär kunden utdrag från Polis/Säkerhetspolisen där kravet är att registret är blankt.

  Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  Erfarenhet av hårdvaruutveckling och projektledning
  Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

  Meriterande
  Qualcomm / mobila plattformar
  TEMPEST / RÖS
  Nätverk- och IT-säkerhet

  Tillsättning
  Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

  Ort: Stockholm, Mörby

  Arbetstider: 09.00-17.00, Flex tillämpas

  Lön: Enligt överenskommelse

  Vi behandlar ansökan löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

  Jobzone
 • We are looking for a Data engineer to one of the world´s leading shipping company

  Vår Kund
  The Wallenius Wilhelmsen group is a market leader in RoRo shipping and vehicle logistics, transporting cars, trucks, rolling equipment and breakbulk around the world. Listed on the Oslo Stock Exchange, located in 29 countries and with 9500 employees, the group consists of Wallenius Wilhelmsen Ocean, Wallenius Wilhelmsen Solutions, EUKOR and ARC.

  Our Digital Vision

  Fundamental changes are taking place in the logistics industry and Wallenius Wilhelmsen is gathering its forces to take full advantage of new opportunities.
  Recognizing the central role that digital solutions will play across supply chains in the future, the Digital & IT team in Wallenius Wilhelmsen is expanding its digital function to deliver on our vision of providing Sustainable Logistics for a World in Motion.

  We can offer you

  An opportunity to be a part of a global company that is transforming the logistics industry
  A truly international and dynamic working environment with a growth mindset
  Competitive benefits

  The Wallenius Wilhelmsen group is an equal opportunity employer that strongly believes in diversity and a values driven culture. The successful candidate will enjoy working in a global company with colleagues and stakeholders from different cultures and countries and where English is the working language.

  Om tjänsten
  To strengthen our diverse talent-team in Digital & IT, we are currently looking for a Data Engineer based in Stockholm.

  Wallenius Wilhelmsen currently has an ongoing “data liberation” program, with the aim of optimizing our use of modern tools for analytics, AI so that we can make better business decisions through data driven flows. We possess a massive estate of data and data sources and need someone to own and gather retrieval, storage and distribution until stage of preparation by wiring in existing architecture and part take in the natural evolution to follow. Agile teams are the working methodology, and we employ best practice through Azure devOps.

  As our Data Engineer, you will be an integrated and vital member of the Data team, working closely with stakeholders across IT and external vendors (consultancies). You will also work closely with the group’s various Business teams to guide them in their needs for any data delivered fast, frequently and securely.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Is passionate about data importance, accuracy and security with desire to help making a difference in the consumption end
  Has excellent knowledge of various database design /architecture, warehousing, modelling and mining plus knowhow of multiple programming languages, ETL, integration methods etc
  Is self-motivated and dare to take initiatives
  Is curious and continuously learning, whether it is new Digital trends or new technologies
  Can communicate clearly with colleagues and management who don’t have technical background
  Is positive, open-minded and embraces change
  Candidates will typically have a relevant technical education background and at least 2 years’ experience of working with Microsoft Azure or other hyper cloud platforms. If you also have experience of working in other sizeable data environments, we are particularly interested in talking to you.

  We are not only interested in your past professional achievements but also you as an individual because we want you to be part of our diverse and inclusive environment!

  Jobzone
 • Intresseanmälan IT

  Om Jobzone
  IT – ett yrkesområde som knappt går att sammanfatta!

  IT finns överallt med oändligt många inriktningar och specialistområden du kan fördjupa dig inom. Men ett är säkert, behovet av just dig är stort och du som jobbar inom IT har enorma utvecklings- och karriärmöjligheter.

  Oavsett om du gillar att knacka kod eller jobba med sociala medier kan du ta nästa steg i karriären genom Jobzone.

  IT-support, systemadministratör, RPA-utvecklare, Systemutvecklare, UX-designer, testare eller projektledare är ett litet urval av tjänster vi jobbar med.

  Är du på jakt på nya utmaningar inom IT men hittar inte rätt tjänst just nu? Skicka in ditt CV och några rader om dig själv så finns du sökbar hos Jobzone när rätt tjänst för dig dyker upp!

  Jobzone