Drift/Underhåll - Lediga jobb

Drift och Underhåll är ett brett begrepp som innefattar många olika yrkeskategorier. I stort sett allt måste drivas eller underhållas på olika sätt, och det saknas inte karriärvägar.

När man arbetar inom det här området handlar det till exempel om att underhålla i och kring fastigheter, bygga och sköta om anläggningar för värme, kyla eller ventilation eller arbeta med övervakning av olika anläggningar. Men det kan också handla om reparation och mekanik.

Exempel på yrken vi arbetar med i denna kategori är driftstekniker, fastighetsskötare, snöröjare, vaktmästare, markarbetare, eltekniker, VVS-tekniker och bilmekaniker.

  Rensa alla
 • Automationstekniker till marknadens främsta porslinsföretag

  Vår Kund
  Vår kund är ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen.De kombinerar hög kvalitet och smarta funktioner med nordisk design. De har produktions- och monteringsanläggningar i hela Sverige samt försäljningskontor i Norden och Baltikum.

  Om tjänsten
  Som Automationstekniker kommer du att jobba med produktionsutrustning och bidra med felsökning, reparation och servicearbete. PLC felsökning och programmering är en av de saker du kommer vara bäst på men du kommer även att få genomföra installationer och ombyggnationer av produktionsutrustningen.

  Den här tjänsten ger dig en central roll i verksamheten där du har ett brett verksamhetsområde och varierande arbetsdagar.
  Tjänsten är en direktrekrytering där du får en tillsvidareanställning hos kund på Värmdö. Arbetstider är i huvudsak dag.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och fördjupad kunskap inom Maskin-, robot och PLC programmering. Du har en gymnasieutbildning med inriktning el, elektronik, styr-och regler alt annan liknande inriktning. Du behöver ha erfarenhet från elschemaläsning och ha viss kunskap inom mekanik, hydraulik och pneumatik. För att trivas i rollen behöver du vara en lagspelare som trivs med att rycka in där det behövs.

  Dina arbetsuppgifter
  • Upprätthålla stabil, rationell och säker produktion (serva och underhålla), samt utveckla teknisk utrustning.
  • Ansvara för att tillsammans med produktionschef arbeta fram automationslösningar i anläggning och utrustning.
  • Skapa och uppdatera ritningsunderlag för maskin- och anläggning där förändringar görs och när nya maskinenheter sammanbyggs.
  • Ansvara för att tillbörlig dokumentation av el tekniska underlag och program sparas enligt gällande rutiner.
  • Delta i att utveckla avdelningens rutiner och arbetssätt
  • Programmering av och felsökning i PLC enheter i ny- eller befintlig utrustning.
  • Byta ut- eller installera el-komponenter och el-material i maskinutrustning, för den interna produktionen.
  • Installera och byta ut el-komponenter och el-material i fastighetsutrustningen.

  Krav
  • Gymnasieutbildning med inriktning el, elektronik, styr-och regler alt annan liknande inriktning
  • Erfarenhet av programmering av och felsökning i PLC enheter
  • Utbildning inom Heta Arbeten
  • Svenska och engelska i tal och skrift

  Meriterande
  • BB1 Behörighet
  • Erfarenhet av arbete med högspänning

  Tillsättning
  Tillsättning omgående.
  Då intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten redan idag!

  Jobzone
 • Intresseanmälan Facility Services


  Att områden kring och i fastigheter, butiker, bostäder och köpcentrum ger ett städat och fräscht intryck är viktigt för besökarnas helhetsintryck och upplevelse. Jobzone Facility Services arbetar inom många områden och det som är gemensamt för alla är att vi alltid har hög fokus på service och säkerhet.

  Tjänster vi erbjuder våra kunder:
  Fastighetsskötsel
  Markskötsel
  Lokalvård
  Utomhusstädning
  Snöröjning/halkbekämpning
  Kundvagnsinsamling

  För att trivas och passa hos oss bör du ha erfarenhet inom någon eller några av ovanstående tjänster.

  Som person bör du vara serviceminded, noggrann, effektiv och trivas med att ta eget ansvar för arbetsuppgifterna. Det är av stor vikt att du har förmågan att komma överens med våra kunder och samarbeta med dina kollegor. Vi har både heltidstjänster och extrajobb för dig som tex. är egen företageare, student eller liknande.

  Är du nyfiken på att jobba hos Jobzone inom Facility Services? Skicka in ditt CV och några rader om dig själv så finns du sökbar när nästa tillfälle dyker upp.

  Varmt välkommen till Jobzone!

  Vår Kund
  Diverse olika kunder

  Arbetstider
  Varierande arbetstider

  Krav
  B-körkort

  Jobzone