fbpx

Drift/Underhåll - Lediga jobb

Drift och Underhåll är ett brett begrepp som innefattar många olika yrkeskategorier. I stort sett allt måste drivas eller underhållas på olika sätt, och det saknas inte karriärvägar.

När man arbetar inom det här området handlar det till exempel om att underhålla i och kring fastigheter, bygga och sköta om anläggningar för värme, kyla eller ventilation eller arbeta med övervakning av olika anläggningar. Men det kan också handla om reparation och mekanik.

Exempel på yrken vi arbetar med i denna kategori är driftstekniker, fastighetsskötare, snöröjare, vaktmästare, markarbetare, eltekniker, VVS-tekniker och bilmekaniker.

  Rensa alla
 • Utrustningstekniker till Swecon i Eskilstuna

  Är du Swecons nya utrustningstekniker?

  Är du en person med fordonsteknisk bakgrund som vill jobba med tyngre entreprenadmaskiner? Gillar du att vara noggrann men även värdesätter snabbhet och effektivitet?

  Vi söker nu en Utrustningstekniker åt vår kund Swecon Anläggningsmaskiner i Eskilstuna. Stämmer frågorna väl in på dig så ta chansen att sök!

  Vår kund Swecon Anläggningsmaskiner

  Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

  Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin – allt under ett tak.

  Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,1 miljarder kr (2020).

  Om tjänsten

  Du blir direktanställd som utrustningstekniker på Swecon Anläggningsmaskiner i Eskilstuna.

  Swecon tillämpar en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månader.

  Arbetstider är 7-16 måndag till fredag.

  Arbetsuppgifter

  Maskiner tas emot från Volvo och utrustningsteknikerna gör de sista justeringarna baserat på kundens önskemål innan den skickas till slutkund.

  Arbetsuppgifterna är följande:

  • Montage av t.ex. tilläggsutrustning, redskap och kundanpassningar.
  • Kalibrering och justering av styrsystem
  • Kvalitetssäkra utförda arbeten med hjälp av checklistor
  • Ritningsläsning
  • Felsökningar

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som tidigare jobbat med tyngre maskiner som t.ex. bussar eller lastbilar. Du ska vara strukturerad och noggrann men framförallt kunna jobba under tidspress och hålla dina deadlines som är kopplade till varje projekt. Du ska vara driven och alltid sträva framåt i det du gör.

  Du ska gilla förändringsarbete och att effektivisera processer. Du ska ständigt utmana normen och hitta nya sätt att driva förbättringar.

  Krav

  • Minst gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete med el, teknik och hydraulik
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana

  Meriterande

  • Tidigare jobbat med tyngre fordon som t.ex. entreprenadmaskiner, bussar eller lastbilar
  • Erfarenhet av att svetsa
  • Tidigare jobbat med svarv och fräs
  • Truckort (B1, B3 och B4)
  • Hjullastarkort (C2)
  • Traverskort

  Ansökan

  I denna rekryteringsprocess har Swecon valt att samarbeta med Jobzone.
  Uppdraget är en direktrekrytering till Swecon Anläggningsmaskiner AB i Eskilstuna.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  I rekryteringsprocessen så kommer referenstagning samt personlighetstester genomföras.

  Välkommen med din ansökan!

 • Skiftgående fastighetsskötare i Västerås

  För kunds räkning söker vi nu en serviceminded och flexibel fastighetsskötare.

  Vi söker en fastighetsskötare för omgående anställning till vår kund i Västerås.

  Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare/fastighetsskötare. I jobbet ingår, förutom inre- och yttre skötsel, mycket kundkontakt samt kontakt med utövare och besökare på de olika anläggningarna.
  För att trivas tror vi att du har ett stort intresse för din tjänst och gillar att ge utmärkt service.
  Det är inte ett krav på tidigare erfarenhet men det är viktigt att du inte är rädd för att använda olika maskiner då viss maskinhantering förekommer.

  Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

  Anställningen kommer ske hos oss på Jobzone och du kommer bli uthyrd på långtid till vår kund.

  Arbetsuppgifter

  • Inre och yttre skötsel
  • Underhåll av maskiner
  • Ge god service till besökare och arbetare på anläggningarna

  Vem söker vi till denna tjänst?

  En person som tar stort eget ansvar och har goda förmågor att planera och prioritera arbete. Du är noggrann och du har kvalitet i fokus. Du är flexibel med dina arbetstider och älskar att ge god service.

  Krav

  • B-körkort
  • Har möjlighet att jobba skift

  Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel
  • Viss mekanisk kunskap

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansök redan nu!

 • Elektriker till Lassila & Tikanoja i Västerås

  Flexibel och serviceinriktad elektriker med styr & reglerkunskaper till Lassila & Tikanoja FM AB.

  Vi söker en problemlösare som jobbar lika bra självständigt som med kollegor.

  Är du den elektrikern som kollegorna vänder sig till för att få rådgivning? Känner du dig fullt förtrogen med styr och reglerteknik? Då har du nu möjligheten att ta en tjänst som ger frihet under ansvar tillsammans med kollegor i ett företag som växer och får utökade förtroenden av dess kunder.

  Vår kund Lassila & Tikanoja

  Lassila & Tikanoja gör den cirkulära ekonomin till verklighet genom att arbeta tillsammans med våra kunder för att förlänga fastigheternas livslängd samtidigt som vi skapar ett optimalt inomhusklimat och minskar miljöpåverkan. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar inom fastighetsteknik, hygienservice och lokalvård som hjälper våra kunder att nå sina mål, samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

  L&T i Sverige bedriver en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB, som jobbar med fastighetsförvaltning och L&T Service AB, som jobbar med servicetjänster och lokalvård. Totalt arbetar ca 1 000 medarbetare på L&T i Sverige.
  Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland och Sverige, med totalt cirka 8 200 anställda. L&T är noterat på Nasdaq Helsingfors.

  Om tjänsten

  Du blir direktanställd på L&T på en enhet i Västerås med nio tekniker som ansvarar för egna objekt. Du kommer att planera dina dagar självständigt samt i samråd med dina kollegor. Din roll blir i stora drag att med din upparbetade kunskap och kompetens bidra till att enhetens kunder och kollegor lyckas med sina mål. Denna roll kräver stor flexibilitet från dig som elektriker då du även kommer vara behjälplig teknikerna med akuta ärenden. 

  Arbetsuppgifter

  Du startar dina dagar hemifrån med en tydlig plan av vad som ska göras för dagen på olika objekt. För dig är det inga konstigheter att det dyker upp oförutsedda ärenden som gör att du behöver prioritera om, även arbeten som inte innefattar rena elarbeten förväntas du genomföra. Väl ute på objekten samverkar du med tekniker och beställare för att hitta lösningar.
  Självklart är du noggrann med att administrera dina utförda arbeten i anvisade IT-system.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som vill bidra till att personer i din omgivning ska lyckas i sin vardag och att varje dag ska handla om att hitta lösningar för kunder och kollegor. För att klara av jobbet behöver du ha relevant kunskap, en hjälpsam inställning och hög flexibilitet. Du behöver även vara en entusiastisk problemlösare och tycka att det är kul med kluriga utmaningar. Eftersom att du ofta jobbar tillsammans med andra ser vi att det är viktigt med både en stark kommunikationsförmåga och god social kompetens. Har du tidigare jobbat med fastighetsteknik/fastighetsskötsel förut så är det meriterande.

  Krav

  – Utbildad elektriker
  – Förtrogen och kunskapsrik inom styr och reglerteknik med minst tre års dokumenterad erfarenhet
  – B-körkort
  – Flytande svenska i tal och skrift

  Villkor och förmåner

  – Tillgång till en egen servicebil som mot en mycket låg beskattning kan omvandlas till en förmånsbil.
  – Edenred Mastercard/ Lunchförmån
  – 2400 :- i friskvårdsbidrag
  – Benify 

  Självklart finns adekvata kollektivavtal och försäkringar mm.

 • Entreprenadarbetare Kungens Kurva extrajobb

  Entreprenadarbetare Kungens Kurva extrajobb

  Beskrivning av uppdraget
  Till vår kunds varuhus i Kungens Kurva söker vi just nu en entreprenadarbetare i toppklass som vill jobba extra! Varuhuset är internationellt välrenommerat och du som arbetar ska uppfylla företagets krav på service- och kundfokus.


  Arbetsuppgifter
  Arbetet sker både inne i varuhuset och utomhus på området kring varuhuset. Dina primära
  arbetsuppgifter är:
  Kundvagnsrangering från parkering till varuhuset med hjälp av fordon
  Viss markskötsel och städning utomhus


  Vem passar till den här tjänsten?
  Våra medarbetare ska ge varuhuset och dess besökare högsta möjliga service och är därigenom en viktig del av den totala köpupplevelsen. Därför är ett serviceinriktat tänk ett måste för tjänsten.
  Du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av 5 – 10 personer och det är av högsta vikt att du kan samspela och kommunicera med resten av gruppen.
  Du är handlingskraftig, ser vad som behöver göras och tar tag i det.
  God fysik krävs, då du kommer stå på benen mer eller mindre hela arbetspasset och du bör tycka om den fysiska utmaningen arbetet kräver året om.
  Du bör ha basala kunskaper i fordonshantering och se vad som behöver göras, exempelvis fylla luft i däck, kontrollera olja mm i syfte att kontinuerligt vårda fordonen. Självklart framför du våra fordon på ett säkert och ansvarsfullt sätt.
  Du är stresstålig då det tidvis är en hög arbetsbelastning.


  Krav för tjänsten
  Slutförd gymnasieutbildning
  B-körkort
  Flytande svenska i tal och skrift


  Meriterande
  Erfarenhet av serviceyrke
  Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekrytering.


  Arbetstider
  Arbetet är vid behov vid arbetstoppar eller tex. när ordinarie personal är sjuka eller vid semester.
  Varierande: morgon-kväll- samt helgpass.

 • Extrajobb- entreprenadarbetare till varuhus, Uppsala

  Till vår kunds varuhus i Uppsala söker vi en entreprenadarbetare i toppklass.

  Varuhuset är internationellt välrenommerat och du som arbetar ska uppfylla företagets krav på service- och kundfokus.  

  Arbetsuppgifter

  Arbetet sker både inne i varuhuset och utomhus på området kring varuhuset. Dina primära arbetsuppgifter är:

  • Kundvagnsrangering från parkering till varuhuset med hjälp av fordon
  • Viss markskötsel utomhus
  • Kontinuerlig påfyllning av köphjälpmedel inomhus
   
  Vem passar till den här tjänsten?

  Våra medarbetare ska ge varuhuset och dess besökare högsta möjliga service och är därigenom en viktig del av den totala köpupplevelsen.  Därför är serviceinriktat tänk och ett “kunden-har-alltid-rätt” agerande ett måste för tjänsten. 

  Du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av 5 – 10 personer och det är av högsta vikt att du kan samspela och kommunicera med resten av gruppen. 

  Du är handlingskraftig, ser vad som behöver göras och tar tag i det.

  God fysik krävs då du kommer stå på benen mer eller mindre hela arbetspasset och du bör tycka om den fysiska utmaningen arbetet kräver året om.  

  Du bör ha basala kunskaper i fordonshantering och se vad som behöver göras, exempelvis fylla luft i däck, kontrollera olja mm i syfte att kontinuerligt vårda fordonen. Självklart framför du våra fordon på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

  Du är stresstålig då det tidvis är en hög arbetsbelastning.

  Krav för tjänsten

  Slutförd gymnasieutbildning

  B-körkort

  Flytande svenska i tal och skrift

  Meriterande

  Erfarenhet av serviceyrke

  Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekrytering. 

  Arbetstider

  Arbetet är vid behov vid arbetstoppar eller tex. när ordinarie personal är sjuka eller lediga. Arbetstider;varierande: dag-,kväll- samt helgpass.

  Tveka inte att söka tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående.