Ekonomi/Finans/Lön/Inköp

Jobbar du inom ekonomi? Grattis! Ekonomer `never goes out of style`. De finns överallt I alla branscher och du kan vara säker på att du behövs nu och i framtiden. Jobzone har ett stort nätverk av arbetsgivare som vill anställa och vi håller oss alltid uppdaterade inom området. VI kan det här med ekonomi helt enkelt.

Exempel på tjänster du kan söka genom Jobzone är lönespecialister, löneadministratörer, ekonomer, chefer inom Ekonomi och Redovisning, ekonomiassistenter och controllers.

  Rensa alla
 • Junior Ekonom – Finans

  Junior Ekonom – Finans

  Är du en driven och engagerad ekonom med höga mål som trivs i ett spännande bolag med höga ambitioner? Då är rollen som Junior Ekonom hos vår kund inom Automotive rollen för dig!

  Om tjänsten: Arbetsuppgifter

  I rollen som Junior Ekonom inom Finans kommer du ingå i kundens finansteam och vara en viktig del i att vara med och skapa och ta fram ekonomiska underlag och rapporter ur deras system (Movex). Du kommer också vara med och bidra med att ta fram delar av månadsbokslut samt andra underlag och nya rapporter. Du kommer också delta i arbetat med att inventera anläggningstillgångar samt förbereda och närvara vid revisionsbesök.  

  Vem söker vi till denna tjänst?

  För att trivas i rollen tror vi att du är en prestigelös och nyfiken person som ser fram emot att fortsätta din utveckling inom ekonomi och som självständigt ansvarar för dig arbete. Du bör också trivas med en social roll där du många gånger kan få vara spindeln i nätet mellan olika ekonomifunktioner.

  Krav

  För att passa i rollen ser vi att du gärna har:

  • – Eftergymnasial utbildning inom Ekonomi/Finans
  • – Goda kunskaper i Excell
  • – Flytande kunskaper i svenska och engelska

  Villkor och förmåner

  Rollen är ett konsultuppdrag initialt på 4 månader. (Med chans till förlängning).

   

   

   

  Jobzone