fbpx

Försäljning/Affärsutveckling - Lediga Jobb

Försäljning är grunden för alla företag oavsett om du jobbar med produkter eller tjänster, på det lilla eller stora multinationella företaget. Du som säljare måste vara på tårna, se möjligheter överallt och ligga i framkant för att lyckas i den hårda konkurrensen. Men vad känns bättre än att få till den där affären du jobbat på så länge? Belöningen är stor!


Jobzone är först ut i världen med att erbjuda VR-rekrytering för vissa av våra säljtjänster, där du som kandidat genomför din intervju i virtual reality miljö. Ett realistiskt arbetsprov där hög puls utlovas!

Tjänster vi arbetar med är bland annat Key Account Manager, Account Manager, B2B-säljare, B2C-säljare och Customer Success Manager.

  Rensa alla
 • Driven säljare till familjär brädgård i södra stockholm

  Säljare/ordermottagare sökes till kund i södra Stockholm

  Brinner du för försäljning och vill vara en del av ett vinnande säljteam? 

  Vår kund är ett väletablerat företag med enorm kompetens inom sitt verksamhetsområde, vår kunds affärsidé bygger på bland annat ett organisatorisk lärande, konkurrenskraftiga avtal och aktiv utveckling för dess medarbetare. Företaget finns över hela Sverige och är verksamma inom byggbranschen. Företaget driver sin verksamhet i enlighet med devisen att värna om miljö och kvalité, detta gör dem genom att förse sin personal med rätt kunskap. Vidare är en företagsvision att uppnå en hög personaltillfredsställelse genom att investera i medarbetares humankapital. Detta är en kund som satsar på sina medarbetare. Ta chansen och sök.

  Om tjänsten

  Vår kund är under en expansiv fas där dem söker utöka sin personalstyrka i linje med dess vision. Du fungerar som ordermottagare/säljare mot kunder som fysiskt kommer till butiken samt mejlade ordrar. Ditt uppdrag är att förstå samt förutse kundens behov för att skapa genuin försäljning och naturligtvis merförsäljning. Du kommer primärt bearbeta befintliga kunder, det kan uppstå behov av att kontakta gamla och söka nya kunder. Vidare krävs en god ekonomisk insikt och budgetansvarsvana, det är ett högt tempo tillsammans med ett härligt säljteam.     

  Ledarskapet som tillhandahålls är mycket modernt och stämningen på arbetsplatsen är otrolig, många har varit där länge och brädgården genomsyras av en låg personalomsättning. Således är detta en möjlighet att erhålla kunskap för att utvecklas som säljare.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba på brädgård som säljare under några år, du har en god ekonomisk förståelse och är en kreativ problemlösare när det krävs. Du älskar att göra affärer och tycker om att möta och samtala med befintliga och potentiella kunder på reguljär basis.

  Det är ett högt tempo på arbetsplatsen och du klarar av att vara strukturerad i ditt arbetssätt.  Vidare är du en lagspelare som har ett brinnande intresse för försäljning samt besitter du ett formidabelt driv.

  Krav

  • Några års erfarenhet av att jobba som säljare på brädgård
  • Erfarenhet av budgetansvar
  • B-körkort
  • God svenska i tal och skrift, samt behärska engelska

  Villkor och förmåner

  • Du får en möjlighet att jobba i ett företag som har en ambition om att växa samt med en trygg stor koncern i ryggen
  • Modernt ledarskap som värdesätter din kompetens och söker utveckla dig som person
  • God arbetsmiljö och härliga kollegor
  • Månadslön + provision

  Tillsättning

  Tjänsten är tänk att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

  Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

  För frågor kring tjänsten kontakta Fredrik Ljungar 070-167 85 03 alt fredrik.ljungar@jobzone.se

 • Digital Affärsutvecklingschef

  Nu utökar vi Jobzone Sveriges organisation med en central roll vars ansvar blir att driva sälj- och marknadsprojekt som syftar till att göra Jobzone till en mer digital, effektiv och lönsam organisation.

  Vi erbjuder dig en dynamisk roll i ett värderingsstyrt företag som präglas av en stark kultur, där vår vision om att vara ”branschens bästa arbetsgivare” genomsyrar allt vi gör. Som del av en av Nordens största koncerner inom bemanning och rekrytering ingår vi i ett större sammanhang och har ett starkt varumärke, samtidigt som Jobzone Sverige präglas av entreprenörskap och laganda där vi hjälper varandra till framgång.

  Arbetsinnehåll

  Ditt övergripande ansvar blir att driva och utveckla vårt försäljnings- och marknadsarbete med ett tydligt digitalt fokus. Du kommer att ta fram strategier, utveckla koncept och processer som ligger i linje med våra värderingar och som stärker vår konkurrenskraft.

  Huvudfokus i rollen är affärsutveckling med inriktning på försäljning och marknad, men du kommer även att vara involverad i andra utvecklingsprojekt som t.ex. utveckling av leveransprocessen. Vi ser också att du kommer att driva egna försäljningsprocesser som är av långsiktig strategisk karaktär och som spänner över flera av Jobzones geografier/affärsområden. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och på sikt ser vi att du kommer att ha ansvar för en central säljorganisation.

  Då verksamheten idag bedrivs från fem lokalkontor, som under de närmaste årens expansion kommer att bli fler, förekommer en del resor/ övernattningar i tjänsten.

  Bakgrund och personlighet

  Jobzones nya affärsutvecklingschef är en utpräglad affärsman/kvinna med stort intresse för digitalisering och innovation. Genom tidigare erfarenheter har du god kännedom och kunskap om bemanningsbranschen och de möjligheter och utmaningar som finns i försäljningsarbetet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Upsales som är centralt i vårt försäljningsarbete.

  Rätt person vet av tidigare erfarenhet att den här typen av roll i ett entreprenöriellt tillväxtföretag kräver driv och skiftande arbetsuppgifter. Du har god analytisk och pedagogisk förmåga parat med ett sinne för struktur och prioritering.

  Är du redo för en central och tongivande roll i Jobzones fortsatta tillväxtresa? Välkommen med din ansökan senast den 13 juni.