fbpx

HR/Personal - Lediga jobb

Oavsett vilken roll du har i HR arbetet är det en sak som är säker: du kommer ha med människor att göra. Människor som söker jobb, medarbetare som vill ha din hjälp i organisationen eller representanterna som sitter på andra sidan bordet vid en förhandling. Och du älskar det! Det är du som har full koll på vad som gäller oavsett det handlar om anställningsformer eller arbetsmiljö.

Jobzone älskar också HR, och det är det som gör oss så framgångsrika i matchen mellan dig som kandidat och våra kunder. Genom oss kan du hitta jobb som HR chef, HR administratör, projektledare inom HR eller rekryterare för att nämna några.

  Rensa alla
 • Rekryterare till Jobzone Stockholm

  Jobzone är faktiskt världens bästa företag att jobba på. Ja, enligt oss iallafall.  

  Vi som jobbar här gillar varandra, vi gillar våra kunder, våra konsulter, våra värderingar. Men framförallt har vi kul tillsammans på resan mot våra mål. Inte alltid utan ansträngning, men alltid med vetskapen om att vi gör det som ett team: Team Jobzone!

  Vi erbjuder dig en dynamisk roll i ett värderingsstyrt företag som präglas av en stark kultur, där vår vision om att vara ”branschens bästa arbetsgivare” genomsyrar allt vi gör. Som del av en av Nordens största koncerner inom bemanning och rekrytering ingår vi i ett större sammanhang och har ett starkt varumärke, samtidigt som Jobzone Sverige präglas av entreprenörskap och laganda där vi hjälper varandra till framgång.

   

  Nu letar vi efter fler att gilla.

  Till vårt rekryteringsteam i affärsområde Business Services där vi jobbar främst med tjänstemannarekrytering, söker vi nu ytterligare en driven rekryterare som vill utvecklas med oss.

  Rekryterare

  Till den här positionen letar vi efter dig som är i början av din rekryterarkarriär. Kanske har du arbetat som researcher tidigare, eller redan nu som rekryterare men saknar utvecklingsmöjligheter?

  Hos oss kommer du få jobba med hela rekryteringsprocessen; annonsering enligt kravprofil, search och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Vi jobbar både med bemanning och rekrytering till våra kunder och vi vill att du på sikt ska vilja ta ett ansvar som konsultansvarig för de personer du rekryterar. Du kommer främst att jobba med tjänstemannarekrytering.

  Jobzone befinner sig i en mycket expansiv fas och här har du möjlighet att utveckla dig i den riktning du är intresserad av inom företaget när det kommer till rekrytering och bemanning.

  Vi uppmuntrar kreativa idéer och vill ständigt förbättra oss i det vi gör. Därför tror vi att du är en person som blomstrar lite extra i ett entreprenöriellt tillväxtföretag.

  Det finns gott om kompetens inhouse och du kommer få utbildning i de delar du eventuellt saknar. Dessutom kommer dina kollegor alltid att stötta dig. Det viktiga för oss är din vilja och engagemang. Din drivkraft att alltid göra det lilla extra. Såklart med en positiv och glad attityd!

  För att passa för tjänsten ser vi gärna att du redan nu har förståelse för vår bransch. Som person är du aktiv, nyfiken och samtidigt mogen och tar ansvar för att alltid hålla hög kvalité i de processer du jobbar med. Du förstår vikten av att leverera på utsatt tid och hålla en god dialog med både kunder och kandidater.

  Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Särskilt viktigt är att du kan formulera dig på ett bra sätt skriftligen vid exempelvis annonsskrivning och kommunikation med kunder. Du har även god datavana och har förmågan att strukturera ditt arbete. 

  För att bli framgångsrik i den här rollen tror vi att du är ambitiös, framåtdrivande, lyhörd och ansvarsfull. Här ger vi varandra ett leende, hjälp och stöd men även feedback för utveckling. Som sagt, vi gillar varandra.

   

  Praktisk information

  Tjänsten är på heltid och du kommer jobba på vårt huvudkontor beläget i Globen. Som anställd får du friskvårdsbidrag, möjlighet till träning på arbetstid, pensionsavsättning och självklart är du försäkrad. Här jobbar vi även under devisen frihet efter ansvar. Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti. För rekryteringen ansvarar Fredrik Ljungar. Eventuella frågor om tjänsten besvaras per mail: fredrik.ljungar@jobzone.se

   


  Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen till Jobzone!