HR

Oavsett vilken roll du har i HR arbetet är det en sak som är säker: du kommer ha med människor att göra. Människor som söker jobb, medarbetare som vill ha din hjälp i organisationen eller representanterna som sitter på andra sidan bordet vid en förhandling. Och du älskar det! Det är du som har full koll på vad som gäller oavsett det handlar om anställningsformer eller arbetsmiljö.

Jobzone älskar också HR, och det är det som gör oss så framgångsrika i matchen mellan dig som kandidat och våra kunder. Genom oss kan du hitta jobb som HR chef, HR administratör, projektledare inom HR eller rekryterare för att nämna några.

  Rensa alla
 • Senior Rekryterare till Jobzone

  Senior Rekryterare till Jobzone

  Jobzone är faktiskt världens bästa företag att jobba på. Ja, enligt oss iallafall. Vi som jobbar här gillar varandra, vi gillar våra kunder, våra konsulter, våra värderingar. Men framförallt har vi kul tillsammans på resan mot våra mål. Inte alltid utan ansträngning, men alltid med vetskapen om att vi gör det som ett team: Team Jobzone! Nu letar vi efter fler att gilla. Till vårt rekryteringsteam söker vi nu en senior rekryterare som vill ta nästa steg i karriären.

  Om tjänsten

  Som senior rekryterare kommer du ta ansvar för hela rekryteringsprocessen samt ha hand om dina egna konsulter. Vi letar efter dig som redan är rutinerad, du som blir självgående snabbt. Självklart har vi en onboarding för att du ska få de bästa förutsättningarna och lära känna oss. I den här rollen ser vi att du vill vara med att vidareutveckla våra befintliga processer och göra vårt rekryteringsteam än mer professionellt. Du ska gilla tanken att utveckla Jobzone framåt med moderna verktyg, rekryteringstrender, digitalisering med mera. 

  Här är det högt till tak och vi är intresserade av dina erfarenheter, tankar och idéer. En utvecklande roll helt enkelt där du får vara med och påverka.

  Du har jobbat med rekrytering och haft det fulla rekryteringsansvaret. Du är trygg med alla delarna i processen. Har du jobbat med bemanning tidigare är det meriterande. Vi ser gärna att du är certifierad i något testverktyg och ha förståelse för hur dessa funkar. God svenska i tal och skrift. Du ska kunna uttrycka dig på ett korrekt och professionellt sätt i korrespondensen med kunder och medarbetare. Självklart har du god data- och systemvana. För att bli framgångsrik i den här rollen tror vi att du är ambitiös, framåtdrivande, lyhörd och ansvarsfull. 

  Krav

  Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  Akademisk utbildning eller likvärdigt.

  Minst 5 års erfarenhet som rekryteringskonsult eller konsultchef med rekryteringsansvar.

  Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang.

  Erfarenhet från att arbeta på etablerat konsultbolag eller rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search.

  Erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprojekt och processer från ax till limpa.

  Du har ett spännande nätverk och tycker om att bygga starka relationer.

  Du talar och skriver obehindrat på svenska. Engelska kundkontakter förekommer så du ska känna sig bekväm med att prata engelska.

  Villkor och förmåner

  Du kommer att kunna vara med och föra verksamheten framåt och utveckla företaget mot nya mål. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och ansvarsområden.

  Tjänsten är på heltid och du kommer jobba på vårt huvudkontor beläget i Globen. Som anställd får du friskvårdsbidrag, möjlighet till träning på arbetstid, pensionsavsättning och självklart är du försäkrad.

  Här jobbar vi även under devisen frihet under ansvar. Vi vill gärna att du ska kunna påbörja din anställning så fort som möjligt och vi kommer kalla till intervju löpande. Tjänsterna inleds med 6 månaders provanställning. Vi ser fram emot din ansökan.

  Varmt välkommen till Jobzone!

  Jobzone
 • HR Business Partner

  HR Business Partner till ett välkänt kommunikationsbolag!

  Om tjänsten

  En chans att utvecklas och vara en del av en framgångsrik tillväxtresa i ett bolag som lever sina värderingar varje dag. Tillsammans med HR-teamet får du vara med och driva HR-arbetet framåt och framförallt leva efter värdeorden – Engagerad, Samarbetsorienterad, Effektiv, Förbättringsorienterad, Affärsmässig och Ansvarstagande.

  Arbetsuppgifter

  Vill du arbeta med affärsnära HR i ett bolag där HR-agendan är högt prioriterad och alla idéer är värda att testa? Här är en möjlighet för dig som arbetat brett med HR, trivs i en snabbrörlig miljö samt värdesätter engagemang och en stark företagskultur!

  I rollen som HR Business Partner ansvarar du för HR på ett antal avdelningar samtidigt som du ingår i ett skandinaviskt HR-team. Du får möjligheten att kombinera de operativa HR-arbetet med det strategiska. Rollen kommer att vara bred och innefatta hela HR-området med extra fokus på Employer Branding och rekrytering då bolaget befinner sig i en expansiv fas.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Affärsnära chefsstöd inom bland annat utveckling, arbetsrätt, avtal och utbildning.
  • Fackliga förhandlingar och övriga arbetsrättsliga frågor.
  • Driva rekryteringar och återkoppling av personlighetstester.
  • Säkerställa onboarding och driva Employer Branding-aktiviteter.
  • Delaktig i strategiska HR-projekt på både svensk och skandinavisk nivå.

  Vem söker vi till denna tjänst

  Vi tror att du är en positiv lagspelare med högt driv. För att lyckas i rollen bör du trivas med högt tempo, ta egna initiativ och hitta dina vägar för att skapa struktur i en föränderlig miljö. Du har ett stort intresse för affären och kombinerar gärna din professionella sida med engagemang och humor.

  Vidare har du:

  • Minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna i snabbrörliga organisationer
  • Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt
  • Dokumenterad erfarenhet av chefsstöd och goda kunskaper inom arbetsrätten
  • Erfarenhet av rekrytering och Employer Branding

  Det är meriterande om du har erfarenhet av HR i både mindre och större bolag samt erfarenhet av personlighetstester, framförallt TalentQ.

  Tjänsten är en tillsvidare anställning med start omgående. Vi sitter centralt i Stockholms innerstad

   

   

  Jobzone