fbpx

Kreativitet/Design - Lediga jobb

Design har blivit ett allt viktigare konkurrensmedel för företagen. Att som företag hitta sin egen, karaktäristiska och unika grafiska design som alla känner igen är en utmaning. Men de som lyckats har en stor fördel då de ofta blir ”top of mind” hos konsumenterna.

Oavsett om du arbetar som designer, fotograf, art director eller manusförfattare är det kreativa yrken som handlar om att skapa.

Vi på Jobzone ser oss gärna som kreativa. Kreativa i den betydelse att vi fixar och trixar för att skapa en magisk match mellan arbetsgivare och kandidater. Testa vårt engagemang genom att söka ditt nästa jobb genom oss!

  Rensa alla
 • Marknads- och kommunikationsansvarig sökes till kund i norra Stockholm.

  Marknads- och kommunikationsansvarig sökes till kund i norra Stockholm.

  Är du en handlingskraftig designer som vill vara med och utvecklas tillsammans med ett konstant växande bolag?

  Om tjänsten

  Vår kund lever efter devisen att alltid driva en flexibel verksamhet med hög kvalité och en föredömlig service. Under de senaste åren har vår kund byggt upp en professionell organisation med formidabla medarbetare vars mål är att konstant utveckla och förbättra verksamheten. Här finns en möjlighet att utvecklas tillsammans med en modern och förbättringssökande organisation.

  Arbetsuppgifter

  I tjänsten som marknads- och kommunikationsansvarig kommer du vara med och skapa profilering till, i dagsläget, två olika projekt och utveckla marknadsstrategi. Du kommer ansvara för löpande uppdatering av hemsidorna samt plocka fram utbildnings- och instruktionsvideor för ett kommande projekt. Du kommer även skapa material såväl internt som externt detta innefattar till exempel loggor, marknadsmaterial och tryckmaterial. Vidare kommer du arbeta i office-programmen för att ditt framtagna material ska vara tillgängligt till hela organisationen.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som är en hungrig designer, oavsett om du är nyutexaminerad eller erfaren, som söker utvecklas tillsammans med organisationen. Du har ett intresse för bildbehandling och goda kunskaper inom Photoshop, Adobe Creative Suite eller liknande, om du har arbetat med videoredigering är det meriterande. Ett krav för denna tjänst är att kunna visa på en portfolio med tidigare skapelser, samt att din smak överensstämmer med organisationens ambition om en färgstark och minimalistisk design. Du bör ha kunskaper inom webbdesign och tidigare erfarenhet av att konstruera effektiva webbsidor. Personliga egenskaper som efterfrågas, nyfikenhet, intresserad, strukturerad, en vilja att arbeta efter egna uppsatta ramar samt en förmåga att jobba med ett helhetsperspektiv där du har ett öga för detaljer.

  Krav

  Post-gymnasial utbildning i sociala medier

  Webbdesigner (CMS är okej)

  Erfarenhet av Photoshop, CS eller liknande

  Det är meriterande med erfarenhet av skapande av rörlig bild och foto mm.

  Villkor och förmåner

  Du kommer bli anställd direkt av vår kund.

  Start: Omgående
  Omfattning: Heltid, tillsvidare 

  Om Jobzone

   

  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?