fbpx

Lediga jobb inom transport

Lastbilschaufför sökes!

Här kan du söka alla våra lediga jobb som chaufför inom transport. Vi har ofta chaufförsjobb inom flera delar av transportsektorn ute, bland annat eftersom vi samarbetar med flera stora åkerier och distributörer. Till exempel Schenker, DHL, Carrier, Pågen, Kyl & Frys Expressen, SRV, Stena Recycling och Fiskhamnens åkeri. Hitta ett bättre jobb som lastbilschaufför här!

Är du en arbetsgivare som behöver hjälp med att anställa eller bemanna? Läs mer om rekrytering och bemanning med oss.

Det finns tyvärr inga lediga jobb inom detta yrkesområde just nu

Jobzone – lediga chaufförsjobb med fokus på arbetsglädje

Vi har många lediga chaufförsjobb ute löpande. Kanske vill du fortsätta på spåret du är inne på eller testa andra roller. Oavsett kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb inom transport där du trivs som chaufför.

Till exempel kan du jobba som lastbilschaufför inom:

  • Återvinning
  • Styckegods
  • Varudistribution
  • Fjärrtransport

Om du inte hittar det chaufförsjobb du är ute efter på vår webbplats – skicka en spontanansökan. Rätt roll för dig dyker troligen upp inom kort.

På jakt efter lastbilsjobb? Vi hjälper dig att hitta lediga jobb som lastbilschaufför

Just nu råder det brist på lastbilschaufförer, så det är inte svårt att hitta ett jobb. Men det kan vara svårare att hitta ett jobb där du trivs.

Vi på Jobzone är övertygade om att när du trivs på jobbet så gynnar det både dig och din arbetsgivare. Därför fokuserar vi på arbetsglädje när vi matchar kandidater och jobb. Så sök chaufförsjobben här på sidan om du är intresserad av en roll där du verkligen känner dig som hemma.

Lediga jobb för dig som är B-, C- eller CE-chaufför

Nu ska vi prata om olika körkort, men det är värt att också nämna certifieringen yrkesförarbevis, som visar att du har yrkesförarkompetens. Det behövs för att få chaufförsjobb. Åter till körkorten.

För vissa jobb inom transport räcker ett B-körkort, som låter dig köra lätt lastbil.

Du får möjlighet att söka fler lediga jobb som chaufför med ett C-körkort för tung lastbil, eller CE-körkort för tung lastbil med släp/trailer.

En C-chaufför kan till exempel köra burar eller pallar med gods på en runda med flera destinationer inom närområdet. De flesta återvinningsbilar kräver även C-körkort.

I och med att CE-chaufförer har möjlighet att köra större mängder gods kan de köra både kortare sträckor och fjärrtransporter.

Hitta ditt nya transportjobb idag!

När du söker chaufförsjobb hos oss och blir kallad på intervju kommer du först i kontakt med oss. I ett senare skede möter du din potentiella arbetsgivare, om vi uppfattar det som att ni matchar.

Vi är måna om att du ska få en bra start på ditt nya jobb, så vi finns med även under introduktionen och följer upp för att se till att du trivs. Och bidrar gärna med hjälp om du behöver något.

Kontakta oss om du har några frågor – och börja söka lediga jobb som lastbilschaufför med oss redan idag!