fbpx

Övrigt - Lediga jobb

Visste du att den första frågan som ställs efter att ett barn kommit till världen oftast är: Blev det en pojke eller flicka? Vi har ett enormt behov av att placera information i olika fack. Vi är vana med strukturer och att allt är som det alltid har varit.

Men. Ibland händer det att man inte kan stoppa in saker i en förutbestämd ram eller kategori. Som till exempel här. Här hittar du tjänster hos Jobzone som av en eller annan anledning inte faller under någon av de andra yrkeskategorierna vi har.

Förvirrande? Nej, välj att se det som en utmaning av det normativa och spana in våra ”okategoriserade” tjänster nedan. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

  Rensa alla
 • Glassäljare till sommar pop up i Jönköping

  GLASSÄLJARE SÖKES TILL SOMMAR POP UP I JÖNKÖPING

   

  Will & the Elephant är en nystartad glassbutikskedja i pop-up format som slår upp portarna på flera håll i landet under april och maj. Företaget startades av medlemmar från Gröna Lund-familjen Lindgren som ägde och drev tivolit i 123 år.

   

  Vi söker nu säsongspersonal på heltid och timanställning till vår enhet som slår upp portarna i mitten av maj och håller öppet till i början av september.

  Arbetstiderna är:10.00 – 19.00,11.00 – 20.00 eller 14.00 – 19.00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema. Du måste kunna jobba en hel arbetsdag enligt skift. 

  Vi söker 4 personer som är garanterade 34 timmar/vecka och 2 timmisar. 

  Du måste kunna börja arbeta den 19:e maj och kunna arbeta morgonskift direkt.

   

  Vi söker dig som älskar glass och människor (särskilt barn som du kommer att möta i mängder), är service minded, pålitlig och stresstålig. Som person är du glad och positiv och kan hantera högt tryck, men ändå möta våra kunder med ett leende. Erfarenhet av livsmedelshantering är ett plus, men inte nödvändigt. Svenska och engelska pratar du obehindrat.

   

  Arbetsuppgifterna: kassahantering, beställning, avprickning, upplockning och försäljning av glass, kaffe och läsk, städning, servera kunder, hålla rent mm.

   

  Välkommen med din ansökan senast den 27:e april. Skicka med ett CV, med foto och några rader om vem du är och varför du vill jobba med oss. Skriv ”Ansökan Jönköping” i kommentarsfältet.

   

 • Maskinoperatör sökes till produktionen i Vallentuna

  Maskinist till produktion i Vallentuna 

  Till en av våra kunder söker vi nu en maskinoperatör. Du kommer att jobba hos ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt. Lagkänsla är på hög nivå.  De har goda personalförmåner och det finns goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

   

  Dina arbetsuppgifter är varierande men med återkommande moment. Som Maskinoperatör arbetar vid en produktionslinje, där dina uppgifter och ansvar bland annat är följande:

  • Överse produktionen vid din angivna produktionslinje
  • Ansvara för omställningar av maskiner
  • Se till att upprätthålla kvalitén på produkten
  • Packa produkten i lådor

  Tjänsten ligger under dagskift vilket innebär att du arbetar mellan 06:42-16:15 måndag-Torsdag. 06,42-14,15 Fredag. Tjänsten kommer gå över till Kvällstid efter överenskommet datum 

   

  I arbetet kommer du dokumenterar och läsa mycket på svenska men även engelska. Att tala och skriva svenska obehindrat är därmed ett krav och kunskaper i engelska är meriterande. En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. En stor fördel om du är tekniskt intresserad.

   

  Vi söker dig som:

  • är nyfiken, lättlärd och har viljan att lära sig
  • är noggrann och har en god känsla för kvalité
  • kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvalitén
  • kan svenska obehindrat i tal och skrift

  Du…

  • har en positiv attityd och framåtanda
  • gillar att samarbeta med andra
  • har ett intresse av hur maskiner fungerar och är bra på att meka

    

  Vår kund producerar högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. De utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt sina kunders varumärken.

  De sitter i Vallentuna där dom både har produktion och sitt lager. Kunden ligger cirka 5 minuters promenad från Vallentuna Centrum.

   

  Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början kommer att vara anställd hos oss på Jobzone och bli uthyrd som konsult till kunden för att efter 6 månader erbjudas en anställning hos kunden.

   

  Vi arbetare med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten tillsätts omgående. 

   

   

   

 • Personlig servicetekniker inom bilmekanik sökes.

  Vi söker nu en Bilmekaniker/servicetekniker för direktanställning hos vår kund som är en större återförsäljare av personbilar men som också har olika verkstäder nischade mot kända bilmärken.

  Vår kund erbjuder ett spännande arbete där du kan vara med och påverka. Deras mål är en arbetsplats fylld med samarbete och glädje, där alla trivs och arbetar för ett gemensamt mål.

  Om tjänsten

  Du kommer att arbeta i ett team där arbetsuppgifterna bland annat innebär

  • Service, felsökning och reparationer
  • Fakturering
  • Inbokning av kunder

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Du är en social, serviceinriktad och positiv person som alltid har kundens bästa som utgångspunkt, där du gör allt som krävs för att kunden ska bli nöjd.

  Du gillar att jobba i team och bidrar på ett naturligt sätt till vår kunds unika laganda.

  Självklart gillar du att meka med bilar och är en bra problemlösare

  Vad söker vi?

  • Du har 2-3 års yrkeserfarenhet som bilmekaniker/servicetekniker
  • Du har en fordonstekniks gymnasieutbildning eller likvärdig yrkesutbildning
  • Du har erfarenhet av administrativt arbete via dator
  • B-körkort för manuell växel är ett krav

  Meriterande om du har fördjupad kunskap inom elektronik och felsökning som du erhållit via utbildning eller erfarenhet.

  Villkor och förmåner

  • Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Kollektivavtalad försäkring och pension
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till ett förmånligare bilägande