fbpx

Teknik/Ingenjörstjänster - Lediga jobb

Ingenjör är ingen skyddad titel. Som ingenjör kan du i princip arbeta med vad som helst. Däremot är det inte ett jobb för vem som helst. Du som är, eller ska bli, ingenjör har krav på dig att ha ett teknikintresse, matematik- och datorkunnande samt bra samarbetsförmåga.

Att vara ingenjör är ett kreativt, varierande och roligt arbete som erbjuder en mängd olika möjligheter.

Kanske vill du hellre arbeta med någon av tjänsterna vi erbjuder inom tekniskt arbete? Oftast handlar det om någon typ av tillverkning, men vilka produkter det gäller kan vara väldigt olika – allt från bilar till medicin. Mycket inom industrin är datorstyrt och för många jobb behöver du därför kunna programmering.
Vi på Jobzone hjälper dig gärna till din nästa tjänst inom teknik- eller ingenjörsbranschen. Skicka gärna in en intresseanmälan om du inte hittar det du söker just nu så matchar vi dig mot potentiella arbetsgivare!

  Rensa alla
 • Marinintresserad och nyfiken teknisk informatör sökes till familjärt bolag

  Nyfiken och marint intresserad Teknisk informatör sökes till familjärt bolag i norra Stockholm.

  Vår familjära kund i norra Stockholm söker en teknisk informatör till en relativt nyligen uppstartad filial. Moderbolaget är väletablerade och erfarna, således kan du inte hitta en tryggare anställning än denna. Vidare tillhandahåller koncernen alla möjliga tjänster inom det marina, allt från tekniska lösningar till reservdelar. Vår kund värderar attityd högst av allt och investerar mycket humankapital samt förtroende i sin personal. Är du en lättlärd och flexibel lagspelare med ett intresse för det marina? I sådant fall har du hittat rätt.

  Om tjänsten

  Som teknisk informatör kommer du få chansen att arbeta med många element inom Integrated Logistics Support (ILS). Arbetsuppgifterna varierar i stor utsträckning men några grundläggande som återfinns i ditt dagliga arbete är, Teknisk dokumentation, konfigurationshantering, underhållsanalyser, upprätta installationsguider, diktera serviceintervallstider samt uppföljning av dessa.

  I denna roll kommer du arbeta mot bland annat montörer och underleverantörer vilket förutsätter att du är en positiv, glad person och en god kommunikatör.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker efter en person med ett marint intresse samt en positiv och nyfiken attityd. Vår kund ser sig själva som ett lag där dess olika dotterbolag är lagdelar, således är det viktigt att du är en lagspelare som värdesätter och förstår vikten av att tillhöra ett lag. Du är social och utåtriktad, mellan varven kan det bli många bollar i luften och detta kräver struktur från din sida. Vidare är det viktigt att du har en varm och härlig energi som du sprider till dem du möter.

  Som nämnt är vår kund benägen att investera i dig som medarbetare och ställer således inga explicita utbildningskrav. Det är dock meriterande att ha erfarenhet av arbete inom maskinteknik mot det marina. Det är också meriterande att ha en utbildning som är, eller kan jämföras med ILS-ingenjör.

  Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning från SUA. Det vill säga du är svensk medborgare och ej återfinns i något straffregister.

  Krav

  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Intresse för båtar/fartyg och dess tekniska system samt syfte
  • B-körkort

  Villkor och förmåner

  • En arbetsmiljö som ombesörjs av ett företag som förstår vikten av god arbetsmiljö
  • En möjlighet att få växa tillsammans med ett tryggt expansivt företag
  • Spännande och varierade uppdrag
  • Möjlighet till intern utveckling och avancemang inom företaget
  • Professionella kollegor med rätt attityd

  Vår kund kan tänka sig tillsätta tjänsten omgående om rätt person återfinns, annars är det start efter sommaren. 

  Sökord

  #Marinteknik
  #ILS-Ingenjör
  #Teknisk #skribent
  #Fartygskonstruktör
  #Teknisk #informatör