Tillverkning/Produktion - Lediga jobb

Drivs du av att arbeta praktiskt och ingå i ett team där varje arbetsuppgift är viktig? Se hur något som du gör som en del i processen tillslut bli en färdig produkt? Att arbeta inom industri- och tillverkning kan innebära mycket, men oavsett är din kompetens alltid en viktig del i kedjan.

Processoperatörer, maskinoperatörer, produktionsmedarbetare, CNC-operatörer, svetsare och mekaniker är några av de tjänster du kan söka genom oss. Ta chansen att ta nästa steg i karriären genom Jobzone!

  Rensa alla
 • Personbilstekniker sökes till ett väletablerat bolag.

  Erfaren personbilstekniker sökes till ett stort och väletablerat bolag.

  Har du ett genuint intresse för bilar och vill du ha en utmanande miljö där du får utvecklas? Så tveka inte att söka tjänsten, urval sker löpande!

  Om tjänsten

  Vår kund är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper vår kund sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan.

  Mer info ges vid intervjutillfället!

  Arbetsuppgifter

  Du kommer att få en introduktion som är individuell där du kommer få gå med en erfaren tekniker, någon fast tidsplan finns inte. 

  Du kommer att arbeta med felsökningar, reparationer, fakturering samt inbokning av kunder. 

  Mer info ges vid intervjutillfälle!

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du är en person som är administrativt noggrann i ditt arbetssätt samt att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som existerar hso vår kund. 

  Krav

  Minst 3 års erfarenhet som bilmekaniker/tekniker

  Flytande svenska i tal och skrift

  B-körkort

  Meriterande:

  Relevant fordonteknisk utbildning

  Erfarenhet inom elektronik och felsökning

  Systemet Tacdis, ETIS eller ECat

  Villkor och förmåner

  Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

  Placering: Uppsala

  Arbetstider: Vardagar 07.00-16.00

  Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

  Jobzone
 • En driven och social mekaniker sökes till ett väletablerat bolag.

  En driven och social mekaniker sökes till ett väletablerat bolag.

  Är du en driven, social och kunnig mekaniker som även har ett genuint intresse att få jobba med tyngre fordon. Så tveka inte att söka tjänsten omgående!

  Om tjänsten

  Vår kund representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskin- program för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad. Vår kund är en rikstäckande organisation med maskinförsäljning och serviceställen. De har 60 verkstäder runt om i landet samt att mekaniker ibland jobbar ute hos kunder när deras maskiner inte fungerar.

  Arbetsuppgifter

  Du kommer att få en introduktion som är anpassad till efter dina behov för att du ska få en så smidig ingång som möjligt. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar enbart med lantbruksmaskiner ute hos kund så som traktorer och tillhörande redskap.

  Mer info ges vid intervjutillfälle!

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som är driven, social och besitter på en teknisk kompetens. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kund då du jobbar väldigt kundnära och då är det viktigt att skapa goda relationer.

  Krav

  Fordonteknisk utbildning som lägst gymnasial

  Minst 2 års erfarenhet av mekanisk relevant yrke

  Svenska i tal och skrift

  B-körkort

  Villkor och förmåner

  Omfattning: 100%

  Placering: Nyköping

  Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

  Lön: Enligt kollektivavtal

  Jobzone