fbpx

70 företag från AVM besökte Jobzone på huvudkontoret

70 företag från AVM besökte Jobzone på huvudkontoret
21/11/2017 sirinya

Härom veckan hade vi nätverksträff på kontoret. AVM affärsnätverk träffas en gång i månaden och det är ca 65 företag anslutna från spridda branscher.
Man får möjlighet att anordna nätverketsträffen för att få möjlighet att presentera sitt företag, självklart ville vi göra det! Hela 70 företag kom till vårt kontor vid Globen, anslutna företag plus gästföretag. Vi bjöd på en generös frukost, många Jobzoneare minglade och tog väl hand om våra företagsgäster innan själva företagspresentationerna började. Jag, Anton och Rolf hade planerat en företagspresentation på ca 15 minuter som blev riktigt lyckad. Vi gjorde entré ur rök från rökmaskinen genom en ballongportal med Jobzoneballonger, detta till den dramatiska filmmusiken till ”Ett rymdäventyr 2001”, allt för att skapa den rätta känslan. Vi visade en film om Jobzone med Jobzonepersonal som rollinnehavarare, den bjöd på hur hårt vi jobbar och hur kul vi har tillsammans. Succé förstås och nu har vi satt ribban för alla kommande nätverksträffar och företagspresentationer. Jag som varit på många nätverksträffar genom åren VET att detta var något alldeles extra.
Några av företagen som var hos oss var Viking Line, Arkitektkopia, Local Market Group och SKANDIA. Många har hört av sig och tackat för en magnifik nätverksträff. Att gå ”all in” när man har 70 företag på besök lönar sig 😊
Vill du eller känner du någon som vill komma med som gäst på en av träffarna så hör av dig till mig.

Vänligen, Tove