Missa inte vårt lopp Running for shelter – Läs mer här

Nu har anmälan öppnats till Jobzones välgörenhetsstafett Running For Shelter

Nu har anmälan öppnats till Jobzones välgörenhetsstafett Running For Shelter
januari 19, 2018 lmg

Dra ihop dina kollegor för en rolig dag där ni tillsammans springer för ett välgörande ändamål.

Loppet går av stapeln den 21 september i Ursvik, Sundbyberg och överskottet från stafetten kommer att gå till Vid Din Sida och deras fina arbete med att stötta en snabbt växande grupp av hemlösa pensionärer. Målet är att samla ihop över 300 000 kr till dem.  Längdskidåkaren Emil Johansson är årets ambassadör och Stockholm Live som driver verksamheten på stadens arenor har gått in som medarrangör tillsammans med Jobzone och huvudsponsorn Stanley Security, vilket vi är mycket glada och tacksamma för.

SNABBFAKTA OM LOPPET

Vad: Running for shelter är årets roligaste 5-mannastafett där de två första deltagarna springer 2,5 km vardera och de andra tre deltagarna springer 5 km vardera. Överskottet från stafetten går oavkortat till välgörande ändamål.
Plats: Ursviks Motions Gård, Sundbyberg
Tid: Kl. 11.00 går startskottet. Kom i tid för att hämta funktionströjor, nummerlappar och chip!
Datum: 21 september 2019
Lagen: Får gärna vara mixade men det är absolut inget krav.

Juniorlopp: För barn mellan 4 och 11 år finns möjlighet att springa vårt roliga juniorlopp på 800 meter. Juniorloppet är gratis och anmälan görs på plats. Alla Running for shelters juniordeltagare får en t-shirt och medalj. Loppet startar kl. 11.00.
Mat & Dryck: Alla deltagare och deras familjer bjuds på mat och dryck från JobzonePågenCafé BarPolfärskt som är våra sponsorer.
Anmälan: Görs senast den 3 augusti 2019
Kostnad: 5800 kr / lag
Fest: På kvällen efter loppet står arrangörerna Jobzone och  Stockholm Live samt huvudsponsorn Stanley Security värd för en härlig fest som är gratis för alla deltagare och sponsorer. Festen kommer att hållas på någon av Globens Arenor  där våra sponsorer bjuder på välkomstdrink, buffé och underhållning.
Övrig: Parkeringen vid motionsgården är kostnadsfri och omklädningsrum med dusch och bastu finns vid start/mål-området. En läkare kommer att finnas på plats i fall olyckan skulle vara framme.
Kontakt: Mejla Rolf Smeds på rfs@jobzone.se eller ring honom på 070-7788335.

OM RUNNING FOR SHELTER

Running for shelter är en välgörenhetsstafett vars mål är att hjälpa icke vinstdrivande välgörenhetsorganisationer, stora som små, med att nå sina mål. Den grundades 2014 av bemanningsföretaget Jobzone. Varje år väljer de ut en ny organisation att samarbeta med och anordnar en löparstafett där varje lag springer 20 km vardera fördelat på 5 personer. Hela överskottet från stafetten går oavkortat till vald organisation. Tidigare har pengarna gått till Convictus och deras fina arbete med och för hemlösa, Stadsmissionens hus (Unga Station) för barnfamiljer som lever i utsatthet, Friends förebyggande arbete mot mobbning och diskriminering, Naturskyddsföreningen och deras projekt Viva Vatten som bland annat fokuserar på att rädda Östersjön och Stiftelsen Min Stora Dag som ger kroniskt sjuka barn upplevelser att att se framemot och sedan minnas. I år går överskottet till organisationen Vid Din Sida som stöttar en snabbt växande grupp av hemlösa pensionärer.

Men RFS är inte bara en stafett. Det är också en familjedag och kväll fylld av aktiviteter där gemenskap, glädje och generositet står i fokus. För barnen finns bland annat ett juniorlopp med t-shirt och medalj till alla deltagare, en fiskdamm med fina priser, hoppborg, ballonger och korv med bröd. På kvällen bjuder arrangörerna på en stor fest med mat, dryck och underhållning som tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer.

Det här är en dag då alla kan vara med och göra en insats och samtidigt ha väldigt roligt tillsammans med familj, vänner och kollegor.

ANMÄLAN

Anmälan görs senast 3 augusti 2019.

Detta ingår i anmälningsavgiften:
Företaget syns med logga länkad till den egna hemsidan på www.runningforshelter.se
Företaget kan ladda ner ”Running For Vid din sida-loggan” till sin hemsida.
5 stycken snygga funktionströjor.
Mat & dryck och aktiviteter under dagen till deltagarna och deras familjer.
Maxade goodiebags till deltagarna.
Familjeaktiviteter; Juniorlopp (ca 800 meter) med t-shirt och medalj till alla deltagare (anmälan behövs ej). Alla barn får ballonger och varmkorv med bröd. Det kommer att finnas hoppborg, fiskdamm och lotteri mm.
Entré till kvällens fest med välkomstdrink, generös buffé och underhållning av The Mad Men Band. (Festen påverkar inte överskottet)
…och givetvis bidrar ni till välgörande ändamål!

OM ARRANGÖREN

Jobzone är en norsksvensk koncern med närmare 50 lokalkontor i Norge och Sverige. Vi bedriver främst verksamhet inom bemanning & rekrytering. Jobzone vill ta en aktiv del i samhället, jobba långsiktig och vill därför vara med och stötta utsatta grupper.

Mer info finner du på jobzone.se.

Kontaktperson:

Koncernchef för Jobzone Sverige

Mathias Härenstam +46 (0)8-448 06 40
www.jobzone.se 

OM VÅRA MEDARRANGÖRER OCH HUVUDSPONSORER

Vi på Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson GlobeHovetAnnexetTele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt attraktionen SkyView i Johanneshov.

Varje år besöker ca 3 miljoner människor våra arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Det gör oss till den absolut största arenaoperatören i Norden. Några av Sveriges främsta idrottslag har även sin hemmaarena hos oss – Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll på Tele2 Arena, AIK Fotboll och Svenska Herrlandslaget i Fotboll på Friends Arena samt AIK Hockey och Djurgården Hockey på Hovet.

Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang, med 125 arenor och 26 000 medarbetare världen över. För mer information se www.aegworldwide.com.

Kontaktperson:

Stefan Gustavson
Sales Director VP
Global Partnerships
08-600 93 73
stefan.gustavson@stockholmlive.com

I mer än sextio år har STANLEY Security arbetat för att skapa säkra miljöer för våra uppdragsgivare. Vi har upplevt hur behoven förändrats och genom att noga lyssna på våra kunder har vi alltid kunnat ligga i framkant för att möta deras ofta unika säkerhetsbehov.

Våra kunder finns i alla sektorer, i alla storlekar och i alla områden – från den stora internationella handelskedjan till det lilla kontoret på landsbygden. Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna.

Navet för våra tjänster är vår Säkerhetscentral – där våra kunders säkerhet hanteras och nya tjänster ständigt utvecklas. Många av våra kunder uppskattar också de utbildningar och analystjänster vi erbjuder.

Kontaktperson:

Niclas Gustafsson
Sales Director
STANLEY Security Sverige
Växel: +46 10 458 70 00

niclas.gustafsson@sbdinc.com
www.stanleysecurity.se