Drömmer du om att driva eget?

Jobzone växer starkt i Sverige och vårt mål är att bli ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag. Vi söker därför dig som vill bli franchisetagare och driva ett av våra lokalkontor. Vi ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. Som franchisetagare hos Jobzone kan du uppnå många fördelar.

  • Du kan skapa dig ett friare liv
  • Tjäna mer pengar
  • Utveckla ett eget lönsamt företag
  • Hjälpa andra människor till arbete, m m.

Bemanningsbranchen växer starkt

Bemanningsbranschen har under de senaste tio åren mer än tredubblats från en nettoomsättning om drygt 8 miljarder 2003 till nuvarande nästan 34 miljarder SEK under 2015. Trots detta ligger Sverige fortfarande långt efter övriga Europa och USA. Allt talar för en fortsatt stadig tillväxt oavsett konjunktur.

5 skäl att välja Jobzone

1. Jobzone har stark tillväxt

Vi växer betydligt snabbare än branschen och på mindre än 10 år växte vi till det tredje största bemanningsföretaget i Norge och nu har vi inlett resan i Sverige. Totalt består vi idag av ett 50-tal kontor, varav 6 finns i Sverige. De drivs av engagerade egna företagare på respektive lokal marknad. Nu planerar vi att öppna ett antal lokala kontor under de närmaste åren. Ett kan bli ditt!

2. Nöjd personal ger nöjda kunder

Vårt varumärkeslöfte är att vara bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare. Och vi vågar påstå att vi är på rätt väg då vår personal stannar betydligt längre hos oss än hos konkurrenterna. Engagerade medarbetare som trivs ger givetvis nöjda kunder. Ta gärna del av några av våra kundreferenser här. Vi är ett företag med en stark kultur och en fantastisk drivkraft att möta och överträffa våra kunders behov.

3. Trenderna talar för oss

Personaluthyrning står för närvarande för nästan 90 procent av branschens omsättning. Inte minst med tanke på att företag tenderar att fortsätta hyra anställda när konjunkturen är på väg upp och till och med öka efterfrågan på inhyrd personal när konjunkturen vänder ned.

4. Du tar del av ett framgångsrikt koncept

Som franchisetagare hos Jobzone får du omgående del av ett beprövat koncept och ett inarbetat varumärke. Du får träning och löpande utbildning genom vår populära Jobzone-skola. Dessutom har du kontinuerlig support från vårt svenska huvudkontor i Stockholm. Du får också del av vår marknadsföring och våra marknadskanaler som vårt nyhetsbrev, vår webbplats, Facebook, Linkedin, Youtube och Google+.

5. Erfarenhet av att starta 50 lokala kontor

När du startar ett Jobzonekontor så har du en erfaren organisation i ryggen. Vi ser till att du snabbt kommer igång och kan fokusera på din kärnverksamhet och lära känna våra medarbetare och kunder. Marknadsföringen sköts centralt och budgeten växer i takt med antalet kontor.

Varför Jobzone?

På Jobzone är vi stolta över att vara verksamma i en bransch där vi ger människor möjlighet till arbete, hjälper företag att utvecklas och tjäna pengar samtidigt som vi bygger verksamheter med en mycket stark lokal förankring. Vi är ett företag med en fantastisk kultur och drivkraft att möta och överträffa våra kunders behov. Vi försöker alltid leva som vi lär och vi har satt ribban högt: Vi ska vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare, något som både gynnar kunden och våra anställda.

Hittills har vi lyckats väl. Jobzone har på mindre än 10 år vuxit till det tredje största bemanningsföretaget i Norge och nu står Sverige på tur för att göra en liknande resa. Totalt är vi idag ett 50-tal kontor varav 6 i Sverige.

Är detta rätt för dig? Fråga dig själv följande

  • Har jag en gedigen affärsbakgrund, antingen som ledare eller från försäljning?
  • Kan jag se mig själv brinna för min verksamhet och vara fortsatt engagerad i takt med att företaget växer och min roll utvecklas?
  • Är jag öppen för att bygga och driva ett företag som är beroende av sin försäljning?
  • Är jag villig att träna, utveckla , bistå och övervaka yngre chefer/partners som kommer arbeta med mig?
  • Tycker jag att det är roligt och fascinerande att möta och försöka förstå nya verksamheter och företag.
  • Är detta du? Då kan Jobzone mycket väl vara något för dig.

Vill du veta mer?

Fyll i en intresseanmälan nedan eller ring vår vVD Rolf Smeds 070-7788335, för mer information.

Steg 1 av 2

50%