Välkommen att söka sponsring för ert ungdomslag

I Norge har Jobzone en lång tradition av att stötta lokal idrott.  Man sponsrar till exempel flera av landets toppidrottsmän och kvinnor. Bland annat Rosenborgs herrlag i fotboll, Larviks handbollstjejer och regerande Världs- och Europamästaren på 400 meter häck Karsten Warholm.

I Sverige sponsrar vi den lovande längdskidåkaren Emil Johansson som bland annat fått dra på sig landslagsdressen i ”för-VM” i Lahti och åkt Stockholm Castle Run. Vi har också sponsrat Västerås Maraton och är i år medarrangör till Eksjö Swim Run i juni och arrangerar själva välgörenhetsstafetten Running For Shelter i september.

På ungdomsnivå sponsrar vi varje år några lokala ungdomsföreningar för att de skall få möjlighet att utvecklas. Tidigare har Brämhults IK F-01/02 Fotboll, Enskede P-04 lag Svart Fotboll, Månsarps IBK P-04/05 Innebandy, Hässelby IK P-02 Fotboll, Farsta IBK P-05 Innebandy och Skuru Handbollstjejer födda -02, AIK P06 och Västerås IB F06 fått ta del av vår sponsorpott.

Vi har avsatt 10.000 kr vardera till tre idrottsföreningar även i år som er förening kan söka genom att skriva några rader om föreningen och vad pengarna kan komma att användas till. Skicka in ansökan via länken nedan om ni vill ha möjligheten att ta del av sponsorpengarna. Vi behöver den senast den 15 mars. Lycka till!

För att kvalificera ett lag eller förening skall följande kriterier vara uppnådda:

  • laget eller föreningen sysslar med någon form av idrott.
  • laget finns på en ort där Jobzone har kontor.
  • utövarna är födda mellan 2002 och 2009.
  • Laget tävlar regelbundet i lokala serier, cuper eller liknande.

Välkommen med er ansökan!