fbpx

Administratör Göteborg

Lediga jobb som administratör i Göteborg

Yrket administratör kan ha många andra mer eller mindre specifika benämningar, såsom kontorsansvarig, kontorist, kanslist, sekreterare, handläggare, ekonomiassistent, säljadministratör eller systemadministratör. Som du förstår så varierar arbetsuppgifterna i lika hög grad som jobbtiteln.

I Göteborg finns det, via Jobzone, goda möjligheter att hitta jobb som administratör inom flera olika verksamheter och med många olika typer av arbetsuppgifter. Du är välkommen att söka ditt nästa jobb som administratör här.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Att jobba med administration i Göteborg

Att jobba som administratör i Göteborg handlar om att ge service åt andra – dina arbetskamrater. I den typiska sekreterarrollen kan det betyda att du sköter dokumentation och håller ordning på ett arkiv, att du hanterar rutinmässig korrespondens, att du sköter bokningar av möten och servicen kring dessa, och mycket annat. Du blir spindeln i nätet som ser till att praktiska och nödvändiga uppgifter utförs på bästa sätt.

Som administratör i Göteborg i en anställning med mer specifika, avgränsade arbetsuppgifter kan du arbeta med ekonomi, löner, affärssystem, IT, etc.

Vem passar som administratör i Göteborg?

Om du är intresserad av en specifik typ av administratörsjobb i Göteborg så är det självklart en stor fördel om du har en utbildning i linje med detta, eventuellt på eftergymnasial nivå. För att arbeta främst med allmänna kontorsuppgifter är det bra om du gått ett gymnasieprogram med inriktning mot administration. Språkutbildning är också meriterande, liksom datorutbildning.

Dina personliga egenskaper är att du gillar att ha många järn i elden. Du klarar av att hålla en övergripande kontroll på allt inom ditt ansvarsområde, samtidigt som du inte missar detaljerna. Struktur och noggrannhet är ledord för dig. Du behöver vara flexibel, eftersom det ofta kan vara nödvändigt att prioritera om vad du behöver göra närmast. Och naturligtvis är du bra på att se andras behov och att tillfredsställa dem.

Kan en administratör göra karriär i Göteborg?

Som inhyrd bemanningspersonal börjar du på en nivå som motsvarar din utbildning och erfarenhet. Din lön kommer att ligga på en nivå som anpassas efter vad övriga anställda på företaget i fråga har i lön.

När du blivit riktigt varm i kläderna, och både du och dina kollegor upptäckt att du har högre potential, så kan din anställning övergå till dem som arbetsgivare. Sen ligger möjligheterna öppna för dig att klättra på karriärstegen, om du så vill. Du kan få ett större kundansvar, bli kontorschef eller få ökat ansvar inom något annat område, och därmed ökad lön.