fbpx

Administratör Göteborg

Lediga jobb som administratör i Göteborg

Att arbeta som administratör är en mångsidig roll med varierande arbetsuppgifter och olika benämningar. Beroende på företag och bransch kan rollen innefatta titlar som kontorsansvarig, kontorist, kanslist, sekreterare, handläggare, ekonomiassistent, säljadministratör eller systemadministratör. Arbetsuppgifterna och ansvarsområdena kan variera beroende på den specifika rollen och arbetsgivaren.

I Göteborg finns det genom Jobzone gott om möjligheter att hitta jobb som administratör inom olika verksamheter och med olika typer av arbetsuppgifter. Vi samarbetar med företag som söker administrativa talanger och kan erbjuda spännande jobbmöjligheter för dig som vill utvecklas inom administration. Om du är intresserad av att arbeta som administratör i Göteborg, är du välkommen att söka ditt nästa jobb hos oss.

Sök jobb som administratör i Göteborg med Jobzone!

Jobzone är en pålitlig partner när det gäller jobb och karriärmöjligheter. Vi erbjuder en bred variation av administrativa jobb och kan hjälpa dig oavsett om du söker ditt drömjobb som markerar höjdpunkten i din karriär eller om du bara behöver ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden. Vi strävar efter att hitta attraktiva möjligheter som matchar dina intressen och färdigheter.

Brett utbud av olika tjänster som administratör i Göteborg

Som administratör kan arbetsuppgifterna inkludera att hantera och organisera dokument, svara på telefonsamtal och e-post, boka möten och resor, administrera fakturor och löner, samt bistå med allmänna kontorsuppgifter. Rollen kräver ofta goda kommunikationsfärdigheter, administrativ skicklighet och förmågan att arbeta noggrant och strukturerat.

Administratör med olika anställningsformer

Administratörsjobb kan vara både heltids- och deltidsanställningar och kan erbjuda flexibilitet och möjlighet till personlig utveckling. Du kan få möjlighet att arbeta i olika branscher och sammanhang, vilket ger dig värdefull erfarenhet och kunskap inom administration.

Jobzone strävar efter att matcha rätt person med rätt jobb och vi stöttar dig genom hela rekryteringsprocessen. Vi erbjuder möjligheten att söka lediga administratörsjobb i Göteborg genom vår plattform och vår erfarna personal finns tillgänglig för att ge dig stöd och råd längs vägen.

Ta steget och sök ditt nästa administratörsjobb i Göteborg genom Jobzone. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta en spännande karriärmöjlighet som administratör och stödja din professionella utveckling.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Att jobba med administration i Göteborg

Att jobba som administratör i Göteborg handlar om att ge service åt andra – dina arbetskamrater. I den typiska sekreterarrollen kan det betyda att du sköter dokumentation och håller ordning på ett arkiv, att du hanterar rutinmässig korrespondens, att du sköter bokningar av möten och servicen kring dessa, och mycket annat. Du blir spindeln i nätet som ser till att praktiska och nödvändiga uppgifter utförs på bästa sätt.

Som administratör i Göteborg i en anställning med mer specifika, avgränsade arbetsuppgifter kan du arbeta med ekonomi, löner, affärssystem, IT, etc.

Vem passar som administratör i Göteborg?

Om du är intresserad av en specifik typ av administratörsjobb i Göteborg så är det självklart en stor fördel om du har en utbildning i linje med detta, eventuellt på eftergymnasial nivå. För att arbeta främst med allmänna kontorsuppgifter är det bra om du gått ett gymnasieprogram med inriktning mot administration. Språkutbildning är också meriterande, liksom datorutbildning.

Dina personliga egenskaper är att du gillar att ha många järn i elden. Du klarar av att hålla en övergripande kontroll på allt inom ditt ansvarsområde, samtidigt som du inte missar detaljerna. Struktur och noggrannhet är ledord för dig. Du behöver vara flexibel, eftersom det ofta kan vara nödvändigt att prioritera om vad du behöver göra närmast. Och naturligtvis är du bra på att se andras behov och att tillfredsställa dem.

Kan en administratör göra karriär i Göteborg?

Som inhyrd bemanningspersonal börjar du på en nivå som motsvarar din utbildning och erfarenhet. Din lön kommer att ligga på en nivå som anpassas efter vad övriga anställda på företaget i fråga har i lön.

När du blivit riktigt varm i kläderna, och både du och dina kollegor upptäckt att du har högre potential, så kan din anställning övergå till dem som arbetsgivare. Sen ligger möjligheterna öppna för dig att klättra på karriärstegen, om du så vill. Du kan få ett större kundansvar, bli kontorschef eller få ökat ansvar inom något annat område, och därmed ökad lön.