fbpx

Bemanningsföretag i Västerås

Hitta hit

Bemanningsföretag i Västerås

Hyr in personal från ett lokalkontor med högt engagemang!
Vi engagerar oss i arbetsglädje, produktivitet och lönsamhet.
Du och din avdelning kommer att få service i världsklass av ett bemanningsföretag vars mål är att vara branschens bästa arbetsgivare.

Jobzone’s Västeråskontor öppnade 2010 och sedan 2015 ligger vårt trivsamma kontor på Sjöhagsvägen 6A ut mot vattnet. Här huserar Ronnie och Alex. Ett litet tajt gäng med fokus på att slå Mälardalskunderna med häpnad varje gång.

Söker du ett jobb eller en ny trevlig medarbetare? Tveka inte att kontakta oss.

Mvh
Ronnie Lidberg
Regionchef
ronnie.lidberg@jobzone.se
+46 (0)72 402 72 01

Välkommen till ett erfaret bemanningsföretag i Västerås

Redan 2008 började vi med att hyra ut lastbilschaufförer i Västerås med omnejd. Då från Stockholm, men när verksamheten växte startade vi upp ett kontor och började hyra ut lagermedarbetare, butikspersonal, montörer och servicepersonal. Ronnie har mer än 20 års erfarenhet av alla slags transportyrken då han jobbat som C- och CE-chaufför, trafikledare och konsultchef inom lager och logistik. Cecilia kom från Placera Personal där hon arbetat både som konsult och Affärsansvarig sedan 2008 och Alexander började på Jobzone redan 2007 i Stockholm och jobbade efter en tid som bemanningskonsult upp sig till arbetsledare, sedan platschef, kund- och medarbetaransvarig och till slut kontorschef. Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet från de branscher vi bemannar.

Jobzone – en auktoriserad bemanningsbyrå

Vi får gång på gång höra att vi är en bra och trygg arbetsgivare som skapar förutsättningar för att lyckas och trivas i sitt arbete. Ända sen starten har vi strävat mot att vara den bästa arbetsgivaren i branschen eftersom vi tror att människor som trivs presterar bättre. Något som våra höga kund- och medarbetarbetyg visar.

I grunden finns våra kärnvärden och att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det är vår branschorganisation Kompetensföretagen som utfärdar auktorisationen, vilken säkerställer att deras medlemmar arbetar seriöst och uppfyller deras höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Bemanning och personaluthyrning i Västerås

I Västerås har tyngdpunkten redan från start legat på uthyrning inom lager & logistik med kunder som Ytterhälla Transport, Kyl- & Frysexpressen, Schenker, AA Logistik, Vestmannalast, Fazer och Ragnsells med flera. På det här området är vi en av de största aktörerna i både Västerås och Mälardalen och kan med kort varsel tillsätta era behov av erfarna chaufförer med B-, C, CE-kompetens, kranförarbevis, ADR och truckförarbevis.

Vi hyr också ut personal inom industri och tillverkning som till exempel montörer, CNC-operatörer, CAD-ritare, administratörer, processoperatörer och liknande. ABB, Mälarvillan och Intressanta Hus tillhör våra kunder inom dessa segment.

Vi erbjuder bemanning i Västerås inom följande yrkesområden

Konsultuthyrning till Västerås med omnejd

Vi hyr ut personal i Västerås med omnejd, men även till kunder i Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Köping, Arboga och Örebro. Kort sagt hela Mälardalen.

Varför skall du välja bemanningskonsulter i Västerås från Jobzone?

Bemanningsföretaget Jobzone startades utifrån en tanke om vad som egentligen skapar framgång och lönsamhet. Svaret på det var individen – arbetsglädjen för medarbetaren som jobbar för företaget.En tanke som innan 2002 när Jobzone startades kanske inte varit fokus i arbetsgivarnas företagsekonomiska utvecklingsplan. Idag vet vi bättre, och utvecklingen av den tanken har lett fram till att Jobzone idag är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Allt vi gör i vår verksamhet ska skapa framgång för individer och organisationer, i samband med detta ska vi dessutom vara branschens bästa arbetsgivare. Dessa två förhållningssätt gör att kunder och medarbetare erhåller ett bemötande som är i särklass.

Vi ser oss själva som våra kunders superhjältar bakom kulisserna. Detta genom att underlätta er vardag så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi skapar flexibilitet genom att bidra med kunskap och värde när ni inte har möjlighet att rekrytera, samtidigt som vi genererar attraktion gentemot er genom att agera er säljkanal. På så sätt minimerar vi risken och skapar möjligheten på en och samma gång.

Jobb för dig som arbetssökande i Västerås

Hos oss på Jobzone Västerås kan du förvänta dig att få pröva på många spännande jobb som bemanningskonsult. Som chaufför kan du till exempel köra varudistribution eller styckegods den ena veckan och sopbil nästa. Till en början brukar man pröva på olika typer av körningar, fordon och distrikt tills man hittar en kund där man blir kvar en längre tid och till slut kanske går över till dem.

Ett axplock av de tjänster vi tillsätter är C- och CE-chaufförer till Ytterhälla Transport, AA Logistik och Kyl & Frys Expressen i Västerås och Börjes Transport Enköping, traversförare till Stena Stål, administratörer till ABB, montörer till Intressanta hus, elektriker till Renta, chaufförer och lagerpersonal till Dagab i Örebro och mäklare till IKANO.

Hitta till vår bemanningsbyrå i Västerås

De flesta som besöker oss tar sig hit med bil och den som kör Sjöhagsvägen fram oavsett om man kommer från centrum eller andra hållet har svårt att missa vårt kontor som ligger längs vägen med flera Jobzoneskyltar och flaggor på och framför byggnaden. Gratis parkering finns i anslutning till kontoret.

Från Centralstationen kan man ta buss 7 mot Hacksta eller buss 22 mot Barkarö för att komma till oss. Den tar ca 8 minuter och man kliver av vid station Lögarängen. Nu är man bara ca 200 meter från vårt kontor som ligger på höger sida i samma färdriktning som bussen.

Har man gott om tid kan man promenera till oss från Centralstationen på ca 25 minuter genom att gå ner mot vattnet och svänga höger på Sjöhagsvägen och följa den bort till nummer 6A.