Arbeta medan du studerar

För dig som studerar kan ett konsultuppdrag på deltid passa bra; dels för att ge dig välbehövlig arbetslivserfarenhet – särskilt om du kan hitta ett jobb som är förknippat med din utbildning – dels för att dryga ut studiekassan. Som medarbetare på deltid får du möjlighet att prova på olika branscher och arbetsområden samt därmed en chans att knyta värdefulla kontakter inför din fortsatta karriär.

Vi erbjuder även sommarjobb i många olika branscher. Håll ögonen extra öppna under våren då vi hjälper många av våra kunder med att hitta ersättningspersonal för semesterperioden. Vi håller även rekryteringsträffar på våra respektive lokalkontor.

Vi förmedlar tjänster som sträcker sig över både långa och korta perioder. Det finns även möjlighet att arbeta kvällar, helger och till och med nattskift.

Prenumerera på jobberbjudanden

Vill du löpande få jobberbjudanden av oss, kan du gå in på vår Facebook-sida och registrera dig under ”Lediga jobb”. Där anger du dina uppgifter och får sedan mail med erbjudanden som matchar din specifika profil. Du kan när som helst förändra eller avregistrera din profil.

Registrera ditt CV

Vill du finnas tillgänglig i vår databas när vi söker efter personal till våra kunder så rekommenderar vi att du registrerar ditt CV och anger vilken typ av jobb du är intresserad av.

Välkommen att kontakta oss!