Arbeta medan du studerar

För dig som studerar kan ett konsultuppdrag på deltid passa bra; dels för att ge dig välbehövlig arbetslivserfarenhet – särskilt om du kan hitta ett jobb som är förknippat med din utbildning – dels för att dryga ut studiekassan. Som medarbetare på deltid får du möjlighet att prova på olika branscher och arbetsområden samt därmed en chans att knyta värdefulla kontakter inför din fortsatta karriär.

Vi erbjuder även sommarjobb i många olika branscher. Håll ögonen extra öppna under våren då vi hjälper många av våra kunder med att hitta ersättningspersonal för semesterperioden. Vi håller även rekryteringsträffar på våra respektive lokalkontor.

Vi förmedlar tjänster som sträcker sig över både långa och korta perioder. Det finns även möjlighet att arbeta kvällar, helger och till och med nattskift.

Prenumerera på jobberbjudanden

Vill du löpande få jobberbjudanden av oss, kan du gå in på vår Facebook-sida och registrera dig under ”Lediga jobb”. Där anger du dina uppgifter och får sedan mail med erbjudanden som matchar din specifika profil. Du kan när som helst förändra eller avregistrera din profil.

Registrera ditt CV

Vill du finnas tillgänglig i vår databas när vi söker efter personal till våra kunder så rekommenderar vi att du registrerar ditt CV och anger vilken typ av jobb du är intresserad av.

Välkommen att kontakta oss!

Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering?

  • Skicka in din förfrågan eller ring oss på 08-448 06 40 så svarar vi omgående (mån–fred).

Serverat på ett fat

”Även när det är bråttom så fungerar det utmärkt. Förut satt jag själv och intervjuade arbetssökande när vi sökte personal. Nu sköter Jobzone detta och jag får allt serverat på ett fat. Det är en stor vinst, jag spar verkligen mycket tid.”

Johan Montenius, SRV Återvinning.

Läs mer

Jobzone har presterat bäst

”Jobzone är starka inom den här nischen och har musklerna och kraften att leverera. De ligger i topp av alla de bemanningsföretag vi arbetat med.”

Stefan Käll, Schenker.

Läs mer

Håller alltid hög kvalitet

”Jobzone har satsat mycket på kvalitet och håller vad de lovar. De har inte det lägsta priset men håller alltid hög kvalitet och man kan lita på dem. Dessutom är de lättsamma att ha att göra med.”

Kenneth Ullenius, JF Hillebrand.

Läs mer