Lediga jobb

 • CE-chaufförer


  CE-chaufförer

  Vår Kund
  Är ett stort åkeri som ingår i ett välkänt varumärke. Jobzone har jobbat med kunden under många år, med gott resultat och med en god relation. Dessutom jobbar flera av våra tidigare anställda numera direkt hos kunden.

  Om tjänsten
  Körningen utgår från Örebro och innebär att köra tempererade varor med lastbil + släp till butiker samt mellan terminaler. Till din hjälp har du fina ekipage, rätt utrustning i bilarna och bra kvalitet på dina arbetskläder.
  Din last består av både pall och burar med i huvudsak livsmedel. Du kommer att få en upplärning på hur det går till innan du kör själv och du kommer att ha en erfaren trafikledning som du kan ha kontakt med före, under och efter din körning.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Vi söker dig som vill starta dagen med att köra ett stort ekipage, lasta upp med varor och sedan ge dig ut på vägarna. På den här körningen så är det fördelaktigt om du tidigare har hanterat pall & burar samt levererat till butiker. Vi ser gärna att du har vana av stå-truck (ledstaplare) för att kunna lasta och lossa delar av dina varor. När du väl är ute och levererar så är det viktigt att du har förmåga och intresse av att ge kunderna ett professionellt bemötande.

  Arbetstider
  Varierande scheman

  Dina arbetsuppgifter
  Du hämtar ekipaget på firman, kör det till terminalen där du backar till och sedan lastar du upp. När du kommit så långt är det dags att åka ut till butikerna där du backar till kaj, pratar med personalen och ställer av deras varor inne på deras lagerytor. Tomgods i retur kan förekomma. Det förekommer även terminal till terminal-körningar.

  Krav
  CE-körkort
  YKB
  Truckkort
  Kunna förstå och göra sig förstådd på svenska språket i tal

  Meriterande
  Vana av släp
  Vana av tempererade transporter

  Tillsättning
  Löpande

  Jobzone
 • Serviceinriktad möbelmontör till Norra Stockholm sökes


  Vi söker nu en möbelmontör med minst 1 års erfarenhet av yrket för placering hos vår kund norr om Stockholm.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Som person är du social, serviceminded och gillar att leverera service av hög klass. Du är händig och vet hur man hanterar en skruvmejsel. Då bör också vara i bra fysisk form, då det är en del tunga lyft.

  Arbetstider
  Måndag – Fredag 08.00 -17.00

  Dina arbetsuppgifter
  Huvudsakliga arbetsuppgifterna består utav att montera möbler. Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter såsom lastning/lossning av möbler på bil, utkörning, inbärning och bortforsling av emballage och gamla möblemang samt i vissa fall även enklare lagerarbete.

  Krav
  • Minst 1 års tidigare erfarenhet av möbelmontering
  • Stor social förmåga
  • B-körkort

  Meriterande
  • Tillgång till bil
  • Truck kort
  • Om du bor norr om Stockholm

  Tillsättning
  Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
  Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du till att börja med är anställd hos Jobzone för att sedan gå över som anställd hos kund.

  Jobzone
 • Norrvatten söker VA-projektledare


  Norrvatten utökar avdelningen för Projekt och Entreprenad med en driven projektledare. I rollen kommer du att ansvara för projektledning samt utredningar av om- och nybyggnationer avseende ledningsnät och anläggningar. Rollen omfattar även hantering av miljö-, fastighets- och vattenrättsliga ärenden.

  Välkommen till ett spännande och utvecklande uppdrag i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. Norrvattens medlemskommuner växer kraftigt och vi befinner oss därför i ett utvecklingsskede och står inför stora nyinvesteringar och utbyggnad av vår framtida kapacitet och rening. Det innebär många nya och komplexa projekt. Norrvatten ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer.

  Vår Kund
  Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. Närmare 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten levererar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling. Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med cirka 60 anställda. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund. Läs mer om oss på www.norrvatten.se

  Vem söker vi till denna tjänst
  För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att arbeta i en mindre organisation där du får möjlighet till att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Du är en driven och öppen person som har ett intresse för projektledning och tycker om att motivera och leda andra. I den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt lyhörd då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.
  Du har en relevant utbildning inom området alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar utbildningsnivån. Vidare har du erfarenhet av MS-Office, GIS- och entreprenadjuridik.

  Dina arbetsuppgifter
  Du kommer att leda, planera och se till att projekten går framåt inom givna ramar. I din roll kommer du ha löpande kontakt med kommuner, konsulter och entreprenörer. I arbetet kommer du också att ha ett tekniskt ansvar och se till att budgeten hålls och att tidsplanen följs. I ditt arbete ingår det att följa upp, dokumentera och rapportera genomförandet och förändringar. Du rapporterar löpande till avdelningschefen. Du kommer att tillhöra en engagerad arbetsplats med sociala och drivna medarbetare som gillar att utvecklas och att ha roligt tillsammans.

  Krav
  B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav för den här tjänsten. I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

  Tillsättning
  Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Norrvatten. Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och notera att ansökningar via mail inte tas emot.

  Vi går igenom ansökningarna löpande. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

  Jobzone
 • Svetsare till fältsjukhus i Älvsjö

  Om tjänsten
  Pga Corona viruset så byggs nu ett fältsjukhus i Älvsjö.
  Vi söker därför dig som kan TIG svetsning och vill hjälpa till att snabbt få upp sjukhuset så fler kan få hjälp.
  Arbetet är måndag-fredag och vi hjälper till med att hitta boende i närheten av Älvsjö.

  Arbetstider
  Ca 7:00-16:00 vardagar, det kan dock bli en del övertid.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Du är flexibel, händig och arbetsvillig.

  Dina arbetsuppgifter
  Svetsa och bygga upp delar av fältsjukhuset.

  Krav
  Du är utbildad eller har arbetat med TIG svetsning, ingen licens behövs.

  Meriterande
  Lödning
  Ritningsläsning

  Tillsättning
  Omgående och tills arbetet är klart.

  Om Jobzone Sverige
  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

  Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

  Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

  Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge – vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?

  Jobzone
 • Vi söker montörer/golvarbetare med svetskompetens till Fältsjukhuset i Stockholm!


  Hjälp till i krisen. Vår kund söker just nu flera grovarbetande svetsare med kunskaper och erfarenhet av TIG och Lödning för att stärka upp vår beredskap i Coronatider med baracker för sjukvård i Älvsjömässans lokaler.

  Om tjänsten
  Vi hjälper till att leta bostad och ser till att du kommer på plats om du bor utanför Stockholm.Vår kund är experter inom gasinstallationer och har i uppdrag att bygga baracker med Medicingas-system inne i Älvsjömassans lokaler där beredskapen stärks med många nya vårdplatser.

  Projektet är omfattande och vi söker nu duktiga, erfarna arbetare inom bygg eller industri som även har TIG-kompetens samt lödningar.

  Du kommer att jobba i ett kompetens team med stark arbetsledning från vår kund. Arbetsuppgifterna komemr att vara montage av systemen, TIG-svetsnig och lödning (bla spolgaslödning).

  Vem söker vi till denna tjänst
  Vi söker dig som har byggvana/Industrivana och som även besitter kompetens inom svetsning, främst TIG kommer att användas. Du som söker gillar att jobba och är engagerad i din egen arbetsinsats samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

  Du är ansvarsfull och har god förståelse inom byggverksamhetens arbetsmiljö och säkerhetstänk.

  Arbetstider
  Detta är ett projekt med start omgående, vi kommer att tillsätta löpande tills vi är fullbemannade.
  Måndag – fredag 07-16
  Kollektivt anslutna
  Projektet är tidsbegränsat.
  Passar dig som kan vara flexibel med omfattningen då det i dagsläget tyvärr är svårt att beräkna på längden på detta projekt.

  Dina arbetsuppgifter
  Byggarbetsuppgifter
  Montage av gassystem (vara behjälplig)
  TIG-svetsning
  Byggarbete
  Lödning under arbetsledning
  Hjälpa till där det behövs

  Krav
  Dokumenterad TIG-erfarenhet (meriterande om du jobbat med rör, rörsystem eller gassystem)
  Erfarenhet av lödning
  Byggerfarenhet
  Svenska i tal och skrift

  Meriterande
  Erfarenhet av gasinstallation /gassvetsare
  Lödning (Spolgaslödning, skyddsglaslödning)
  Utbildad Svetsare

  Tillsättning
  Omgående, intervjuer sker löpande. Vi söker enbart dig som kan starta inom närmsta veckorna.

  Jobzone
 • Vi söker montörer/golvarbetare med svetskompetens till Fältsjukhuset i Stockholm!


  Hjälp till i krisen. Vår kund söker just nu flera grovarbetande svetsare med kunskaper och erfarenhet av TIG och Lödning för att stärka upp vår beredskap i Coronatider med baracker för sjukvård i Älvsjömässans lokaler.

  Om tjänsten
  Vi hjälper till att leta bostad och ser till att du kommer på plats om du bor utanför Stockholm.Vår kund är experter inom gasinstallationer och har i uppdrag att bygga baracker med Medicingas-system inne i Älvsjömassans lokaler där beredskapen stärks med många nya vårdplatser.

  Projektet är omfattande och vi söker nu duktiga, erfarna arbetare inom bygg eller industri som även har TIG-kompetens samt lödningar.

  Du kommer att jobba i ett kompetens team med stark arbetsledning från vår kund. Arbetsuppgifterna komemr att vara montage av systemen, TIG-svetsnig och lödning (bla spolgaslödning).

  Vem söker vi till denna tjänst
  Vi söker dig som har byggvana/Industrivana och som även besitter kompetens inom svetsning, främst TIG kommer att användas. Du som söker gillar att jobba och är engagerad i din egen arbetsinsats samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

  Du är ansvarsfull och har god förståelse inom byggverksamhetens arbetsmiljö och säkerhetstänk.

  Arbetstider
  Detta är ett projekt med start omgående, vi kommer att tillsätta löpande tills vi är fullbemannade.
  Måndag – fredag 07-16
  Kollektivt anslutna
  Projektet är tidsbegränsat.
  Passar dig som kan vara flexibel med omfattningen då det i dagsläget tyvärr är svårt att beräkna på längden på detta projekt.

  Dina arbetsuppgifter
  Byggarbetsuppgifter
  Montage av gassystem (vara behjälplig)
  TIG-svetsning
  Byggarbete
  Lödning under arbetsledning
  Hjälpa till där det behövs

  Krav
  Dokumenterad TIG-erfarenhet (meriterande om du jobbat med rör, rörsystem eller gassystem)
  Erfarenhet av lödning
  Byggerfarenhet
  Svenska i tal och skrift

  Meriterande
  Erfarenhet av gasinstallation /gassvetsare
  Lödning (Spolgaslödning, skyddsglaslödning)
  Utbildad Svetsare

  Tillsättning
  Omgående, intervjuer sker löpande. Vi söker enbart dig som kan starta inom närmsta veckorna.

  Jobzone
 • Vi söker ett flertal medarbetare med svetskompetens till projekt i Älvsjö!


  Hjälp till i krisen. Vår kund söker just nu flera grovarbetande svetsare med kunskaper och erfarenhet av TIG och Lödning för att stärka upp vår beredskap i Coronatider med baracker för sjukvård i Älvsjömässans lokaler.

  Om tjänsten
  Vår kund är experter inom gasinstallationer och har i uppdrag att bygga baracker med medicingas-system inne i Älvsjömassans lokaler där beredskapen stärks med många nya vårdplatser.

  Projektet är omfattande och vi söker nu duktiga, erfarna arbetare inom bygg eller industri som även har TIG-kompetens samt lödningar.

  Du kommer att jobba i ett kompetens team med stark arbetsledning från vår kund. Arbetsuppgifterna komemr att vara montage av systemen, TIG-svetsnig och lödning (bla spolgaslödning).

  Vem söker vi till denna tjänst
  Vi söker dig som har byggvana/Industrivana och som även besitter kompetens inom svetsning, främst TIG kommer att användas. Du som söker gillar att jobba och är engagerad i din egen arbetsinsats samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

  Du är ansvarsfull och har god förståelse inom byggverksamhetens arbetsmiljö och säkerhetstänk.

  Arbetstider
  Detta är ett projekt med start omgående, vi kommer att tillsätta löpande tills vi är fullbemannade.
  Måndag – fredag 07-16
  Kollektivt anslutna
  Projektet är tidsbegränsat.
  Passar dig som kan vara flexibel med omfattningen då det i dagsläget tyvärr är svårt att beräkna på längden på detta projekt.

  Dina arbetsuppgifter
  Montage av rörsystem
  TIG-svetsning
  Byggarbete
  Lödning under arbetsledning
  Hjälpa till där det behövs

  Krav
  Dokumenterad TIG-erfarenhet (meriterande om du jobbat med rör, rörsystem eller gassystem)
  Erfarenhet av lödning
  Byggerfarenhet
  Svenska i tal och skrift

  Meriterande
  Erfarenhet av gasinstallation
  Lödning (Spolgaslödning, skyddsglaslödning)
  Utbildad Svetsare

  Tillsättning
  Omgående, intervjuer sker löpande. Vi söker enbart dig som kan starta inom närmsta veckorna.

  Jobzone
 • Trafikledningschef med strategisk förmåga till växande bolag!

  Vår Kund
  Vår kund har en gedigen historik i branschen, en bas i Stockholm, flera kontor i Mälardalen och transporter i hela landet. Med denna grund erbjuder de logistiklösningar, bland annat inom kyltransport, budtransport och omlastning mot dagligvaruhandeln. Med en geografiskt bra terminalplacering för lastning, lossning och förvaring blir de en naturlig samarbetspartner för deras kunder.

  Ambitionerna finns i företaget för att utveckla, optimera och förstärka verksamheten och vi söker nu dig som är redo att ta nästa steg i karriären och som vill bidra till att även vår kund tar nästa steg i sin utvecklingsresa.


  Till etablerat bolag på en snabbrörlig marknad söker vi nu en utvecklingsorienterad ledare som med affärsförståelse, struktur och nyfikenhet ska möjliggöra fler nöjda kunder. Är det du? Sök tjänsten nu direkt.

  Om tjänsten
  I rollen som Trafikledningschef kommer du arbeta brett för att säkerställa att den dagliga driften sköts så nära inpå perfekt som möjligt. Dina dagliga arbetsuppgifter är bland annat, planering av bilar, personal, chaufförer och åkerier. Du arbetar med dina medarbetare för att säkerställa att turerna är optimerade, att kunderna har uppdaterad information från er, medverkar men också vid behov driver egna kundmöten samt säkerställer lönsamhet på bilarna inom ditt område.

  Ditt ansvar spänner brett men har sin tyngdpunkt i det övergripande ansvaret. Du har personalansvar för såväl trafikledare som chaufförer och ska säkerställa deras prestation och välmående. I rollen ingår också den mer långsiktiga planeringen samt uppföljning och måluppfyllnad av budget och nyckeltal.

  Vem söker vi till denna tjänst
  För att trivas i rollen behöver en av dina drivkrafter vara utveckling, både gällande din egen men också företagets. Du är strukturerad till ditt sätt och kan snabbt få ett helhetsperspektiv, i detta fall gällande såväl turoptimering som ekonomisk planering. Som ledare är du är trygg vilket ger effekten i att du är lyhörd och anpassningsbar samtidigt som du kan driva din linje när det krävs. Din utvecklingsbenägna sida syns även i ledarskapet där du strävar efter att bygga en effektiv grupp med stor gemenskap. Du uppskattar när variationen är stor och när din egen insats står i direkt relation till din egen utveckling i rollen.

  Arbetstider
  Kontorstider
  Du bör vara flexibel och kunna lösa situationer som kan uppstå även på obekväma arbetstider.

  Dina arbetsuppgifter
  Planering, uppföljning och optimering utav bilar och personal även åkerier (Stockholm och Mälardalen)
  Medverka i budgetarbete och övriga ekonomiska frågor.
  Utveckla området för att få en så optimal planering som möjligt både ur ett ekonomiskt perspektiv samt ur kunds perspektiv.
  Medverka i kundmöten samt vid behov ha egna kundmöten.
  Attest utav tidkort.
  Ge information om kör och vilotider.
  Uppföljning av chaufförsprestationer.
  Ansvar över Chaufförernas Schema, prestationer, attestering av tider tillsammans med Trafikledarna.

  Krav
  • Erfarenhet från liknande roll och ansvar
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande alternativt motsvarande kunskap via arbetslivserfarenhet
  • God data och systemvana
  • Meriterande om du har C-kort

  Meriterande
  CE-kort

  Tillsättning
  Omgående, intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag!

  Jobzone
 • C-chaufför till distribution

  Vår Kund
  Är ett modernt och familjärt åkeri i Norrköping.

  Om tjänsten
  Du kör inom Östergötland under dagtid.
  Levererar både till företag och privatpersoner.

  Arbetstider
  ca 06:30 – 16:00

  Vem söker vi till denna tjänst
  Du som klarar ett normalt till högt tempo.
  Du kan med lätthet kommunicera med kunderna på Svenska.
  Är punktlig och noggrann.

  Dina arbetsuppgifter
  Leverera beställda varor till företag och privatpersoner inom Östergötland.

  Krav
  C-kort
  YKB

  Meriterande
  ADR
  Truckkort

  Tillsättning
  Löpande

  Om Jobzone Sverige
  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

  Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

  Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

  Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge – vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?

  Jobzone
 • Projektplanering och Kontrollspecialist till välkänd kund i Västerås


  Vi erbjuder nu ett spännande uppdrag hos vår välkända kund i Västerås!

  Om tjänsten
  Tjänsten innefattar:

  • Driva bygg och anläggningsprojekt i form av ombyggnation/uppgradering av elanläggning och provrum.
  • Leverera ett projekt som uppfyller kravbild, normer och standarder.
  • Leda projektet och sin projektgrupp samt planera och följa upp dess aktiviteter.
  • Kommunikation och koordinering av entreprenörer.
  • Säkerställa tidplan, kostnader och kvalité av definierat projekt.
  • Riskhantering och planering av ”mitigerande” åtgärder.
  • Säkerställa kommunikation med organisationen och andra projektfunktioner.
  • Kalla till styrgrupp och gate-möten.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och behärska både svenska och engelska obehindrat.
  Rollen kräver en god kommunikativ förmåga som inger förtroende i såväl samtal samt i skrift, där god samarbetsförmåga är en viktig del i det dagliga arbetet.

  För att snabba på processen vill vi att du motiverar varför du skulle passa för tjänsten redan i din ansökan till oss. Motivera kortfattat varför du är rätt person för det här uppdraget och din tidigare erfarenhet.

  Tillsättning
  Startdatum: 2020-05-01
  Längd: 2020-12-31
  Plats: Västerås
  Arbetstid: 100%

  Låter det som ett uppdrag som kan passa dig? Sök nu, direkt!
  Vi kommer att gå igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  Om Jobzone Sverige
  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge.
  Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!
  Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.
  Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!
  Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter.
  Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge – vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?

  Jobzone