Lediga jobb

 • CE-Chaufför Västerås

  Om jobbet
  Nästan alla våra chaufförer är tillsvidareanställda på heltid. De kör mestadels lastbil med släp och har sina återkommande körningar, men ibland startar de även upp nya körningar eller täcker upp för kollegor.
  Vissa är inriktade på t.e.x återvinning medan andra kör mestadels pallgods-leveranser, livsmedel och andra kör betong osv.

  Oavsett din bakgrund och dina önskemål så hittar vi snabbt vilka körningar som du både trivs bäst med och även gör bäst ifrån dig på.

  Ditt team
  Du kommer att jobba med trevliga och erfarna kollegor som har många års erfarenhet i branschen.
  Dessutom har din chef hos oss över 20 års branscherfarenhet inom transport.

  Vi ser till att våra chaufförer som är ute och jobbar får det de behöver i form av rätt arbetskläder, information, tillräcklig vila, relevanta utbildningar mm.

  Arbetstider
  Varierar beroende på körning, men kan oftast anpassas efter behov och livssituation.

  Krav
  – CE-körkort
  – YKB

  Meriterande
  Du har yrkesvana av att backa med påkopplat släp och kan utföra enklare reparationer på fordonet

  – Truckkort
  – Digitalt förarkort
  – ADR
  – Vana av handdatorer

  Tillsättning
  Omgående/ löpande.
  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

  Om Jobzone Västerås
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer från transportbranschen vilket skapar en god dynamik mellan chaufförerna och ledningen. 

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

  Ansök här

 • Entreprenadarbetare till varuhus, Uppsala

  Beskrivning av uppdraget

  Till vår kunds varuhus i Uppsala söker vi en entreprenadarbetare i toppklass. Varuhuset är internationellt välrenommerat och du som arbetar ska uppfylla företagets krav på service- och kundfokus.  

  Arbetsuppgifter

  Arbetet sker både inne i varuhuset och utomhus på området kring varuhuset. Dina primära arbetsuppgifter är:

  • Kundvagnsrangering från parkering till varuhuset med hjälp av fordon
  • Viss markskötsel utomhus
  • Kontinuerlig påfyllning av köphjälpmedel inomhus
   
  Vem passar till den här tjänsten?

  Våra medarbetare ska ge varuhuset och dess besökare högsta möjliga service och är därigenom en viktig del av den totala köpupplevelsen.  Därför är serviceinriktat tänk och ett “kunden-har-alltid-rätt” agerande ett måste för tjänsten. 

  Du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av 5 – 10 personer och det är av högsta vikt att du kan samspela och kommunicera med resten av gruppen. 

  Du är handlingskraftig, ser vad som behöver göras och tar tag i det.

  God fysik krävs då du kommer stå på benen mer eller mindre hela arbetspasset och du bör tycka om den fysiska utmaningen arbetet kräver året om.  

  Du bör ha basala kunskaper i fordonshantering och se vad som behöver göras, exempelvis fylla luft i däck, kontrollera olja mm i syfte att kontinuerligt vårda fordonen. Självklart framför du våra fordon på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

  Du är stresstålig då det tidvis är en hög arbetsbelastning.

  Krav för tjänsten

  Slutförd gymnasieutbildning

  B-körkort

  Flytande svenska i tal och skrift

  Meriterande

  Erfarenhet av serviceyrke

  Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekrytering. 

  Arbetstider

  Arbetet är vid behov vid arbetstoppar eller tex. när ordinarie personal är sjuka eller lediga. Arbetstider;varierande: dag-,kväll- samt helgpass.

  Tveka inte att söka tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående.

  Ansök här

 • Studentarbete – Lager och Logistik

  Studentarbete/Deltidsarbete inom Lager och Logistik

  Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Nu finns möjligheten att samla på dig en mängd med olika erfarenhet genom att arbeta som konsult på deltid ute hos våra kunder i Mälardalen!

  Om tjänsten

  Nu söker vi kandidater som vill arbeta deltid främst inom produktion och lager. Vi söker dig som har en annan sysselsättning på minst 50% i form av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.

  Som deltidsanställd hos oss får du möjligheten att arbete på flera av våra kundföretag där extrapersonal behövs. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och flexibel som person. Du vill utvecklas inom lager/produktion och har en hög arbetsmoral.

  Arbetsuppgifter

  Arbetsuppgifterna på uppdragen är varierande och kan komma att bestå av:

  • Truckkörning
  • Packning
  • In-/ och utleverans
  • Orderplock
  • Godsmottagning

  Det kan förekomma eventuella tunga arbetsuppgifter och vi vill att du som person ska vara flexibel i dina tider då det kan förekomma arbetspass på helger och kvällar.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och flexibel som person. Du vill utvecklas inom lager/produktion och har en hög arbetsmoral. Till dessa uppdrag söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning – t ex studier eller annat arbete med en omfattning på minst 51%.

   

   

   

   

  Ansök här

 • Däckskiftare till Södertälje

  Till en av våra kunder som tillhör en av Sveriges största däckfirmor söker vi nu en däckskiftare till deras verkstad i Södertälje.

  Om tjänsten
  Dina arbetsuppgifter består av att skifta däck på personbilar och förväntad målbild är att det ska ta dig ca 15 min att byta alla däck på en bil. Eventuellt andra uppgifter i samband med ett däckbyte som ex tvätt av däck mm kan tillkomma.

  Vem söker vi till denna tjänst
  • Du har tidigare erfarenhet av säsongsarbete med däckbyten på däckverkstad eller liknande.
  • Då arbetet kan upplevas som fysiskt krävande bör du ha god fysik för att hantera fysiskt arbete och du är inte rädd för att
  ta i.
  • Du är ansvarstagande och har en god arbetsmoral.
  • Du är ett trevligt bemötande.

  Arbetstider
  Arbetstiderna är 08.00 – 17.00 alternativt 07.00 – 16.00. Övertid kan förekomma.

  Krav
  • B-körkort.
  • Minst 1 säsongs tidigare erfarenhet av däckskifte inom de närmaste åren.

  Tillsättning
  Beräknas starta 19/10 och pågå till 6/11

  Ansök här

 • Betongarbetare till Prefabfabrik i Uddevalla

  Vår kund i Uddevalla tillverkar olika betongelement efter beställningar. Vi söker dig som vill arbeta med
  kroppen och inte är rädd att ta i

  Om tjänsten
  Tjänsten berör betongarbetare med kunskaper inom Prefab.
  Dina arbetsuppgifter är att forma, armera och gjuta sandwichväggar, skalväggar och andra betongelement.
  När väggarna är klara plockar du bort formar, slipar och städar.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Du som söker har minst 3 års erfarenhet av Prefab, industriarbete. Du är en person som är självgående och tar egna initiativ i ditt dagliga arbete.

  Arbetstider
  Måndag-Fredag

  Krav
  Erfarenhet av Prefab
  Körkort är meriterande

  Ansök här

 • Projektadministratör till Västerås

  Vill du koordinera och hjälp projektet? Har du erfarenhet av orderregistrering och fakturering i SAP? Kul! Då kan det vara dig vi söker!v 

   

  Om tjänsten

  Som projektadministratör ansvarar du för att organisera och följa upp arbetet kring projekten. Du hjälper projektledaren med de administrativa delarna, koordinerar projektmedlemmar och ser till att uppgifter utförs. Dina arbetsuppgifter kan bestå av att assistera vid framtagande av projektplan, administrera informationsflöde, ordna med resor och möten, sammanställa information och dokumentation från övriga i projektet.

  Arbetsuppgifter

  Som projektadministratör kommer du att koordinerar och hjälpa projektledaren med den administrativa delen i ett projekt, vilket innebär att koordinera projektmedlemmarna och se till att alla uppgifter utförs. Det kommer t ex att innefatta orderregistrering, orderbekräftelse och fakturering. 

  Uppdraget kommer att delas 50/50 mellan garanti- och ekonomiteamet.

   

  Vem söker vi till denna tjänst?

  I rollen som projektkoordinator är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du tycker om att arbeta i en central roll där du koordinerar projekt. Då du har många kontaktvägar är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta med andra. För att lyckas i rollen är det en framgångsfaktor att du är produktiv, lyhörd och har förmågan att samarbeta i grupp och klarar av att tidvis hantera stressiga situationer.

  Krav

  • God kunskap av SAP
  • Tidigare erfarenhet av orderhantering och fakturering
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

  Är du även en skicklig användare av Excel och O365 är det meriterande. 

  Villkor och förmåner

  Detta är ett konsultuppdrag med start omgående där du blir anställd av oss på Jobzone och arbetar hos vår kund.

  Startdatum: omgående
  Längd: 3 månader
  Plats: Västerås
  Arbetstid: 100%

  I den här rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför vill vi att du motiverar dig väl redan i ansökan till oss. Varför passar just du för uppdraget?

   

   

   

  Ansök här

 • Montör till företag inom brandlarm i Stockholm

  Montör till brandskyddsföretag i Stockholm.

  Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet för att varje dag bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som Servicetekniker hos vår kund nedan!

  Om tjänsten

  I rollen som Montör kommer du att arbeta ute hos kund tillsammans med projektledare/ledande montör och externa byggare. Du kommer bland annat att dra kabel och montera deckare – för att tillsammans med projektledare/ledande montör hitta den bästa lösningen för kunden.

  Om kunden

  Vårt kundföretag växter snabbt och söker därför nya kolleger med driv, självständighet och lösningsfokusering. Med närvarande ledarskap är alla medarbetare delaktiga och uppfyller kunderna förväntningar och krav med förtroende och god kommunikation.

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig avslutad gymnasieutbildning inom El – och Energi och därmed el-certifikat. Du trivs att arbeta som en del i ett team, samtidigt som du har förmågan att ta eget ansvar och på sikt anta nya utmaningar. Du har ett tekniskt intresse, och ett praktiskt handlag. Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och lösningsfokuserad.

  Kundens huvudkontor ligger i Kista, men som Montör har du möjligheten att utgå ifrån ditt hem. Det spelar därför mindre roll vart i Stockholm du bor, du tar dig till kunden direkt.

  Krav

  • El-certifikat
  • El-& Energiprogram på gymnasium
  • Tekniskt intresserad
  • Lätt att förstå instruktioner
  • Svenska och engelska flytande
  • B-körkort är det meriterande

  Villkor och förmåner

  Vi erbjuder dig:

  • En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag
  • Bra arbetsmiljö och arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus
  • Trevliga kollegor som arbetar professionellt med att lösa projektfrågor och serviceuppdrag

  Du kommer under en inledande period vara anställd hos oss på Jobzone för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Innan anställningen kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas.

   

   

   

  Ansök här

 • Projektledare Belysning – Stockholm

  Vår Kund
  Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Kunden har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige.

  De söker nu projektledare till Region Mitt med placering i Stockholm.

  Inom Region Mitt samlas lokala affärer inom stam-, regionnät & lokalnät, belysning, fiber, värme och industri. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I Region Mitt samlas också ”mindre” lokala entreprenader.

  Om tjänsten
  Som projektledare kommer du att driva större drift- och underhållsavtal inom belysning i Stockholm med omnejd.
  Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt, såväl avtal som entreprenader på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår kalkylering av framtida uppdrag, planering och ansvar för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. Du ingår i avdelningens lokala ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen för Service Stockholm.

  Vem söker vi till denna tjänst
  Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraft/belysningsområdet. För att lyckas i rollen behöver du ha en god ekonomisk förståelse samt ha ett öppet sinne för nya affärsmöjligheter. Vi ser att du har god erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med.
  Du trivs med att leda och organisera personal, har en problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och kan skapa en god relation till kund och kollegor.

  Krav
  B-körkort är ett krav.

  Meriterande
  Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.

  Tillsättning
  Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid tas
  Placering: Stockholm
  Lön: Enligt kollektivavtal

  Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

  Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta, Richard Zamani på richard.zamani@jobzone.se eller 0736-609 167

  Ansök här

 • Montör/mekaniker till växande företag i norrort

  Vår Kund
  Är ett snabbt växande företag som tillverkar tiltrotatorer och snabbfästen till kunder över hela världen. De sitter i nya toppmoderna lokaler i Rosersberg ca 20 min norr om Stockholm.

  Arbetstider
  Måndag – Fredag 07:00 – 16:00

  Dina arbetsuppgifter
  Vill du vara med på en spännande resa med ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter så har vi tjänsten för dig.

  Du kommer att ingå i ett sammansvetsat montageteam som jobbar med att montera och mecka ihop tiltrotatorer och snabbfästen till grävmaskiner. Du kommer att ha ansvar för att monteringen görs på ett kvalitetsmässigt bra sätt och enligt föreskrivna anvisningar. Rollen som montör innefattar att montera, installera och säkerställa att produkten är redo att levereras till slutkund.

  För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

  Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början kommer att vara anställd hos oss på Jobzone och bli uthyrd som konsult till kunden för att sedan erbjudas en anställning hos kunden.

  Krav
  • Svenska i tal och skrift.

  Meriterande
  • Ett stort intresse för att skruva och mecka maskiner, bilar eller liknande.
  • Viljan att lära sig.
  • Ett plus om du har tidigare erfarenhet som bil eller lastbilsmekaniker.
  • Tidigare erfarenhet som mekanik- och hydraulikmontör är meriterande

  Ansök här

 • Däckskiftare sökes

  Vår Kund
  Vi söker däckskiftare med tidigare erfarenhet
  till etablerad däckverkstad i Mjölby.

  Arbetstider
  Normalt 07:00 – 16:00, vid hög belastning kan vissa avvikelser förekomma

  Vem söker vi till denna tjänst
  Har du god fysik och vana av att skifta hjul eller liknande uppgift, då har vi ett jobb för dig.

  Dina arbetsuppgifter
  Arbetsuppgifterna består av att skifta hjul på personbilar, tvätta hjul eller vara på lagret och plocka fram hjulen åt däckmontörerna.

  Krav
  Tidigare erfarenhet av arbete under säsong i en däckverkstad, vana av att skruva eller gymnasieutbildning inom fordon eller lastbil.
  Fysik som klarar arbetet då det kan upplevas som fysiskt krävande.

  Meriterande
  Erfarenhet av balansering och montering av däck.
  Truckkort

  Tillsättning
  Från oktober och framåt.

  Ansök här