fbpx

Lediga jobb

 • Anläggare med bred kunskap sökes omgående

  Vi förstärker nu vår verksamhet och behöver flera engagerade anläggare till diverse uppdrag i Stockholm

  Vi söker dig som kan bidra med olika kompetenser inom området mark och anläggning. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan grundläggning, schaktarbete, rörläggning och anläggning av park- och grönområden. Vi ser gärna att du är utbildad anläggare med yrkesbevis. Brist på yrkesbevis kan dock vägas upp av gedigen erfarenhet.

  Som person är du noggrann och ordningsam i ditt arbete. Alla uppdrag som våra kunder åtar sig är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

  Krav

  – Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet

  – B-körkort samt egen bil

  – Goda kunskaper i svenska

   

  Meriterande erfarenheter

  – Ritningsläsning

  – Kunskap inom V/A

  – Utsättning

  – Stensättning 

   

 • Maskinoperatör sökes till produktionen i Vallentuna

  Maskinist till produktion i Vallentuna 

  Till en av våra kunder söker vi nu en maskinoperatör. Du kommer att jobba hos ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt. Lagkänsla är på hög nivå.  De har goda personalförmåner och det finns goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

   

  Dina arbetsuppgifter är varierande men med återkommande moment. Som Maskinoperatör arbetar vid en produktionslinje, där dina uppgifter och ansvar bland annat är följande:

  • Överse produktionen vid din angivna produktionslinje
  • Ansvara för omställningar av maskiner
  • Se till att upprätthålla kvalitén på produkten
  • Packa produkten i lådor

  Tjänsten ligger under dagskift vilket innebär att du arbetar mellan 06:42-16:15 måndag-Torsdag. 06,42-14,15 Fredag. Tjänsten kommer gå över till Kvällstid efter överenskommet datum 

   

  I arbetet kommer du dokumenterar och läsa mycket på svenska men även engelska. Att tala och skriva svenska obehindrat är därmed ett krav och kunskaper i engelska är meriterande. En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. En stor fördel om du är tekniskt intresserad.

   

  Vi söker dig som:

  • är nyfiken, lättlärd och har viljan att lära sig
  • är noggrann och har en god känsla för kvalité
  • kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvalitén
  • kan svenska obehindrat i tal och skrift

  Du…

  • har en positiv attityd och framåtanda
  • gillar att samarbeta med andra
  • har ett intresse av hur maskiner fungerar och är bra på att meka

    

  Vår kund producerar högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. De utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt sina kunders varumärken.

  De sitter i Vallentuna där dom både har produktion och sitt lager. Kunden ligger cirka 5 minuters promenad från Vallentuna Centrum.

   

  Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början kommer att vara anställd hos oss på Jobzone och bli uthyrd som konsult till kunden för att efter 6 månader erbjudas en anställning hos kunden.

   

  Vi arbetare med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten tillsätts omgående. 

   

 • Arbetande transportledare sökes till åkeri i Enköping!

  Är du mångsidig och vill arbeta med många olika faktorer? Trivs du med ett fartfyllt arbetssätt och vill utvecklas inom transportbranschen? Sök tjänsten idag som arbetande transportledare!

   

  Arbetsuppgifter

  Som arbetande transportledare eller förman arbetar du med ledarskap, arbetsfördelning och rutinmässigt med personalomsättning men även med service ut mot kunder. Här kommer du behöva medverka på chaufförsmöten för att på ett informativt sätt vara uppdaterad och uppdatera de övriga anställda inom bolaget. Som förman kan du komma att bli ersättare för chaufförer och kunna bemanna vid korttidsfrånvaro. Du kommer även rapportera till produktionsansvarig kring avvikelser eller transporthandlingar och kan även själv komma att bli inhoppare som produktionsansvarig i vissa lägen.

   

  Vem är du?

  Vi söker dig som är ansvarstagande och flexibel. Du trivs med arbetsuppgifter så som att själv köra lastbil, men även hjälper till på områden där andra chaufförer kan behöva stöttning. Du vill jobba informativt och effektivt samtidigt som du tycker om att jobba med kvalité. Vi söker efter dig som är spindeln i nätet och som gärna tar initiativ och eget ansvar.

   

  Arbetstider 
  40 timmar/veckan. Varierande arbetstider fördelade på olika dagar.

   

  Krav

  • Körkort B
  • CE-behörighet

  Meriterande 

  • Truckkort
  • Vana vid tempererade transporter
  • Tidigare erfarenhet som chaufför eller transportledare

   

  Tillsättning 
  Tillsättning kommer att ske omgående/löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök tjänsten redan idag!

   

  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

   

  Om Jobzone Västerås 
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med ett genuint intresse för verksamheten vilket skapar en god dynamik mellan medarbetare och ledning. 

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

   

   

   

 • Mekaniker/montör sökes till växande företag i Vallentuna

  Mekaniker/montör sökes till företag inom tillverkning i Vallentuna.

  Vår kund fortsätter att växa och söker ytterligare en mekaniker/montör till sin verkstad.

  Om tjänsten

  Du kommer att ingå i ett sammansvetsat verkstadsteam som jobbar med att montera och meka ihop vakuumsugmaskiner. Ingen dag är den andra lik och hela verkstadsteamet samarbetar för att färdigställa produkten.

  Rollen som mekaniker/montör innefattar att montera, installera, (svetsa) och säkerställa att maskinerna är redo att levereras till slutkund.

  För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

  Vi söker dig:

  Som har ett stort intresse för att skruva och mecka maskiner, bilar eller liknande. Du trivs att arbeta i verkstadsmiljö, är nyfiken, har hög arbetsmoral och viljan att lära dig nya saker.

  För jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden, men självklart är det rätt person på rätt plats som gäller.

  Krav

  • Mycket bra svenska i tal och skrift
  • Körkort (behövs för tjänsten) och tillgång till egen bil, då det ligger lite avsides
  • Du är en person som gillar att mecka och skruva

  Meriterande

  • Ett stort plus om du har tidigare erfarenhet som bil- eller lastbilsmekaniker
  • Truckkort
  • Traverskort

  Meriterande är det också om du bor norr om Stockholm

  Arbetstider

  Måndag – Torsdag 07.00 – 16.00, Fredag 07.00 – 13.30

  Villkor

  Fast lön

  Tjänsten är en hyrrekrytering där du till att börja med är anställd oss Jobzone och uthyrd till kunden som konsult, för at sedan erbjudas en anställning hos kunden. Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Om kunden

  Vår kund grundades 1976 och är en marknadsledande tillverkare inom vakuumsugteknik och levererar sina produkter över hela världen, företrädesvis inom industrin. Kunden är i grunden ett familjeföretag som producerar och monterar vakuumsugsmaskiner i sina lokaler i Vallentuna, norr om Stockholm.

 • Social och driven montör sökes till kund i Västerås

  Är du flexibel och vill arbeta på mångsidigt företag? Intresseras du av industri och mångfald? Ansök tjänsten idag som montör!

  Arbetsuppgifter 
  Du kommer att arbeta inom en produktion som tillverkar och paketerar hygienartiklar. Uppgifterna är bland annat paketering och montering samt viss truckkörning. Här kommer du få plocka och sortera, samt vara behjälplig inom olika områden på avdelningen.

  Vem är du?

  Vi söker efter dig som inte är rädd för att ta i och som är flexibel i ditt arbete. Då man arbetar med scanner och dator är det bra om du till viss del är tekniskt lagd. Produkter som bland annat monteras på denna industri är bland annat städvagnar. Vi söker dig som är ansvarstagande och lättlärd men som även ber om hjälp om det behövs.

  Arbetstider 
  Vardagar mellan 07.00-16.00.

  Krav

  • Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
  • Innehar truckkort

  Meriterande 

  • Tidigare erfarenhet av montage
  • Intresserad av tillverkning och produktion

  Tillsättning 
  Tillsättning kommer att ske omgående.

  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

  Om Jobzone Västerås 
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med ett genuint intresse för verksamheten vilket skapar en god dynamik mellan medarbetare och ledning. 

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

 • Utrustningstekniker till Swecon i Eskilstuna

  Är du Swecons nya utrustningstekniker?

  Är du en person med fordonsteknisk bakgrund som vill jobba med tyngre entreprenadmaskiner? Gillar du att vara noggrann men även värdesätter snabbhet och effektivitet?

  Vi söker nu en Utrustningstekniker åt vår kund Swecon Anläggningsmaskiner i Eskilstuna. Stämmer frågorna väl in på dig så ta chansen att sök!

  Vår kund Swecon Anläggningsmaskiner

  Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

  Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin – allt under ett tak.

  Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,1 miljarder kr (2020).

  Om tjänsten

  Du blir direktanställd som utrustningstekniker på Swecon Anläggningsmaskiner i Eskilstuna.

  Swecon tillämpar en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månader.

  Arbetstider är 7-16 måndag till fredag.

  Arbetsuppgifter

  Maskiner tas emot från Volvo och utrustningsteknikerna gör de sista justeringarna baserat på kundens önskemål innan den skickas till slutkund.

  Arbetsuppgifterna är följande:

  • Montage av t.ex. tilläggsutrustning, redskap och kundanpassningar.
  • Kalibrering och justering av styrsystem
  • Kvalitetssäkra utförda arbeten med hjälp av checklistor
  • Ritningsläsning
  • Felsökningar

  Vem söker vi till denna tjänst?

  Vi söker dig som tidigare jobbat med tyngre maskiner som t.ex. bussar eller lastbilar. Du ska vara strukturerad och noggrann men framförallt kunna jobba under tidspress och hålla dina deadlines som är kopplade till varje projekt. Du ska vara driven och alltid sträva framåt i det du gör.

  Du ska gilla förändringsarbete och att effektivisera processer. Du ska ständigt utmana normen och hitta nya sätt att driva förbättringar.

  Krav

  • Minst gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete med el, teknik och hydraulik
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana

  Meriterande

  • Tidigare jobbat med tyngre fordon som t.ex. entreprenadmaskiner, bussar eller lastbilar
  • Erfarenhet av att svetsa
  • Tidigare jobbat med svarv och fräs
  • Truckort (B1, B3 och B4)
  • Hjullastarkort (C2)
  • Traverskort

  Ansökan

  I denna rekryteringsprocess har Swecon valt att samarbeta med Jobzone.
  Uppdraget är en direktrekrytering till Swecon Anläggningsmaskiner AB i Eskilstuna.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  I rekryteringsprocessen så kommer referenstagning samt personlighetstester genomföras.

  Välkommen med din ansökan!

 • Däckskiftare med bakgrund som mekaniker för långt uppdrag!

  Duktig Däckskiftare med bakgrund som mekaniker!

  Har du jobbat som däckskiftare och mekaniker och vill ha ett omväxlande jobb i ett starkt team!?

  Om jobbet

  Jobbet i grund och botten kommer vara att skifta däck. Till detta så kommer du sköta enklare service och underhåll på bilarna som kommer in. Det kommer exempelvis innehålla: Byte av bromsar, länkarmar, bussningar, servicearbete, kamremsbyte och fyrhjulsinställningar. Till detta så kommer det även finnas utvecklingsmöjligheter och få chansen att utveckla sitt kunnande på plats.

  Då det är en mindre sajt att jobba på så blir det väldigt famlijärt och man jobbar väldigt nära med sina kollegor på plats. Kommunikation och socialt umgänge på platsen kommer vara A och O.

  Ditt team
  Du kommer att jobba med trevliga och erfarna kollegor som har många års erfarenhet i branschen.
  Dessutom har din chef hos oss över 20 års branscherfarenhet inom transport och 4 års vana inom däckbranschen.

  Vi ser till att våra medarebetare som är ute och jobbar får det de behöver i form av rätt arbetskläder, information, tillräcklig vila, relevanta utbildningar mm.

  Arbetstider
  Måndag-Fredag 07:00-16:00 (kan variera)

  Jourtider kommer kopplas på.

  Krav

  – Minst B-Körkort

  – Vana med Däckskifte flera säsonger

  – Vana inom ovanstående mekaniskt arbete

  – Extra viktigt att kunna fyrhjulsinställning

  Meriterande

  – Truckkort

  – Vara öppen för att jobba med olika områden

  Tillsättning
  Vi skriver anställningsavtal omgående/ löpande.
  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

  Om Jobzone Västerås
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer från olika branscher vilket skapar en bra dynamik mellan dig som medarebetare och ledningen.

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

   

   

   

 • Administratör sökes till mångsidigt företag i Kolbäck!

   

  Administratör sökes till mångsidigt företag i Kolbäck!

  Är du mångsidig och har erfarenhet av industri? Vill du utvecklas på en omväxlande arbetsplats och samtidigt jobba kommunikativt i team? Sök tjänsten som administratör idag!

   

  Om jobbet
  Här kommer du få jobba administrativt med både privatkunder och företagskunder i ett flexibelt arbetssätt där du bland annat kommer få väga olika typer av fordon och last för att sedan registrera och administrera i systemet. Här kommer du vara spindeln i nätet för de fordon som rör sig inom området för att på ett smidigt sätt informera övriga avdelningar och kollegor kring åtgärder och andra generella ärenden. Du kommer få ha hand om orderhantering, fraktsedlar och bokning av externa och interna transporter. 

  Här jobbar man familjärt och kommunikativt samt jobbar man nära sina kollegor på ett hjälpsamt och respektfullt vis. 

   

  Vem är du?

  Vi söker dig som är socialt utåtriktad och som har lätt för att ta kontakt med nya människor. Du gillar att ha många bollar i luften och gör gärna det lilla extra för att uppnå så bra service som möjligt. Du ser dig själv som mångsidig och söker efter ett jobb där du får utmanas och utvecklas på lång sikt. Du tycker om att arbeta administrativt i en kombination med övriga uppgifter. 

   

  Arbetstider
  Måndag-Fredag 07:00-16:00

   

  Krav
  – Administrativ bakgrund
  – B-körkort
  – Tekniskt lagd

  Meriterande

  – Lösningsorienterad

  – Kunskap inom produktion och industri

  – Kunskap om farligt avfall

  Tillsättning
  Vi skriver anställningsavtal omgående/ löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!
  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

   

  Ditt team
  Du kommer att jobba med trevliga och erfarna kollegor som har många års erfarenhet i branschen.
  Dessutom har din chef hos oss över 20 års branscherfarenhet inom transport och 3 års vana inom industrin.

  Vi ser till att våra medarbetare som är ute och jobbar får det de behöver i form av rätt arbetskläder, information, tillräcklig vila, relevanta utbildningar mm. 

  Om Jobzone Västerås
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer från olika branscher vilket skapar en bra dynamik mellan dig som medarbetare och ledningen.

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

 • Vi söker en vass maskinförare till omväxlande uppdrag

  Vass och erfaren maskinist till omväxlande uppdrag i Kolbäck!

  Sitter du med Grävmaskinskort och hjullastarbehörighet? Se hit och sök tjänsten som maskinistförare!

  Om jobbet

  Du kommer jobba på en mindre sajt i Kolbäck som maskinförare. I huvudsak så kommer du jobba med olika former av stålprodukter och hantering av detta gods, det i kombination med maskinkörning. För denna tjänst söker vi dig med tidigare erfarenhet av Grävmaskinsvana, hjullastarerfarenhet och gärna någon form av vana med stålprodukter. Tjänsten kommer vara enormt utvecklande då man kommer få vara en stor del av samtliga arbeten som också innebär kundkontakt, sortering av material, invägning och en del administrativa arbeten. Självfallet kommer man få stöd och hjälp under resans gång av kompetenta kollegor.

  Då det är en mindre sajt att jobba på så blir det väldigt famlijärt och man jobbar väldigt nära med sina kollegor på plats. Kommunikation och socialt umgänge på platsen kommer vara A och O.

  Ditt team
  Du kommer att jobba med trevliga och erfarna kollegor som har många års erfarenhet i branschen.
  Dessutom har din chef hos oss över 20 års branscherfarenhet inom transport och 3 års vana inom industrin.

  Vi ser till att våra medarebetare som är ute och jobbar får det de behöver i form av rätt arbetskläder, information, tillräcklig vila, relevanta utbildningar mm.

  Arbetstider
  Måndag-Fredag 07:00-16:00

  Krav
  – Grävmaskinsbehörighet
  – Hjullastarbehörighet
  – Vana med ovanstående behörigheter

  Meriterande

  – Erfarnehet av stålprodukter

  – Lösningsorienterad och öppen för nya utmaningar

  – Ha möjlighet att hjälpa till på andra sajter när det är bortfall på personal.

  Tillsättning
  Vi skriver anställningsavtal omgående/ löpande.
  Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

  Om Jobzone Västerås
  Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer från olika branscher vilket skapar en bra dynamik mellan dig som medarebetare och ledningen.

  Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

   

   

   

 • Flexibelt Extrajobb, Uppsala

  Till vår kunds varuhus i Uppsala söker vi en entreprenadarbetare i toppklass.

  Varuhuset är internationellt välrenommerat och du som arbetar ska uppfylla företagets krav på service- och kundfokus.  

  Arbetsuppgifter

  Arbetet sker både inne i varuhuset och utomhus på området kring varuhuset. Dina primära arbetsuppgifter är:

  • Kundvagnsrangering från parkering till varuhuset med hjälp av fordon
  • Viss markskötsel utomhus
  • Kontinuerlig påfyllning av köphjälpmedel inomhus
   
  Vem passar till den här tjänsten?

  Våra medarbetare ska ge varuhuset och dess besökare högsta möjliga service och är därigenom en viktig del av den totala köpupplevelsen.  Därför är serviceinriktat tänk och ett “kunden-har-alltid-rätt” agerande ett måste för tjänsten. 

  Du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av 5 – 10 personer och det är av högsta vikt att du kan samspela och kommunicera med resten av gruppen. 

  Du är handlingskraftig, ser vad som behöver göras och tar tag i det.

  God fysik krävs då du kommer stå på benen mer eller mindre hela arbetspasset och du bör tycka om den fysiska utmaningen arbetet kräver året om.  

  Du bör ha basala kunskaper i fordonshantering och se vad som behöver göras, exempelvis fylla luft i däck, kontrollera olja mm i syfte att kontinuerligt vårda fordonen. Självklart framför du våra fordon på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

  Du är stresstålig då det tidvis är en hög arbetsbelastning.

  Krav för tjänsten

  Slutförd gymnasieutbildning

  B-körkort

  Flytande svenska i tal och skrift

  Meriterande

  Erfarenhet av serviceyrke

  Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekrytering. 

  Arbetstider

  Arbetet är vid behov vid arbetstoppar eller tex. när ordinarie personal är sjuka eller lediga. Arbetstider;varierande: dag-,kväll- samt helgpass.

  Tveka inte att söka tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående.