fbpx

Bemanningsföretag i Örebro

Hitta hit

Bemanningsföretag i Örebro

Hyr in personal från ett kontor med högt engagemang!
Vi engagerar oss i arbetsglädje, produktivitet och lönsamhet.
Du och din avdelning kommer att få service i världsklass av ett bemanningsföretag där vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare.

Jobzone’s Örebrokontor öppnade 2019, vi sitter pendlingsvis på vårt trivsamma kontorshotell på MyOffice i Örebro på Stenbackevägen 6. Här huserar Linnea, Emma och Andrea där vi tillsammans strävar vi efter att bidra med en lönsam arbetsmarknad för Örebros utveckling och framtid.

Söker du ett jobb eller en ny trevlig medarbetare? Tveka inte att kontakta oss.

Välkommen till ett erfaret bemanningsföretag i Örebro

Tidigt i uppstarten började vi med att hyra ut lastbilschaufförer i Örebro med omnejd. Men när verksamheten växte började vi hyra ut lagermedarbetare, montörer och servicepersonal. Idag arbetar vi mycket ut mot både transport och industri som vi bland annat ser som våra två starkaste kort och där vi gemensamt är kompetenta och kompletterar varandra inom olika områden.

I dagsläget hyr vi ut personal med utgångspunkt i Örebro, men där många av våra medarbetare som exempelvis lastbilschaufförer får lämna Närkes gränser och köra längre sträckor ut mot exempelvis Stockholm, Borlänge eller Karlstad.

I grunden finns våra kärnvärden och att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det är vår branschorganisation Kompetensföretagen som utfärdar auktorisationen, vilken säkerställer att deras medlemmar arbetar seriöst och uppfyller deras höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Bemanning och personaluthyrning i Örebro

I Örebro har tyngdpunkten redan från start legat på uthyrning inom transport där vi i dagsläget har kunder så som DAGAB, Carrier och Trädgårdshallen. Vi arbetar oss in på andra branscher så som lager & logistik då det också är några av våra främsta kompetenser inom Jobzone. På det här området är vi en av de mest engagerade aktörerna i Örebro och kan med kort varsel tillsätta era behov av erfarna chaufförer med B-, C, CE-kompetens, kranförarbevis, ADR och truckförarbevis.

Vi erbjuder bemanning i Västerås inom följande yrkesområden

Varför skall du välja bemanningskonsulter i Örebro från Jobzone?

Vi får gång på gång höra att vi är en bra och trygg arbetsgivare som skapar förutsättningar för att lyckas och trivas i sitt arbete. Ända sen starten har vi strävat mot att vara den bästa arbetsgivaren i branschen eftersom vi tror att människor som trivs presterar bättre. Något som våra höga kund- och medarbetarbetyg visar.

Allt vi gör i vår verksamhet ska skapa framgång för individer och organisationer, detta gör vi bland annat av att visa hög närvaro ute hos våra kunder och konsulter för att snabbt kunna fånga upp eventuella frågor eller funderingar, men även för att kunna vara behjälplig vid akuta konsultärenden.

Vi finns här för att underlätta er vardag så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi skapar flexibilitet genom att bidra med kunskap och värde när ni inte har möjlighet att rekrytera, samtidigt som vi genererar attraktion gentemot er genom att agera er säljkanal. På så sätt minimerar vi risken och skapar möjligheten på en och samma gång.

Jobb för dig som arbetssökande i Örebro

Hos oss på Jobzone i Örebro kan du förvänta dig att få pröva på många spännande jobb som bemanningskonsult. Som chaufför kan du till exempel köra varudistribution eller styckegods den ena veckan och fjärrkörning nästa.

Ett axplock av de tjänster vi tillsätter är C- och CE-chaufförer till Ytterhälla Transport, Carrier och DAGAB, men där vi ständigt utvecklar vårt affärsområde och hjälper fler och fler kunder i Örebro med deras personalomsättning.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av vår kompetenta personal i Örebro med eventuella frågor kring våra tjänster, bemanning eller hur du som konsult kan bidra till en bättre arbetsmarknad.

Varmt välkommen till Jobzone i Örebro!