fbpx

Bemanningsföretag i Jönköping

Hitta hit

Bemanning i Jönköping

Jobzone har funnits i Jönköping sedan 2012 då vi rekryterade samtlig personal från orderplockare till site manager till Experts nordiska centrallager i Skillingaryd. Den gången handlade det om över 130 personer som skulle bemanna de två skiften sju dagar i veckan. Från starten med lagerpersonal har vi nu utvecklats till ett lokalkontor med en bredare repertoar där vi hyr ut allt från chaufförer, servicemedarbetare och industriarbetare till betongarbetare, armerare och snickare.

Välkommen upp till oss på en fika för att prata rekrytering, bemanning eller karriär.

Kontakta oss

Jobzone – en auktoriserad bemanningsbyrå

Vi får gång på gång höra att vi är en bra och trygg arbetsgivare som skapar förutsättningar för att lyckas och trivas i sitt arbete. Ända sen starten har vi strävat mot att vara den bästa arbetsgivaren i branschen eftersom vi tror att människor som trivs presterar bättre. Något som våra höga kund- och medarbetarbetyg visar.

I grunden finns våra kärnvärden och att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det är vår branschorganisation Kompetensföretagen som utfärdar auktorisationen, vilken säkerställer att deras medlemmar arbetar seriöst och uppfyller deras höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Bemanning och personaluthyrning i Jönköping

På Jobzone arbetar vi enligt konceptet Produktiv bemanning som fokuserar påförhållandet mellan varje instoppad krona och vad man får för den. Enkelt beskrivet går det ut på att vi hittar rätt personal till de tjänster vi tillsätter och ger dem rätt förutsättningar att lyckas. För även den bästa personalen behöver få rätt förutsättningar för att snabbt komma in i och kunna utföra sina arbetsuppgifter. Det kan handla om introduktion och utbildning, men också om intresse och motivation.

En policy som vi haft ända sedan starten är att en ny medarbetare eller en medarbetare som kommer till en för honom eller henne ny arbetsplats alltid skall introduceras av någon från Jobzone som varit hos kunden tidigare. Något vi håller hårt på för att skapa trygghet och att våra medarbetare får en bra introduktion då det inte alltid finns tid till detta hos våra kunder.

Vi försöker också tillsammans med våra kunder hitta relevanta mätetal för att våra medarbetare skall veta vad som förväntas av dem. Detta skall naturligtvis tjäna som morot och inte piska. Därför försöker vi alltid hitta incitament för våra medarbetare att trivas, prestera och kunna utvecklas.

Det sista momentet i konceptet är uppföljning. Med korta effektiva uppföljningsmöten enligt en fast mall håller vi koll på att både kund och medarbetare är nöjda med samarbetet och att vi levererar ett förväntat resultat.

Konsultuthyrning till Jönköping med omnejd

Från Jönköpingskontoret hyr vi ut personal inom bygg och anläggning till hela Jönköpingsregion, det vill säga från Tranås till Värnamo och Gislaved till Vetlanda och allt däremellan.

Varför skall du välja bemanningskonsulter från Jobzone?

Bemanningsföretaget Jobzone startades utifrån en tanke om vad som egentligen skapar framgång och lönsamhet. Svaret på det var individen – arbetsglädjen för medarbetaren som jobbar för företaget.

En tanke som innan 2002 när Jobzone startades kanske inte varit fokus i arbetsgivarnas företagsekonomiska utvecklingsplan. Idag vet vi bättre, och utvecklingen av den tanken har lett fram till att Jobzone idag är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Allt vi gör i vår verksamhet ska skapa framgång för individer och organisationer, i samband med detta ska vi dessutom vara branschens bästa arbetsgivare. Dessa två förhållningssätt gör att kunder och medarbetare erhåller ett bemötande som är i särklass.

Vi ser oss själva som våra kunders superhjältar bakom kulisserna. Detta genom att underlätta er vardag så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi skapar flexibilitet genom att bidra med kunskap och värde när ni inte har möjlighet att rekrytera, samtidigt som vi genererar attraktion gentemot er genom att agera er säljkanal. På så sätt minimerar vi risken och skapar möjligheten på en och samma gång.

Jobb för dig som arbetssökande i Jönköping

Hos Jobzone hittar du en seriös arbetsgivare som sätter dig i första rummet. Vår uppgift är att hitta ett jobb till dig där du trivs och kan utvecklas.

När du jobbar hos oss kommer du att få lång erfarenhet på kort tid då du kan få pröva på att jobba hos många olika kunder inom just din bransch. Uppdragens längd kan variera från några dagar till över ett år beroende på kundens och dina önskemål. Om du vill testa på nya arbetsuppgifter och byta arbetsplats ofta försöker vi tillgodose det, om du hellre vill stanna längre på en och samma arbetsplats försöker vi tillgodose det.

Vi har arbeten inom de flesta branscher, men är specialiserade inom bygg & anläggning, industri och tillverkning samt logistik. Söker du jobb inom bygg och anläggning är det framför allt hantlangare, rivningsarbetare, snickare, armerare, betongarbetare och anläggningsarbetare som vi söker. På ett lager tillsätter vi allt från orderexpeditörer, terminalarbetare och truckförare till arbetsledare, lagerchefer och sitemanagers. Inom chaufförsyrket tillsätter vi personal till alla typer av transporter. Till exempel varudistribution, styckegods, återvinning och alla högre befattningar inom dessa områden. Inom tillverkningsindustrin söker vi allt från lagerarbetare, montörer, CAD-konstruktörer, CNC-operatörer till produktionsplanerare, inköpare och svetsare och processoperatörer.

Hitta till vår bemanningsbyrå i Jönköping

Vårt Jönköpingskontor ligger på Huskvarnavägen 40, vilken man lättast kommer till med bil. Från E4:an tar man av vid trafikplats 99 Österlängen och följer skyltarna mot Elmia. Ta vänster i rondellen på Husqvarnavägen och fortsätt framåt tre kvarter till Glansgatan där man svänger vänster och direkt till höger in på parkeringen vid vårt kontor.

Buss 18 mot Elmia går från Jönköping Östra Centrum till vårt kontor. Kliv av vid station Tegelbruksgatan och gå ca 150 till Huskvarnavägen 6A.