fbpx

Om oss

Om Jobzone - Bemanning & Rekrytering

Jobzone – tanken som ledde till framgång.

Jobzone startades utifrån en tanke om vad som egentligen skapar framgång och lönsamhet. Svaret på det var individen – arbetsglädjen för medarbetaren som jobbar för företaget.

En tanke som innan 2002 när Jobzone startades kanske inte varit fokus i arbetsgivarnas företagsekonomiska utvecklingsplan. Idag vet vi bättre, och utvecklingen av den tanken har lett fram till att Jobzone idag är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag!

Jobzone i siffror

Kontor

Kunder

Medarbetare

Jobzone har idag ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad för att vara tillgängliga och skapa de bästa lösningarna för både kunder och kandidater. Varje år hjälper vi över 1700 kunder och skapar jobb för mer än 9000 personer.

Samarbetet med Jobzone

Som kund till Jobzone är vår prioritet att du ska känna dig lugn. Lugn med att vi har kompetensen och engagemanget att hitta den bästa lösningen för dig. Oavsett om det är under en arbetstopp, enstaka tillfällen eller om ni har behov av en mer långsiktig lösning.

Många företag lägger mycket tid på rekrytering och bemanning utan att bli nöjda med resultatet. Det tycker vi är onödigt. Vi jobbar efter konceptet hållbar bemanning och rekrytering. Ett sätt för oss att säkerställa rätt behov hos dig som kund, att vi jobbar efter rätt processer så att vi hittar rätt person och inte minst att ni får rätt uppföljning. Vi lär känna dig som kund och dina behov helt enkelt.

Jobzone hjälper dig bland annat med:

Hållbara och vinnande bemannings- och rekryteringsmetoder

Utförliga onboarding-rapporter så att du snabbt får ROI på din rekrytering

Tester som bygger på beteendevetenskap

En trygg och tillgänglig partner genom hela processen

Arbetsglädje – win-win helt enkelt!

Vår övertygelse är att medarbetare som känner arbetsglädje presterar bättre och skapar större värde för våra kunder. Det är win-win och det är grundtanken i alla våra samarbeten.

Att jobba på Jobzone!

Människor är varje bransch viktigaste tillgång. Om inte du mår bra på jobbet presterar du därefter. Det är inte rocket-science. Jobzone arbetar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Lycka skapas såklart av olika saker för olika människor. Pengar, arbetskamrater, frihet, arbetsuppgifter, trygghet. Oavsett vad som är grunden till din lycka vill vi att du ska känna den när du jobbar hos oss.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du får kollektivavtalsenlig lön, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Vi hittar på roliga sociala aktiviteter tillsammans och ser till att skapa de bästa förutsättningarna för dig. Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns dessutom en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge – vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone? 

En plats där du vill stanna. Där du motiveras och drivs av känslan av att allt är möjligt och där du vet att du får utvecklas. En plats där du passar in precis som du är och man ser din potential, inte dina begränsningar. En plats där du kan lyckas lycklig!