fbpx

Varför välja Jobzone?

Vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare.

Vi drivs av en övertygelse att de lyckligaste medarbetarna presterar bättre än andra och genom att fokusera på medarbetarna så kan vi skapa största möjliga framgång för dig som kund.

Vi vet att företag som arbetar med att främja lycka hos sina medarbetare har sett en ökad produktivitet på mellan 12-36 % per år, vilket i snitt genererar 64 000 kronor mer i vinst per medarbetare. En studie från Fortune som jämfört vinsten från de 100 lyckligaste arbetsplatserna med jämförbara bolag visar dubbel vinst hos de som har lyckliga medarbetare.

Vårt DNA är vår ständiga strävan efter att varje dag arbeta för att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi vet att om vi hjälper ditt företag med medarbetare som känner arbetsglädje så kommer det generera både nya kunder och nya medarbetare till oss.

För oss så hänger allt ihop, om vi får rätt förutsättningar i uppdraget från dig som kund så kommer vi kunna attrahera rätt medarbetare till ditt företag och tillsammans kommer vi forma ett partnerskap som hjälper er att nå era mål.

När vi lyckas så kallar vi det för HAPPY Zone, det är en plats där vi ständigt vill befinna oss.

Tänk nytt, tänk Jobzone

Med vänliga hälsningar
Anton Lind,
VD med mission att skapa världens lyckligaste arbetsplats