fbpx

Att söka jobb hos oss

helena bombas holmström jobzone

Att söka jobb hos Jobzone

Jobzone har genom åren skapat sig ett ett mycket gott omdöme bland konsulter och kunder. Detta visar sig inte minst genom att vi varje dag mottar över 100 ansökningar från jobbsökare som önskar att registrera sig, och att vi varje år har över 4 500 konsulter i arbete ute hos våra kunder. För oss är detta en stor tillitsförklaring. Under visionen “Bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare”, arbetar vi hårt på att du som söker anställning eller vill arbeta som konsult ska få bästa möjliga upplevelse av Jobzone.

Registrera ditt CV och ansökan i dag

För att vi ska kunna erbjuda dig ett vikariat eller fast jobb, måste du registrera ditt cv eller söka på våra utlysta platsannonser. Registreringen av ditt cv gör du enkelt med vår 5-minuters cv-registrering. Se till att du får med både relevanta kvalifikationer och jobbönskemål så att våra konsultchefer enklare kan matcha dina önskemål mot en uppdragsgivare. Jobzone har hela tiden ett brett spektrum av utannonserade platsannonser inom olika branscher över hela landet. Här kan du söka på platsannonser du själv finner relevanta och intressanta.

Registrera ditt CV redan idag!

Vi kontaktar dig

Efter att du har gjort din registrering hos oss, börjar våra konsultchefer arbetet med att finna ett uppdrag som matchar dina önskemål och kvalifikationer. Alla som registrerar sig får svar via mail eller telefon. Dessvärre har vi inte möjlighet till att intervjua alla, men du kan känna dig trygg över att du kommer höra från våra konsultchefer så fort vi har ett relevant uppdrag inne.


Är du student och söker extrajobb?

Läs mer om att Arbeta medan du studerar.

Behöver du hjälp med CV och Personligt brev?

Läs våra tips hur du skriver ett riktigt bra CV och Personligt Brev