fbpx

Olika typer av anställning

Skillnaden mellan olika typer av anställning

På Jobzone erbjuder vi många olika typer av uppdrag och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig. Här nedan kan du läsa mer om de olika typer av anställning du hittar hos oss

Medarbetare på Jobzone

Som medarbetare på Jobzone är du anställd hos oss men arbetar för något av våra kundföretag. Du skriver anställningsavtal med oss på Jobzone, det är alltså vi som blir din arbetsgivare och som ansvarar för exempelvis löneutbetalning och hantering av sociala avgifter. Ofta finns det ett önskemål om att du utför en sådan tjänst så länge den ordinarie personalen är ledig eller sjukskriven, eller i vissa fall medan rekrytering pågår till en vakant tjänst. Det är inte alls ovanligt att våra kunder anställer våra medarbetare, vilket för dig kan innebära att ett vikariat kan övergå i anställning hos kundföretaget.

Vi hjälper dig och ser till att du får bästa möjliga förutsättningar på din nya arbetsplats. Vi följer med under första dagen och ser till att du blir ordentligt inskolad och kommer in i uppgifterna. Dessutom blir du en del av ett trevligt gäng med stark sammanhållning hos oss på Jobzone.

Att bli rekryterad

Att bli rekryterad innebär att vi på Jobzone, på uppdrag av ett företag, är ansvariga för rekryteringsprocessen avseende en viss tjänst och att företaget anställer dig.

En rekryteringsprocess innebär att vi tar ansvar för alltsammans, från jobbannonsering och urval till presentationer av slutkandidaterna inför kunden. Därefter är det kunden själv som fattar det slutgiltiga beslutet om vem som ska anställas. Är det du som blir utvald, anställs du direkt av vår kund.

Arbeta deltid vid sidan om studierna

För dig som studerar kan ett konsultuppdrag på deltid passa bra; dels för att ge dig välbehövlig arbetslivserfarenhet, dels för att dryga ut studiekassan. Som medarbetare på deltid får du möjlighet att prova på olika branscher och arbetsområden samt därmed en chans att knyta värdefulla kontakter inför din fortsatta karriär.

Vi erbjuder även sommarjobb i många olika branscher. Håll ögonen öppna under våren då vi hjälper många av våra kunder med att hitta ersättningspersonal för semesterperioden. Vi håller även rekryteringsträffar på våra respektive lokalkontor.

Vi förmedlar tjänster som sträcker sig över både långa och korta perioder. Det finns även möjlighet att arbeta kvällar, helger och till och med nattskift.

Läs mer om att arbeta medan du studerar

Registrera din CV

Vill du finnas tillgänglig i vår databas när vi söker efter personal till våra kunder så rekommenderar vi att du registrerar din CV och anger vilken typ av jobb du är intresserad av.

Registrera ditt CV redan idag!

Välkommen att kontakta oss!