fbpx

Bemanningsföretag i Stockholm

Hitta hit

Bemanning i Stockholm

Till vårt trevliga kontor är du alltid välkommen upp på en fika för att prata rekrytering, bemanning eller karriär. Kontakta oss.

Det går bra att ringa vårt kontorsnummer 08-448 06 40 måndag – fredag mellan 08.00 och 17.00.

Välkommen till ett erfaret bemanningsföretag i Stockholm

Härifrån rekryterar vi personal och servar våra kunder över hela Storstockholm inom allt från lager och event till transport och kontorstjänster inom IT, HR, ekonomi, sälj & marknad. Vår personalpool består av ca 1000 personer, vilket skapar flexibilitet och möjlighet till leveranser med mycket kort varsel.

Ett axplock av de kunder som vi förser med personal från Stockholmskontoret är ICA, Stockholm Live, SRV, El & Ljusdesign och många många fler.

Nyckeln till vår framgång är engagerade experter inom de egna affärsområdena som sköter hela processen från ax till limpa. Det vill säga att de tar ett helhetsansvar för hela affären från det att den är införsåld till att kunden fått en förväntad leverans. Detta skapar en hög ansvarskänsla och starka relationer mellan våra Kund-och medarbetaransvariga, deras kunder och personal. Vi har själva utfört alla typer av uppdrag som vi tillsätter och finner därför snabbt rätt man eller kvinna till rätt plats i rätt tid.

Välkommen att kontakta oss om ni söker personal för korta eller längre uppdrag, eller om du själv söker ett jobb.

Jobzone – en auktoriserad bemanningsbyrå

Vi får gång på gång höra att vi är en bra och trygg arbetsgivare som skapar förutsättningar för att lyckas och trivas i sitt arbete. Ända sen starten har vi strävat mot att vara den bästa arbetsgivaren i branschen eftersom vi tror att människor som trivs presterar bättre. Något som våra höga kund- och medarbetarbetyg visar.

I grunden finns våra kärnvärden och att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det är vår branschorganisation Kompetensföretagen som utfärdar auktorisationen, vilken säkerställer att deras medlemmar arbetar seriöst och uppfyller deras höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Bemanning och personaluthyrning i Stockholm

På Jobzone arbetar vi enligt konceptet Produktiv bemanning som fokuserar påförhållandet mellan varje instoppad krona och vad man får för den. Enkelt beskrivet går det ut på att vi hittar rätt personal till de tjänster vi tillsätter och ger dem rätt förutsättningar att lyckas. För även den bästa personalen behöver få rätt förutsättningar för att snabbt komma in i och kunna utföra sina arbetsuppgifter. Det kan handla om introduktion och utbildning, men också om intresse och motivation.

En policy som vi haft ända sedan starten är att en ny medarbetare eller en medarbetare som kommer till en för honom eller henne ny arbetsplats alltid skall introduceras av någon från Jobzone som varit hos kunden tidigare. Något vi håller hårt på för att skapa trygghet och att våra medarbetare får en bra introduktion då det inte alltid finns tid till detta hos våra kunder.

Vi försöker också tillsammans med våra kunder hitta relevanta mätetal för att våra medarbetare skall veta vad som förväntas av dem. Detta skall naturligtvis tjäna som morot och inte piska. Därför försöker vi alltid hitta incitament för våra medarbetare att trivas, prestera och kunna utvecklas.

Det sista momentet i konceptet är uppföljning. Med korta effektiva uppföljningsmöten enligt en fast mall håller vi koll på att både kund och medarbetare är nöjda med samarbetet och att vi levererar ett förväntat resultat.

Vi erbjuder bemanning i Stockholm inom följande yrkesområden

Jobb för dig som arbetssökande i Stockholm

Hos Jobzone hittar du en seriös arbetsgivare som sätter dig i första rummet. Vår uppgift är att hitta ett jobb till dig där du trivs och kan utvecklas.

När du jobbar hos oss kommer du att få lång erfarenhet på kort tid då du får pröva på att jobba hos många olika kunder inom ditt yrke. Uppdragens längd kan vara allt från några timmar till över ett år beroende på kundens och dina önskemål. Om du vill testa på nya arbetsuppgifter och byta arbetsplats ofta försöker vi tillgodose det, om du vill stanna längre på en och samma arbetsplats försöker vi tillgodose det.

Vi har arbeten inom de flesta branscher och nivåer. På ett lager tillsätter vi till exempel allt från orderexpeditörer, terminalarbetare och truckförare till arbetsledare, lagerchefer och sitemanagers. Inom chaufförsyrket tillsätter vi personal till alla typer av transporter. Till exempel varudistribution, styckegods, återvinning och alla högre befattningar inom dessa områden. Söker du jobb inom Bygg & Anläggning är det framför allt hantlangare, rivningsarbetare, snickare, armerare, betongarbetare och anläggningsarbetare som vi söker. Inom tillverkningsindustrin söker vi allt från lagerarbetare, montörer, CAD-konstruktörer, CNC-operatörer till produktionsplanerare, inköpare och svetsare och processoperatörer. Inom facility services söker vi dig som är händig och självgående till yrken som städare, fastighetsskötare, drifttekniker och facility managers. Inom området Event och service söker vi framför allt medarbetare till Stockholm stora arenor, Friends Arena, Tele2 Arena, Avicii Arena, Hovet och Annexet där vi sköter biljettkassorna, tar emot alla besökare och visar dem rätt i garagen, entréerna, inne i arenorna och i loungerna. Vi har också en stor pool inom IT, ekonomi, kontor och administration som kontinuerligt utökas med till exempel receptionister, telefonister, kundtjänstmedarbetare, sekreterare, redovisningsekonomer, lönehanterare med flera yrken.

Konsultuthyrning till Stockholmsområdet med omnejd

Från Stockholmskontoret förser vi hela Storstockholmsregionen från Nynäshamn till Arlanda med personal. Vårt satelitkontor i Södertälje förser även Nykvarn, Järna, Gnesta, Trosa och Nyköping med trevliga och engagerade medarbetare. I Norrtälje har vi inget lokalkontor, men gott om personal som kan förse orten och närområdena med personal.

Varför skall du välja bemanningskonsulter från Jobzone?

Bemanningsföretaget Jobzone startades utifrån en tanke om vad som egentligen skapar framgång och lönsamhet. Svaret på det var individen – arbetsglädjen för medarbetaren som jobbar för företaget.

En tanke som innan 2002 när Jobzone startades kanske inte varit fokus i arbetsgivarnas företagsekonomiska utvecklingsplan. Idag vet vi bättre, och utvecklingen av den tanken har lett fram till att Jobzone idag är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Allt vi gör i vår verksamhet ska skapa framgång för individer och organisationer, i samband med detta ska vi dessutom vara branschens bästa arbetsgivare. Dessa två förhållningssätt gör att kunder och medarbetare erhåller ett bemötande som är i särklass.

Vi ser oss själva som våra kunders superhjältar bakom kulisserna. Detta genom att underlätta er vardag så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi skapar flexibilitet genom att bidra med kunskap och värde när ni inte har möjlighet att rekrytera, samtidigt som vi genererar attraktion gentemot er genom att agera er säljkanal. På så sätt minimerar vi risken och skapar möjligheten på en och samma gång.