fbpx

Bemanningsföretag i Norrköping

Hitta hit

Bemanning i Norrköping

I Norrköping har Jobzone verkat i många år och hjälpt kunder som till exempel Pågen, A La Carte och Schenker. Vårt nya kontor i Gamla Staden öppnade vi så sent som i februari 2019. Härifrån styr Mark och Erica verksamheten som innefattar de flesta yrkesområden inom både blue- och white collar.

Kontakta oss
Enklast är att fylla i kontaktformuläret ovan. Snabbast är att kontakta Mark direkt.

Mark Somander
Regionchef
+46 (0)70 834 37 94
mark.somander@jobzone.se

Välkommen till ett erfaret bemanningsföretag i Norrköping

Mark Somander har en gedigen bakgrund inom försäljning och försäkringsbranschen. Han har jobbat som teamchef på Gallup och enhets- och centerchef på IF innan han blev regionchef för Jobzones Norrköpingkontor vid årsskiftet 2018/19. Båda i ledande befattningar. Vidare har han drivit eget inom kundtjänstbranschen.

Erica Malmqvist jobbade också på IF som centerchef innan hon tog klivet över till Jobzone som personalchef. Innan IF var hon på Aditro och SvD.
Jobzone – en auktoriserad bemanningsbyrå

Vi får gång på gång höra att vi är en bra och trygg arbetsgivare som skapar förutsättningar för att lyckas och trivas i sitt arbete. Ända sen starten har vi strävat mot att vara den bästa arbetsgivaren i branschen eftersom vi tror att människor som trivs presterar bättre. Något som våra höga kund- och medarbetarbetyg visar.

I grunden finns våra kärnvärden och att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det är vår branschorganisation Kompetensföretagen som utfärdar auktorisationen, vilken säkerställer att deras medlemmar arbetar seriöst och uppfyller deras höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Bemanning och personaluthyrning i Norrköping

På Jobzone arbetar vi enligt konceptet Produktiv bemanning som fokuserar påförhållandet mellan varje instoppad krona och vad man får för den. Enkelt beskrivet går det ut på att vi hittar rätt personal till de tjänster vi tillsätter och ger dem rätt förutsättningar att lyckas. För även den bästa personalen behöver få rätt förutsättningar för att snabbt komma in i och kunna utföra sina arbetsuppgifter. Det kan handla om introduktion och utbildning, men också om intresse och motivation.

En policy som vi haft ända sedan starten är att en ny medarbetare eller en medarbetare som kommer till en för honom eller henne ny arbetsplats alltid skall introduceras av någon från Jobzone som varit hos kunden tidigare. Något vi håller hårt på för att skapa trygghet och att våra medarbetare får en bra introduktion då det inte alltid finns tid till detta hos våra kunder.

Vi försöker också tillsammans med våra kunder hitta relevanta mätetal för att våra medarbetare skall veta vad som förväntas av dem. Detta skall naturligtvis tjäna som morot och inte piska. Därför försöker vi alltid hitta incitament för våra medarbetare att trivas, prestera och kunna utvecklas.
Det sista momentet i konceptet är uppföljning. Med korta effektiva uppföljningsmöten enligt en fast mall håller vi koll på att både kund och medarbetare är nöjda med samarbetet och att vi levererar ett förväntat resultat.

Vi erbjuder bemanning i Norrköping inom följande yrkesområden

Jobb för dig som arbetssökande i Norrköping

Hos Jobzone hittar du en seriös arbetsgivare som sätter dig i första rummet. Vår uppgift är att hitta ett jobb till dig där du trivs och kan utvecklas.
När du jobbar hos oss kommer du att få lång erfarenhet på kort tid då du får pröva på att jobba hos många olika kunder inom ditt yrke. Uppdragens längd kan vara allt från några timmar till över ett år beroende på kundens och dina önskemål. Om du vill testa på nya arbetsuppgifter och byta arbetsplats ofta försöker vi tillgodose det, om du vill stanna längre på en och samma arbetsplats försöker vi tillgodose det.

Vi har arbeten inom de flesta branscher. På ett lager tillsätter vi till exempel allt från orderexpeditörer, terminalarbetare och truckförare till arbetsledare, lagerchefer och sitemanagers. Inom chaufförsyrket tillsätter vi personal till alla typer av transporter. Till exempel varudistribution, styckegods, återvinning och alla högre befattningar inom dessa områden. Söker du jobb inom Bygg & Anläggning är det framför allt hantlangare, rivningsarbetare, snickare, armerare, betongarbetare och anläggningsarbetare som vi söker. Inom tillverkningsindustrin söker vi allt från lagerarbetare, montörer, CAD-konstruktörer, CNC-operatörer till produktionsplanerare, inköpare och svetsare och processoperatörer. Inom facility services söker vi dig som är händig och självgående till yrken som städare, fastighetsskötare, drifttekniker och facility managers. Vi har också en peronalpool inom IT, ekonomi, kontor och administration som kontinuerligt utökas med till exempel receptionister, telefonister, kundtjänstmedarbetare, sekreterare, redovisningsekonomer, lönehanterare med flera yrken.

Konsultuthyrning till Norrköpingsområdet med omnejd

Från Norrköpingskontoret driver vi verksamhet i Både Norrköping och Linköping med omnejd. Från Mjölby i söder till Nyköping i norr.

Varför skall du välja bemanningskonsulter från Jobzone?

Bemanningsföretaget Jobzone startades utifrån en tanke om vad som egentligen skapar framgång och lönsamhet. Svaret på det var individen – arbetsglädjen för medarbetaren som jobbar för företaget.

En tanke som innan 2002 när Jobzone startades kanske inte varit fokus i arbetsgivarnas företagsekonomiska utvecklingsplan. Idag vet vi bättre, och utvecklingen av den tanken har lett fram till att Jobzone idag är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Allt vi gör i vår verksamhet ska skapa framgång för individer och organisationer, i samband med detta ska vi dessutom vara branschens bästa arbetsgivare. Dessa två förhållningssätt gör att kunder och medarbetare erhåller ett bemötande som är i särklass.

Vi ser oss själva som våra kunders superhjältar bakom kulisserna. Detta genom att underlätta er vardag så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi skapar flexibilitet genom att bidra med kunskap och värde när ni inte har möjlighet att rekrytera, samtidigt som vi genererar attraktion gentemot er genom att agera er säljkanal. På så sätt minimerar vi risken och skapar möjligheten på en och samma gång.

Hitta till vår bemanningsbyrå

Vårt kontor ligger i Gammelstaden på Lindövägen 17.

Om man kommer med bil längs E4:an tar man avfarten mot Ingelsta och följer Ståthögavägen rakt fram till Hamnbron som man kör över och fortsätter på Sjötullsgatan. Ta andra höger in på Bangårdsgatan och andra höger igen på Tegelängsgatan. Ställ bilen på parkeringsplatsen till vänster och du är framme vid vårt kontor.

Från Norrköpings Centralstation tar det ca 20 minuter att gå till Lindövägen 17 via Östra Promenaden.

Buss 440, 459, 480 och 483 från Centralstationen tar bara några minuter. Kliv av vid hållplats Djäkneparksskolan och gå ca fyra minuter till Lindövägen 17.