fbpx

Servicetekniker Norrköping

Servicetekniker sökes för jobb i Norrköping

Är du lösningsorienterad och tycker om teknik? I så fall är du som klippt och skuren för att jobba som servicetekniker i Norrköping. Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med installation, service, underhåll och reparation av olika typer av maskiner. Du kan exempelvis arbeta som fälttekniker med drift och IT eller som maskintekniker inom industrin i Norrköping.

Arbetet som servicetekniker är varierat och och du träffar ofta många olika människor. Därför är det bra om du även är servicemedveten. Vill du arbeta som servicetekniker har Jobzone lediga jobb i Norrköping. Kontakta oss så hjälper vi dig till ett roligt och varierande yrke.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en servicetekniker i lön i Norrköping

Det är flera faktorer som avgör hur hög lön en servicetekniker har, såsom ålder, utbildning, specialistkunskaper och antal år i yrket. Också arbetsuppgifterna och om det exempelvis ingår planeringsarbeten kan påverka lönen. Men lönerna kan också variera mellan olika företag.

En genomsnittslön för en erfaren servicetekniker ligger på 34 000 kronor i månaden. Men beroende på ansvarsområde och företag kan man tjäna mer än så. Anställs du av Jobzone som servicetekniker får du betalt enligt genomsnittligt förtjänstläge. Som en i vårt gäng har du också goda chanser att efter ett tag gå vidare till en direktanställning hos det företag som vi hyr ut dig till.