Industri & tillverkning

 Produktiva bemannings- och rekryteringslösningar inom industri & tillverkning

Vi gör det enkelt och bekvämt för dig när du söker personal inom industri & tillverkning. Om du väljer en bemanningslösning, tar vi inte bara hand om rekryteringen utan sköter även löpande löner, sociala avgifter, semestrar och sjukersättningar. Oavsett om du väljer en rekrytering eller en bemanningslösning, ger vi oss inte med mindre än att vi når upp till dina högsta tänkbara förväntningar.

Våra tjänster inom industri & tillverkning

 • Produktionsmedarbetare
 • Maskinoperatörer
 • Processoperatör
 • CNC-operatörer
 • Montörer
 • Tekniker
 • Mekaniker
 • Lagerarbetare

Vi hjälper både stora avancerade anläggningar till mindre och enklare produktionsmiljöer. Med vår stora erfarenhet av bemanning på kollektivsidan har vi blivit väldigt träffsäkra när det gäller att hitta rätt kompetens. Vi bemannar operatörer inom vitt skilda verksamheter, allt från exempelvis grafisk industri, livsmedelsindustri till elektronikindustrin.

Många specialkompetenser

Våra medarbetare har alltid grundläggande behörigheter men kan även tillföra kompetens från tidigare uppdrag från andra industri- eller lagermiljöer. Kompetenskraven varierar givetvis stort beroende på anläggning och roll.

Jobzone är specialister på att rekrytera och bemanna inom produktionsmiljöer och möter de allt högre krav som ställs för att arbeta inom dagens avancerade produktionsanläggningar. Vår erfarna produktionspersonal har minst gymnasiekompetens. På exempelvis en produktionsanläggning för färgtillverkning får alla kandidater genomföra prov på läsförståelse och matematikkunskaper och här är även högskoleexamen meriterande. Blandar man cisterner med 1000-tals liter färg så får det inte gå fel. Där måste man i detalj kunna följa recept, mäta färgens densitet med mera. Hanterar man dessutom en truck bland smala gångar fyllda med kemiska produkter så gäller det att arbeta med stor försiktighet och omdöme.

Kombinerad produktions- och lagerpersonal

Vi har också ansvar för flera produktionsanläggningar, där produktionspersonal även utför lagerarbete. Framför allt på mindre anläggningar är det inte ovanligt att en och samma person kan ha flera roller. Att vi kan erbjuda kombinerad lager- och produktionspersonal visar att vi lockar till oss duktig personal med breda kompetensområden. Våra medarbetare har givetvis grundläggande behörigheter men kan även tillföra kompetens genom erfarenhet från andra industri- eller lagermiljöer.

Tjänstemän inom industri & tillverkning

Eftersom vi har nära kontakt med många industri & tillverkningsanläggningar och känner deras verklighet så har vi också stor erfarenhet vad gäller rekrytering av tjänstemän. Vi vet därmed också vilka krav vad som ställs på dem som ska leda och driva arbetet, t ex:

 • Underhållschefer
 • Avropare
 • Ordermottagare
 • Nischade specialister
 • Bemanning för skiftgång

Vi har personal som kan serva såväl dagskift, tvåskift, nattskift som helgskift.

Stor kundnöjdhet

Vi arbetar mycket långsiktigt och har ofta långa samarbeten med våra kunder. Samarbetet med Beckers produktionsanläggning har exempelvis fortgått sedan drygt sju år. Ofta blir vi utvalda som exklusivt bemanningsföretag åt företag. Vi tror det beror på att vi erbjuder bra inskolningsförfaranden med kvalificerade handledare som snabbt får personalen att bli produktiva. Ett kvitto på att vi lyckas är att en stor del av våra kandidater övergår i fast anställning efter en tid.

Vill du veta mer?

Kontakta Fredrik Ljungar 070-167 85 03, fredrik.ljungar@jobzone.se

Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering?

 • Skicka in din förfrågan eller ring oss på 08-448 06 40 så svarar vi omgående (mån–fred).