fbpx

Först i Sverige: VR-rekrytering av säljare!

Framtidens rekrytering med hjälp av VR – vågar du?

Många misslyckas med att rekrytera rätt säljare. Därför lanserar Jobzone som första svenska bolag säljrekrytering med live VR-test. Är ditt företag en av 10 pionjärer som är redo att bryta ny mark?

Ingen minns en fegis, tänkte vi på Jobzone när vi bestämde oss för att erbjuda rekrytering av tjänstemannaroller. Vi vet att säljare är en av de mest svårrekryterade kategorierna. Därför tar vi ett helt nytt grepp på branschen tuffaste utmaning: att få tag i de allra bästa säljarna.

Hög puls i verklighetsnära test!

Den urvalsmetod i en rekrytering som har högst validitet (faktiskt mäter vad den säger att den ska mäta) är arbetsprovet. Ett live-test visar vad din kandidat går för på allvar men hittills har det varit svårt att genomföra mätbart och opartiskt. Dessutom är det kostsamt och resurskrävande. I VR-miljö (virtual reality) löser vi problemet med ett verklighetsnära säljmöte. Hög puls och stark närvarokänsla utlovas!

Vår partner Fictive Reality bidrar med teknologin och metodiken som bygger på AI och beteendevetenskap. Det gör att vi kan rekrytera både faktabaserat och fördomsfritt.

Vi kombinerar VR-testet med allt vi redan kan och står för: en vinnande rekryteringsmetod, ett vetenskapligt baserat personlighetstest och en utförlig onboarding-rapport som hjälper dig att snabbt få ROI på din rekrytering.

Rekryteringspaket:

  • Säljrapport som visar säljarens potential från 1-100 i de 4 viktigaste egenskaperna.
  • Onboarding-rapport som hjälper dig att få personen up to speed och leverera.
  • Live-test i VR-miljö.

Hör av dig idag om du är intresserad

Fyll i formuläret redan nu om du är intresserad. Du förbinder dig inte till något. Däremot säkrar du din möjlighet att få ta del av erbjudandet så att du inte hamnar för långt bak i kön.