fbpx

Administratör Borås

Arbeta som administratör i Borås

Ordning och reda, inga papper på fel plats och ett sinne för organisation. Låter det som du? Då ska du kika på lediga jobb för administratörer i Borås. Att jobba som administratör är spännande och varierande, och du har många möjligheter till kompetensutveckling. Ett perfekt jobb för dig som tycker om att ha många bollar i luften och njuter av ordning och reda.

Personer med flera olika arbetstitlar kan arbeta med administration i Borås. Du kan till exempel vara anställd som kontorist, sekreterare eller kanslist. Administration är ett brett område som kan innefatta allt från att svara i telefon och boka möten, till schemaläggning, bokföring och sammanställning av rapporter.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vägar till administratörsyrket

För att arbeta som administratör behöver du ofta en utbildning. Du kan ha gått på yrkeshögskola, universitet eller ett yrkesprogram på gymnasiet. För att trivas med ditt administratörsjobb i Borås behöver du vara social, organiserad och kunna prioritera. Du behöver även vara strukturerad och samarbetsvillig.

Som administratör är du spindeln i nätet och har koll på det mesta. Yrket är mångsidigt och varierande och behövs på många olika sorters arbetsplatser. En administratörs lön varierar beroende på arbetsuppgifter, utbildning och arbetsplats. Jobzone beräknar löner utifrån genomsnittligt förtjänstläge (GFL).