fbpx

Administratör Eskilstuna

Arbeta som administratör i Eskilstuna

Letar du efter lediga jobb som administratör i Eskilstuna? Då har du kommit rätt! Som administratör ansvarar du för administration, organisation och service för en eller flera personer. En administratör kan ha samma arbetsuppgifter som en kontorist, sekreterare och kanslist men kan även sitta i en reception eller ha ansvar för en hel organisation. Det är med andra ord ett varierande arbete med många möjligheter.

Om du tycker om att ha kontakt med andra människor och är en person som är bra på att ha många bollar i luften kan ett jobb som administratör i Eskilstuna vara rätt för dig. Sök redan idag, för att hitta din drömtjänst.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en administratör?

En administratör kan ha flera olika arbetsuppgifter som rör administration. Du kan till exempel sammanställa rapporter, svara i telefon, boka möten och lägga schema. Att jobba som administratör i Eskilstuna är omväxlande och spännande. Du har god insikt i organisationen och kan fungera lite som spindeln i nätet.

För att trivas i rollen behöver du ha god organisationsförmåga, vara flexibel och kunna prioritera. Servicekänsla och stresstålighet är också eftertraktade färdigheter. En administratörs lön i Eskilstuna kan variera beroende på arbetsplats och arbetsuppgifter. Lönen baseras på ett genomsnittligt förtjänstläge.