fbpx

Administratör Halmstad

Jobba som administratör i Halmstad

Har du ordningssinne och är noggrann? Tycker du om att se till att saker och ting blir gjorda? I så fall passar du att jobba med administration i Halmstad. Det är ett roligt arbete med stor variation. Du kan vara administratör för en eller flera personer på ett företag inom exempelvis försäljning eller tillverkning.

Vad som ingår i dina arbetsuppgifter som kontorist eller sekreterare i Halmstad beror på vilket företag du arbetar på och för vem eller vilka funktioner. Men först och främst arbetar du med att assistera din chef eller avdelning. Du kan exempelvis hjälpa till med kommunikation med kunder, fakturering och viss bokföring, med mera.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en administratör i lön i Halmstad

En genomsnittlig månadslön för en erfaren administratör och kanslist i Halmstad är ungefär 34 000 kronor. Hur mycket du tjänar beror på vilket företag du är placerad på och hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har i lön. Detta då Jobzone beräknar löner enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.

För att du ska kunna arbeta som administratör och söka jobb i Halmstad ska du helst ha en administratörsutbildning från Yrkeshögskolan. Du kan också ha gått försäljnings- och serviceprogrammet på gymnasiet. Just nu har Jobzone lediga jobb som administratör i Halmstad. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare.